reyou Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 slmlar, ben bu programı yukledim ancak bir türlü listedeki serverlara bağlanamıyorum, acaba sizin bildiğiniz bi yol varmı bu programı kullanmakla ilgili? ve bu program otomatikman herhangi uygun bir servera bağlanamıyomu? tşkler[signature][hline]kahraman deme değilim, insaf dileme insaflı değilim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ben gokhan mod kullanıyorum sorunsuz baglanıyor.Ama xp'nın kendı firewall'unu kapatman gerekıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 büyük ihtimalle firewall yüzünden bağlanmıyordur bir de ne tip bir hata veriyor? yazıyordur orda.. ayrıca google.com'dan "server.met" diye aratırsan, güzel server.met'ler bulursun, emule'e eklersin, bir sürü server çıkar karşına, istediklerini kullanırsın[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Emule ıcın Razorback 2 sanırım en ıyısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ya orda bi server listesi vardı hiçbiri bağlanmatyınca siterim böle işi diyim hepsini sildim..şimdi ise server yok diye bağlanmıyo :( önceden ise "ser ver is dead" yada "server is full" gibi oyalayıcı cevaplar veriyodu..sizde aktif bi serve adresi varsa verebilirmisiniz?[signature][hline]kahraman deme değilim, insaf dileme insaflı değilim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Bonecrusher, 22 Ekim 2004 19:05 tarihinde demiş ki: büyük ihtimalle firewall yüzünden bağlanmıyordur bir de ne tip bir hata veriyor? yazıyordur orda.. ayrıca google.com'dan "server.met" diye aratırsan, güzel server.met'ler bulursun, emule'e eklersin, bir sürü server çıkar karşına, istediklerini kullanırsın saol aratırımda bu server.met ne işe yarıyo acaba?[signature][hline]kahraman deme değilim, insaf dileme insaflı değilim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 server.met, server listesi. Ben de "lowid" erroruyla bağlanamıyordum, sonra firewallu kapadım -sağolsun bonec- ve girebildim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 peki firewall u kapatmanın bir tehlikesi olmaz mı tabii başka programlar var ama..[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Xp'nin kendı firewall'unu kapat.Bısey olmas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 firewall u nie kapatıyosunuz soruyo zaten bu program için açık deyin engelleme deyin bu programı engellemez- ha uyarı vermedi ise denetim masasından zaten ayar yapabiliyorsunuz![signature][hline]İmzam yeter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 fw kapanmaz portlari acacan ki oda zor degil[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar