nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 pazartesi almak için başvursam kaç günde çıkar
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 yanlış hatırlamıyorsam salı-çarşamba gibi başvurmuştum, cumartesi günü teslim etmişlerdi eve
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 netten araştırmadım oglan cocuklarına verilmiyormuş peh,babamdan ötürü alacaktım ama alamıyorum sanırım
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 nası verilmiyior abi okuduğun ve 25yaşının altında aldığın sürece yeşil pasaport alabilrsin işe girmesem devam edecekti benimki de.
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 o eskidendi, artık 25e kadar kız erkek farketmiyor, alabiliyorsun yeşil pasaport
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 senko said: nası verilmiyior abi okuduğun ve 25yaşının altında aldığın sürece yeşil pasaport alabilrsin işe girmesem devam edecekti benimki de. yaş 24 çalışıyorum o halde alabilirim ?
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 bi öğretmen bulsam da evlensem ben de.
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 yeşil pasaport için ücret ne kadar bilen var mı
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 sigortalı bi işte çalışıyorsan alamazsın
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 sigortalı bir işte calısıyorum
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 bro esasında sunun icin kasıyorum ; slovenyaya gıtcem bir kac gun icinde,gri pasaport diye bir şey var akademisyenler için ingiltere ve usa dısında her yere vizesiz girebiliyosun fakat okuldaki gerizeka memurlar işlemleri yapmamıslar yetismeyebilir bunu almam,bari yeşil alayım dedim,neyse umarım yetişir.
Holy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 hem sigortalı bir işte çalışıp hem de öğrenci olanlar alamıyor mu?
S-H Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 "nutella yerim" said: netten araştırmadım oglan cocuklarına verilmiyormuş peh,babamdan ötürü alacaktım ama alamıyorum sanırım alabiliyosun abi,annemle babam geçen gün yeniletmek için gitmişlerdi orada sormuşlar 25'e kadar akabiliyosun. edit:öğrenci diye sormuşlar tabii,sigortalı işte çalışma olayını bilmiyorum.
Öne çıkan mesajlar