Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Hashtagimsi gibi isimleri var, içlerinde de MRT diye application tipli dosyalar var. Kendi kendilerine oluşmuş bunlar nedir? Bir de tonla eula dosyası ve .dll diye biten şeyler türemiş. Dlller kıllandırdı dokunmadım da silsem sıkıntı olur mu? Ya da ayrı bir klasörde toplasam hepsini mesela? Samsung Story bu arada external. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 [Sallıyorum] Muhtemelen x yazılım tmp dir/drive senin external'a denk geliyordur ve yine muhtemelen onlar temp dosyalarıdır silsen bir sorun olacağını sanmıyorum ama yinede 1 kerelik yedek al her ihtimale karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Derli toplu gözükmeleri içni ayrı bir klasörde topladım dosyaları 2 gün önce, şimdilik bir sıkıntı yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar