dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Site tarzı bir yerde ev arıyorum, Darüşşafaka Sitesi gibi. Ev yeni olsun gibi bir fantezim yok ama durumu iyi olmalı tabii, semt önemli, şu anda Ataköy de oturuyoruz, attan inip eşeğe binmeyelim. 1500 e kadar çıkabilirim sanırım, aidat ile beraber. Var mıdır bilen, tanıdığı olan, önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ayazağada oyak sitesi olabiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 şu site takıntısına bi anlam veremiyorum ya insanlardaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Güven, çocuk, yeşillik, otopark, çevre düzeni, işini adam gibi yapan apartman görevlisi, aynı şeyleri düşünen diğer insanlarında bu tip yerlerde oturuyor olma olasılığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 istanbulda site dışında oturmak garip geliyor bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Aynı sorun şimdi Beşiktaş ve civarı için de geçerli, site aramıyoruz tabii ki artık, düzgün bir yer olması yeterli, Dikilitaş ta güzel evler var gibi mesela. Birde, ayrı olarak, Feriköy`ü nasıl bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 insanliga atakoyden daha yakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Ataköy merkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 kafasina gore herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 senko said: istanbulda site dışında oturmak garip geliyor bana da. müstakil forever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 dreagloth said: Aynı sorun şimdi Beşiktaş ve civarı için de geçerli, site aramıyoruz tabii ki artık, düzgün bir yer olması yeterli, Dikilitaş ta güzel evler var gibi mesela. Birde, ayrı olarak, Feriköy`ü nasıl bilirsiniz. Feriköy mü? Manyak mısın olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 feriköy baya iyi, hatta bomonti elysium'un da ses yalıtımı ile gereksiz yüksek aidat problemleri dışında iyidir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Dikilitaş'ta oturuyorum. Site yok ama sıfır yapılmış apartmanlar var. Güvenlik konusunda sıkıntı olmaz.3 senedir burdayım hırsızlık falan olduğunu görmedim. 1500 liraya da cok güzel daireler bulursun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Yeni levent'i öneririm. Sanayi Mah. yakınında sitelerden oluşmakta semtimiz. Güvenlik sorunu şu bu olmaz. En uzak siteden dahi Sanayi Mah. 20 dakikada yürünebilir uzak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 http://www.ntv.com.tr/turkiye/sanayi-sitesini-kibarlastiran-kiz,xUUrncPYlU2mxUQAYDDUzw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 kamyonla para kazanion lan ev alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 2012iymis ne hortlatiyonuz lan konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 because forgiver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar