Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 her saniye bi topic acilir simdi herkez giriyen begendigi sarkiyor en iyi sarkiya en begendigini yada o an aklinda olani yazar iste kimi sum41 kimi jayz yaziyo kimi metallica kimi dimmu borgir iste en efsane sarki sozleri abi duman yok, nirvana yok dimmu borgir ya iste en guzel araba nedir abi dodge viper dir ama yok simdi onu alcagima gider hummer alirim hummer alcagima tir alirim yada illuminati varmi israil amerikanin karakolumu bush binladinin kayincosumu son atiyorum kiz konusu esmeri sarisini var susu var busu var simdi yukardan cikarcaginiza gore zevkler var ve herkez farkli seyler seviyo benim tek soylemek istedigim su bu kadar yazmama ragmen aranizda paranoid android sarkisini sevemeyebilen insan varmi[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 var çook normal niye?sen beenirsin ama adam gider ay ben mıy mıy vokal sefmem ne o oyle ya der dinlemez kendince hakldır bu insan evladı onun dinlediide sana hoş gelmez,alışcaksın buna zevk-renk bu arada şunu söliim içimde kalmasın ERAQ OLM MÜZÜK ZEVKİN YOK. o kadar :) bende yazabilrimn "lan nası sevemessinz buı şarkıyı diye postumun sonunda ama,ama tutuorum kendimi tuturoum (lan sad but trueyu bennemyeniniz varsa bile belli etmesin bana, bide muse sevmeyenleri kınıyorum) :P [signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 20 Ekim 2004 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 20 Ekim 2004 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] ne typho yapmışım vay vay edit edit bitmio [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 20 Ekim 2004 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 paranoid android ne paranoid grupmu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 radiohead-paranoid android bir şarkı böle cizgi film klibi vardı[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 son cümle korku filmi sonu gibi olmuş[signature][hline]fleş of folın encıls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 kesin vardır da ben daha çikolata sevmeyen birini görmedim.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Şu hayatta neden müzik yaptığını anlayamadığım tek gruptur Radiohead.[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 bende sevmiorum ,hiç hemde,hatta nefret ediyorum...hattaaa...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 yani sonuc itibariyle thread in ana fikrinde hem fikir olmus oluyoruz di mi ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ben bu şarkıyı o kadar da sevmedim ya.[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 dinledikçe güzelleşir, güzelleştikçe dinlenir.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar