Eternal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 altta biyerlerde bi topicte okudum...Bu konuyu acalımda geyik olsun..Benim hosuma giden iki tane baslık vardı kesinlikle Gs kasıtlı oldugu için yazmıyorum. Oh my god Yozgat ! Ummadıgın taş Yimpaş.. Yendim Mİ LAN ? vardı bide altlarda gs milanı yendigi zaman sölenmiş.[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamar_rol Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 MonacoDUK! -star gazetesi gs'nin monaco galibiyeti[signature][hline]Sihirlisayfalar Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 abi komedi ya bunlar ne diyim sabahları spor sayfasını artık sadece gülmel için açar oldum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 SIX IN THE CITY AHAHAHAH[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 heueh en yakın CTRL+ALT+DEL BOSQUE[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 bi ara leeds-gs macindaki ingilizlerin oldurulme olayi vardi star gastesi "dingiltere" die baslik atmisti cok slk aptal bi gaste bence eskiden sacma sapan milletin yanina baloncuklar koyup konusma yazarlardi hala yapiyolarmi bilmiyorum zararli bisi yani fazla okunmamasi lzm[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 süpermiş, monaco yu cidden yapmış olamazlar ? oha.[signature][hline]fleş of folın encıls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 biz uefyı aldığımızda attıkları cuptık başlığına gönderme yapıp fatih terim gittiğinde cuptırdık a gülmüştüm..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Zati Star gazetesinde dogru durust bir sey yazdıgını hic gormedımki ben.[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Xechelon, 21 Ekim 2004 19:26 tarihinde demiş ki: bi ara leeds-gs macindaki ingilizlerin oldurulme olayi vardi star gastesi "dingiltere" die baslik atmisti cok slk aptal bi gaste bence eskiden sacma sapan milletin yanina baloncuklar koyup konusma yazarlardi hala yapiyolarmi bilmiyorum zararli bisi yani fazla okunmamasi lzm leeds-gs maçından sonra ayrıca şöyle bir başlık vardı: bir leedslinin yere kapanmış resmi ve star'ın başlığı sanırım şuydu: "NAMAZ KILDIRDIK!" (yada "secde ettiler" di) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Rivaldo Galatasarayda![signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 62'den tavşan :=)[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Spor Spor Genel Bomba Medya Baslıkları.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar