paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Arkadaşlar bilgisayar açılana kadar 30 dakika bekliyorum (bu bir haftadır böyle) Sonra cpu ya bakıyorum 100de 100lerde bilgisayar kasıyor da kasıyor cpunun sıcaklığındada sorun yok zaten ev soğuk:) nedendir bilmiyorum aradada 3 4 kere ard arda reset atmak zorunda kalıyorum çok kötü durumdayım spyware virüs trojan fln değil bilmiyorum neden oldugunu bir el atın:([signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 spysweeper ad-aware se ve mcafee ile tarattın mı bilgisayarı?[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bende spy bot search and destroy norton anti virüs 2004 pro adaware en son sürümü bide zone alarm pro var.pek bişi bulamadılar[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ad-aware yerine spysweeper norton yerine kaspersky, mcafee felan dene.. bu sorunun büyük ihtimalle bilgisayarının çok dolu olmasından. eski okuldaki kütüphanedeki bilgisayarlar da çok geç açılıyordu. spysweeper ile taratmıştım binlerce spy çıkmıştı. silince biraz daha düzelmişti. mcafee de nortondan daha güzel bir program bence. eskiden kullandım norton, ama işime yaramadı. aklıma diğer gelen şey ise, scandisk/defragdisk eğer bilgisayarını tarattıktan sonra bile düzelmesse scandisk/defragdisk yap, düzelir belki. diğer bir ihtimal, windows bozulmuş veya hardwarelerde sorun çıkmış olabilir. belki ekran kartı/ses kartı/cd-rom gibi parçaların sürücülerin re-install edersen, güncel sürücüleri kullanırsan, belki sorunun gider. başka birşey gelmiyor aklıma, spysweeper/mcafee ile tarat, scandisk/defragdisk yap, sürücüleri güncelle bunlar da olmassa format çek :)[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 scandisk-defragdisk olayı ne bilmiyorum hani şu birleştir olayımı:D aslında bilgisayardaki sorunu ben saptadım mal sahibine benzemesse haramdır lafı vardır ya:D aha ben miskin aha da benim bilgisayar:P[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 my computer - > c: sağ tuşla tıkla properties sonra tools'a gel orda 1. scandisk 2.si defragdisk onları kastetiyorum[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar