Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arms Warrior meslek seçimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
EVIL_DeaD said:

jc ench herkese gider. temiz parası vardır

parası var + max stat gem enchleri ile max dmg output olayıda var. win^2 oluyo yani :D
Mesaj tarihi:
sıfırdan mage kasıyor olsam direkt engineering alırdım heralde.

mainim rogue, engineeringi silmeye bi türlü elim varmıyor, çok eğleniyorum. bir sürü gadget, trinket, gizmo var. bunların yanında engineeringle yapılan caster head itemler falan levelinin neredeyse en iyi itemleri, dungeon crawla da gerek kalmıyor hem alabilmek için.

düşük levellerde çok işe yarayan trinketler falan da yapabilmek cabası.

endgame'de de rocket boots, synaptic springs falan derken çoğu professiondan fazla mobility ve dps artışı sağlıyor.

ama, para da kazanayım diyorsanız hiç düşünmeyin bile :)
Mesaj tarihi:
valla paralarla işte 10k golda 1 ay wow açtırıyorduk raf muhabbetiyle. ondan kastımdı işte. valla oturdugum yerden para bascam diosan jc ench azcık yüreyim toz toprak kokusunu da alayım diosan jc mining güzeldir.
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Marty said:

ben warriora bs jc yapmistim cok da memnundum da 0dan kasiyosan zor tabi mining olmadan.

Peki WoD'da JC para getirirmi? Benim alt şuanda Mining ve Skinning var. şuanda lvl63. 90 boostum var. Acaba mining ve JC ile boostu kullansam da 600 jc ile wod da daha mı çok para kazanırım?
Mesaj tarihi:
raiderlar ne prof alacak belli olduysa onun gatheringi iyi para getirir eger dert goldsa.
tbc ortasinda buyuk bi patch gelmisti herkes alch aliyodu. o ara yeni char kasiyodum, herbalism almistim kasarken, outlande gectigimde zengin olmustum
Mesaj tarihi:
hiç bir mesleğin combat bonusu yok, muhtemelen alchemy iyi para getiren mesleklerden olur. gem slotsuz gear niye olmasın yahu, hiç dikkat etmedim bi araştırayım bu konuyu.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Yeni karakterimde Blacksmith ve Enchant başlamıştım. Önceki expansionda. Fakat tamamlayamamıştım.

W.O.D. da PVP yapacağım sadece. Bu mesleklere devam edeyim mi, yoksa başka önereceğiniz meslek var mı?

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...