Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bu thief's Guild piramidin içinde labirentin ardında mı oluyor? yoksa ben yanlış yere mi bakıyorum? Peki labirentte bir sürü güçlü agresif yaratık varken thief's guild'e nasıl gitçem? daha kestirme bir yolu yok mudur? Level 6yım ama bir thief's guild'i göremedim :)[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun!
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Labirentin sağ (ortaya yakın) tarafından aşağa indiğinde görebiliyorsun thief guild i , oraya kadar çok güçlü yaratık yok =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
birm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 piramite gir, haritanın ortasından aşağı in... orada yaratık yok zaten... indikten sonra sağdaki ve soldaki odalarda theif guildinin elemanları var... takıl işte...[signature][hline]I have been where the sun never shines...
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 piramit benim dediğim piramit mi? hadi drop/poring olsa anlıcam, çat çat öldürürum onları anacondaq (1110hp) ve zerom (1026hp) var. ben bu iki adamı 5-6 levelken nasıl öldürcem? piramite girdim, iki adım attım, bir zerom beni yakaladı, 100 kadar damage koydu, zaten canım 50..[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun!
birm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 orası sphinx bi map yukarı git sol üst köşede piramit önünde kafra var zaten[signature][hline]I have been where the sun never shines...
birm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 yani morroc tayken sol üst köşeden çık, o haritanın sol üst köşesinde piramit[signature][hline]I have been where the sun never shines...
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 thief olduğumda beni bir şehre bıraktı guide'a sordum sol üst köşeyi işaretleri, o sol üst köşeye gittim. bi eleman buldum, piramit'e gir basement'e git dedi. sol üstte önünde kafra olan bi piramit var evet. ama dediğim gibi 1100 hp'lik canı olan yaratıklar var içerdeki labirentte[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun!
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 sol üsten çıkmıyorsun direk soldan çıkıyorsun ondab öyle oluyor . Sol üst yani kuzey batıdan çıkman lazım dahada bulamazsan zaten boşver bu oyunu :D
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hayır düzgün tarif etmiyorsunuz ondan anlamıyorum yoksa kazma değilim o benim girdiğim labirentli kısım, yanlış yer diyorsunuz? o zaman o girdiğim yerin kuzeyinde bir yer daha mı var?
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Yardım edim acık =) Thief guild[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 o haritada sarı ile işaretli yer piramit işte, ordan çıkınca gitmen gereken npc yeşil.Seni sağ tarafta yazan dungeon a yolluyor.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Öne çıkan mesajlar