di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Bir 10 dk oncesine kadar deneme sansim olmamisti fakat baya baya tatli olmus. Genelde 20mb/sn aktarim hizini gecemezken 60+ mb/sn gibi degerleri gormek baya sevindirdi. Son kullanici icin cok bir sey ifade etmeyebilir ama gun asiri 200-300 gb kadar yedek almak zorunda olan biri icin ne demek bilemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 teknoloji güzel bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 ehuehu ben henüz kullanamadım usb 3.0 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 60mb/sn mi? usb 3.0'in teorik limiti 5gbps degil mi? hatta thunderbolt cift yonlu 10gbps oldugu icin daha iyi filan muhabbeti vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Olay sadece USB'de bitmediginden normal bir deger aslinda. CRC check'i falan nasil yapiyor bilmedigimden teknik olarak konusamiyorum fakat ayni board ustundeki diskler arasinda bile kopyalama yaparken bile 120-140 mb/sn'yi gecemedigimden normal geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 sata1 spesifikasyonu degil mi o? daha yeni board ve disklerle onun 4 katini gormek mumkun olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Dunno. Geri kalani icin Kharon gelsin sahneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 thunderbolt var genşler. harici diskleri raid falan yapabiliyosun böle. heyvan gibi. pcienin yandan yemişi haricisi gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 1.5, 2 yıl önce usb 3.0 destekli anakart aldım. daha kullanmadım. True story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 çok şahane oluyor external'a 120 ile transfer. thumbnail'ler filan yıldırım gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar