Kharon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 20k param var diyen insana 10 yasinda 200k km yi gecmis, 2litre motorlu ve honda tarihinde rover sonrasinda 2001-2004 arasinda devamli otomatik vites kutusu problemleri dolayisiyla recall lar yapmis bir sirketin aracini onermek... Birde ustune onca eziyet icin para koymali. cok mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Abi kullanamdığınız araçlar hakkında dilediğiniz kadar yorum yapın.:) Ben honda crv mle 70 k kilometre devirmişim aracım 232 bin kmde şu an 11 yaşında. Motor yataklarını değiştirdim geçen bi masrafım o oldu 350 tl ye. Otomatik şanzuman konusunda döneminin en sorunsuz araçlardır honda crv ler.Accord ları bilemicem de onlarda farklı bi sistem kullanmış olamaz.Yani kullanmadığınız deneyim yaşiamadığınız ürün hakkında laf kalabalığı yapmayın. Klasik köylü modundasınız şu mantığı değiştirmedikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 desteksiz soyledigim bisey yok. Google arkadasin olsun. Varsayimlarla "cok da farkli olamaz" gibi soylemlerle kimin kullanip deneyimlemedigi araclar hakkinda yorum yaptigi goz onunde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 benim arabayı alın diesel 220 bin yakıo kmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 iddana gore farklı şanzuman kullunılmış honda 2002 crv ve 2003 accordlarda daha tartışmaya gerek yok.Sen google gorsellerden ve forumluardan okudugunla devam et o seri otomatik şanzuman aracın koltugunda 70 k da değil 10 k tamamladiktan sonra dinlerim seni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 he direk "hondanın otomatiği sorunluymuş gugıldan baktım abi "mantıgından cok sey istiyorum o ayrı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Bullbird said: 1.2 75bg ne ya. yokuşta kalır direk. etrafından dolaşırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 kalmıyor kalmıyor merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 yeni model cliolar 1.2 benzinli o fiyatın az üstünde, 2. elini rahatlıkla aradıgın fiyata bulabilirsin. bol ucuz yedek parça, sağlam piyasasıda cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 aynı şartlarda bir araba da ben arıyorum chevy aveo hakkında neler düşünüyorsunuz acaba ekstradan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 kosarak uzaklas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 chevy alacağına chery al yok o kadar da değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 paramecium said: Selam, Sıfır Dacia mı yoksa ikinci el Jazz mı; ben Jazz derdim. Ama bu benim kriterlerim neticesinde vardığım bir sonuç. Kimi durumlarda Dacia daha mantıklı olabilir ;) Saygılar. patatespresi said: mesela taksici olma durumunda. çenem ağrıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Selam, Bu kadar muhabbetin sonunda araç almayanları kızılcık ile okşayacağım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 how about hyundai getz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 cetoritto said: ama sen hiç kaza yapmış bir Chevrolet ve kaza yapmış bir Dacia gördün mü? Chevrolet'nin kaporta bildiğin ince saç. Dacia'nın ki daha sağlam, öyle Chevrolet'nin ki gibi yırtılıp parçalanmıyor. surucunun sagligi ve arabadan tam parca cikabilmesi icin tam tersine kabin kismi saglam ama geri kalan kismi darbeyi absorbe eden ve hizli deforme olani makbul degil mi bunlarin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Selam, Ben hasarlı araç kıyaslamasını anlayamıyorum :) Aynı kazayı yapan 2 araç bile görebilmek mümkün değil. İlla ki kıyaslamak istiyorsak buyurunuz EuroNCAP testleri :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar