Soris Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Daemir sen gıda endüstirisinde mi çalışıyorsun? Kişisel bir soru: mesleğin ne senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 inb4: hemen gidip yeni bi anne buluyorum. memesinden doğal doğal süt içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 sizin orda var mı öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bol bol var.. burada moda sanırım 23üne geldiğinde çocuk yapmamışsan dövüyor olabilirler ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 dün 1 litre sütü hunharca içtim. başıma bişey gelirse soristen bilcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ha bir de karmaşık bir olayı (kemik sağlığı olsun, işte zeka olsun, boy uzunluğu olsun vs) toplumun sadece bir alışkanlığının istatistiğine bağlayan araştırmalara şu tepkiden fazlası verilmez http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/101/781/Y0UJC.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Ardeth o kadar bilim adamısın bi kefir nasıl oluşur hiç merak edip yapmadın mı bi yap iç bakalım nasıl gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 süt için, süt içirin http://i.imgur.com/MSN5S.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Şu kalsiyum ve fosfor oranı için geldim.Bu doğru direk en azından hayvanlarda da böyle. Ca/p oranı 2/1 normal şartlarda Yoksa emilim gerçekleşmiyor.Fosfor oranı kalsiyuma ne kadar yaklaşırsa kalsiyumu metabolize etmek sıkıntılı. Şimdi Villuslardan başlayıp zonula okludens makula adelens diye iki saat emilim mekanizmasını açıklamıycam fakat şu direk doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Soris said: Ardeth o kadar bilim adamısın bi kefir nasıl oluşur hiç merak edip yapmadın mı bi yap iç bakalım nasıl gelcek ben hayatimda kefir icmedim, boza icmedim, salgam icmedim. birayi da son 3-4 seneye kadar icmemistim. yavas yavas olene kadar hepsini yapcam bi kere insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 interperez said: Şu kalsiyum ve fosfor oranı için geldim.Bu doğru direk en azından hayvanlarda da böyle. Ca/p oranı 2/1 normal şartlarda Yoksa emilim gerçekleşmiyor.Fosfor oranı kalsiyuma ne kadar yaklaşırsa kalsiyumu metabolize etmek sıkıntılı. Şimdi Villuslardan başlayıp zonula okludens makula adelens diye iki saat emilim mekanizmasını açıklamıycam fakat şu direk doğru. evet iste bunu dediydim daha once boyle calismalara guvenim tam. ama burda da karmasik mekanizmalar olabiliyor. belki alinan bir gida ile fosforun bir kisminin bu islevini durdurmak mumkundur falan? bu molekuler isler de karisik onlari da iyi arastirmak lazim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 süt zararlı değil,ama yararlımı tartışılır.yanında dengeli bir şekilde beslenirseniz ne zararı olacak.sırf kalsiyumu sütten alırım,bol bol süt içerim derseniz sıkıntı çıkabilir o zaman.portakal suyu daha zararlıdır bence,çok şekerli ve pek bi yararı yok , şekerli su gibi bişey. çoğu meyvede öyledir,şeker sırf,çukulata yiyin aynı şey.sebzeler daha mantıklı vitamin için.gerekli mineralleri haptanda alabilirsiniz bi problem görüldümü. onun dışında protein alımınıza dikkat etmeniz gerekli,çoğu yararlı doğal şey yalan zaten http://www.informationisbeautiful.net/play/snake-oil-supplements/ burada listesi var buyrun bakın ne yararlı ne değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 @doxylamine doğru demişsin atlarımızda besinlerini haplardan alıyordu o yüzden şu anda hiçbiri sağ değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 çok koşmuiştur ondandır abi çatlıyorlar belli bi süre sonra verince hapı tabi hayvan koşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipikbirali Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 gaz yapmasından başka bi zararı yoktur efendim soğuk tüketiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 gıda intolerans'ı olana basit gözüken süt bile fazlaca zararlıdır, hatta bazen şok koma sonucu ölüm bile muhtemeldir, bugün itibari ile gluten ve süte alerjim olduğu kesinlik kazanmıştır, gerçi son bir kaç senedir farkındaydım resmiyet kazanmış oldu, kafayı yemek üzereyim ne kadar çok gıda'da gluten varmış, artık besin zincirim et sebze ve meyve'den ibaret olucak gibi bütün tahıllar ve bakliyatlar elvedaaa bira evet arkadaşlar bana gluten içermiyen biraz lazım yok ben birasız yaşıyamam kesin et sebze yemesem olurda bira olmazsa olmaz tavsiyesi olan?:D konu süt ben biraya nası geldim sakın sormayın sormayın kötü durumdayım.:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 çölyak hastası mısın? neden glutensiz diyet soruyosun? birada da gluten var. ayrıca bahsettiğin koma vb. durumlar ciddi enzim eksikliklerinde görülür ve muhtemelen bebekken tanı alır. yani süt bana dokunuyor komaya girerim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 doxylamine said: süt zararlı değil,ama yararlımı tartışılır.yanında dengeli bir şekilde beslenirseniz ne zararı olacak.sırf kalsiyumu sütten alırım,bol bol süt içerim derseniz sıkıntı çıkabilir o zaman.portakal suyu daha zararlıdır bence,çok şekerli ve pek bi yararı yok , şekerli su gibi bişey. çoğu meyvede öyledir,şeker sırf,çukulata yiyin aynı şey.sebzeler daha mantıklı vitamin için.gerekli mineralleri haptanda alabilirsiniz bi problem görüldümü. onun dışında protein alımınıza dikkat etmeniz gerekli,çoğu yararlı doğal şey yalan zaten http://www.informationisbeautiful.net/play/snake-oil-supplements/ burada listesi var buyrun bakın ne yararlı ne değil. Oha link süpermiş +rep panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar