mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 madboy ben bi de lex olcaz isteyen haber versin telefon aşşağıda 05442819472 gibi bişeyler emin değilim
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 olm çok leş mekan ya dorock. hiç sevmiyorum ya orayı
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 şu istanbulda merak ettiğim 2 mekandir biri dorock diğeri de nardis istanbula ayak basar basmaz bi bunlara uğrayacam.
escape Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 of tesadüfü yesinler.. bende oraya gidiyorum suan, sen olmasaydın lex ve mad ile tkaılırdım. şimdi de sırf sen varsın diye sizi uzaktan izliyip görmezden geleceğim <3 senin de bana meraklı olmadıgını biliyorum evet. neyse hadi murderking öpsün 3ünüzü. iyi eglenceler lex ile belki tuvalete çıkarsa yukarda görüşebilirim. öptüm aa başlıgı 8 de açmış
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 bugun. 22.30 gibi metrobüse bincez. lex ekmiş olabilir. escape yetosunun tipi bilmiyorum gördüğüm en yeto insana selam sıkeyp diyicem
escape Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 uzun saç uzun sakal özentisi değilim sory. biliyorum sizin tipleri ve sizin gibileri.. neyse gece gece canını sıkmıyım git eğlen ve gördüğün en düzgün adama selam verme.
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 olay ne? neden sinirlendin. dalga geçiyorum...
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 bu arada yarın olsa bende uğrardım. ama bugün ölü durumdayım duş alcak halim bile yok =)
escape Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 ben de. canım sıkkın boşver hadi iyi eglenceler
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 you win or you dead diye yaz bi kartona kaldır havaya mulgear. escape chargelar hemen zaten üzerine aradan
escape Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 suan cıkmam gerekiyor yoksa gülerdim. ama yazdım bunu ajandaya hesaplaşırız sonra heheh
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Selamlar escape, Ben bağdat caddesinde 2 katlı bir evde oturup, massimo dutti, tommy hilfiger, d&g ve mangodan giyinip, kırıntı, kitchenette, mia mensa ve house cafe gibi leziz yerlerde akşam yemeği yiyorum. Saçım üç numara, kuaföre 50 lira ödüyorum ve Sabancı Üniversitesi'nde babadan burslu okuyorum. Boş zamanlarında 15 bin lira değerindeki gitar ekipmanım ve bir stadyumu inletmeye yetecek 120 watt gücünde lambalı kafa kabin Peavey 5150 amfim, Schecter C-1 Exotic Limited Edition gitarım ile son seste ÖLÜM METALİ çalıyorum. Saygılar.
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mangoda işin ne abi? Lambalı amfiden kurtardın gerçi.
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Peki kırıntıda yemek yedikten sonra ölüm metali çalmak hiç mi ironik hiç mi oksimoron gelmedi yaşarken o anı? Barda deli gibi içip kusarak uyandıktan sonra provaya zor yetiştim desen? olmadı kırıntıda yemek yedikten sonra serdar dinliyoduk desen anlarım fakat kırıntıdan sonra ölüm metali ne lan.
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 madboy allah belanı hahhaa. kırıntı karıları iyi.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 allah sizi kahretmeye. söyleseydin kalkar gelirdim, yol üstündeydi. allah sizi kahretmeye. metal tanrıları sizi affetmeye.
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 söyledik ya godoi çok eglendik dorocka da gitmedik zaten
Öne çıkan mesajlar