0ne Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 EVIL_DeaD said: jc ench herkese gider. temiz parası vardır parası var + max stat gem enchleri ile max dmg output olayıda var. win^2 oluyo yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 sıfırdan mage kasıyor olsam direkt engineering alırdım heralde. mainim rogue, engineeringi silmeye bi türlü elim varmıyor, çok eğleniyorum. bir sürü gadget, trinket, gizmo var. bunların yanında engineeringle yapılan caster head itemler falan levelinin neredeyse en iyi itemleri, dungeon crawla da gerek kalmıyor hem alabilmek için. düşük levellerde çok işe yarayan trinketler falan da yapabilmek cabası. endgame'de de rocket boots, synaptic springs falan derken çoğu professiondan fazla mobility ve dps artışı sağlıyor. ama, para da kazanayım diyorsanız hiç düşünmeyin bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 mesleğin bir önemi kaldımı ki oyunda ? Ben bs-mine dım. Bir halta yaramıyordu. Ayrıca parayı ne yapacaksınız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 paraları yere yayıp üstünde sevişiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 valla paralarla işte 10k golda 1 ay wow açtırıyorduk raf muhabbetiyle. ondan kastımdı işte. valla oturdugum yerden para bascam diosan jc ench azcık yüreyim toz toprak kokusunu da alayım diosan jc mining güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ben warriora bs jc yapmistim cok da memnundum da 0dan kasiyosan zor tabi mining olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Marty said: ben warriora bs jc yapmistim cok da memnundum da 0dan kasiyosan zor tabi mining olmadan. Peki WoD'da JC para getirirmi? Benim alt şuanda Mining ve Skinning var. şuanda lvl63. 90 boostum var. Acaba mining ve JC ile boostu kullansam da 600 jc ile wod da daha mı çok para kazanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 o 2 sene oncesi benim yazdigim. bayadir da oynamiyorum. wodda ne iyi para getirir bir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 JC para getirmeyecek gibi, çoğu itemda gem slotu bile olmayacak. Meta gem yok falan. Keza transmute da görünmüyor alchemy de yalan olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 raiderlar ne prof alacak belli olduysa onun gatheringi iyi para getirir eger dert goldsa. tbc ortasinda buyuk bi patch gelmisti herkes alch aliyodu. o ara yeni char kasiyodum, herbalism almistim kasarken, outlande gectigimde zengin olmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 hiç bir mesleğin combat bonusu yok, muhtemelen alchemy iyi para getiren mesleklerden olur. gem slotsuz gear niye olmasın yahu, hiç dikkat etmedim bi araştırayım bu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Yeni karakterimde Blacksmith ve Enchant başlamıştım. Önceki expansionda. Fakat tamamlayamamıştım. W.O.D. da PVP yapacağım sadece. Bu mesleklere devam edeyim mi, yoksa başka önereceğiniz meslek var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar