Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

akşam dorock


mulgear6

Öne çıkan mesajlar

of tesadüfü yesinler.. bende oraya gidiyorum suan, sen olmasaydın lex ve mad ile tkaılırdım. şimdi de sırf sen varsın diye sizi uzaktan izliyip görmezden geleceğim <3 senin de bana meraklı olmadıgını biliyorum evet. neyse hadi murderking öpsün 3ünüzü. iyi eglenceler

lex ile belki tuvalete çıkarsa yukarda görüşebilirim. öptüm


aa başlıgı 8 de açmış
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar escape,

Ben bağdat caddesinde 2 katlı bir evde oturup, massimo dutti, tommy hilfiger, d&g ve mangodan giyinip, kırıntı, kitchenette, mia mensa ve house cafe gibi leziz yerlerde akşam yemeği yiyorum. Saçım üç numara, kuaföre 50 lira ödüyorum ve Sabancı Üniversitesi'nde babadan burslu okuyorum.

Boş zamanlarında 15 bin lira değerindeki gitar ekipmanım ve bir stadyumu inletmeye yetecek 120 watt gücünde lambalı kafa kabin Peavey 5150 amfim, Schecter C-1 Exotic Limited Edition gitarım ile son seste ÖLÜM METALİ çalıyorum.

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Peki kırıntıda yemek yedikten sonra ölüm metali çalmak hiç mi ironik hiç mi oksimoron gelmedi yaşarken o anı? Barda deli gibi içip kusarak uyandıktan sonra provaya zor yetiştim desen? olmadı kırıntıda yemek yedikten sonra serdar dinliyoduk desen anlarım fakat kırıntıdan sonra ölüm metali ne lan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...