SmithWesson Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Merhaba, 1000$ gibi bir birikmiş param var kenarda. Bu parayı azda olsa çoğaltmak istiyorum durduğu yerde batıyor gözüme :P. Harcamak istemiyorum yani harcayana kadar belirli mecralarda zarar olarak kaybetmek daha uygun. Şimdi benim sormak istediğim şu. Borsa bildiğimiz borsa fakat forex ve vob nasıldır ? Kaldıraçlı işlem yapıyoruz anladığım kadarıyla fakat yani sanırım normal piyasadan farklı fiyatlarla ilerliyorlar ve forexte özellikle her aracı kurumda farklı oluyor bu işler. 1000$ gibi bir parayla forex veya vobda işlem yapmak mantıklı mıdır ? Neler önerirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 borsa'da bir süre sonra batarsın, küçük oyunculara göre değil. forex ve vob'ta direk batarsın. sen al paranı vadeliye yatır. banka sana ufak faizler atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 kendini bildiğin sürece batarsın diyenlere bakma sen önemli olan ilk gün girdiğinde nasıl temkinliysen parayı 2ye 3e katladığında da gaza gelmeyip aynısını korumak. hırsa kapılmayıp gerektiğinde satmayı ve kenara çekilmeyi bilmek lazım. ama $1000 borsa için biraz az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 iddaa atacaksın en kolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 kendini bilme diye bişi yok küçük oyuncuysan hep balinaların arkasından koşup durursun ha yok ben balinaları izlemeyecem diyosan şanş işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 forexte anında eriyo para bilinçsiz takılınca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 forex kumara en yakın olanı ve dogal olarak en hızlı getirisi olanı. Ancak bilincsizce yapılacak her harekette cok hızlı sekilde zarar etme olasılıgı da var. Forex'e girmeden önce bilimum kitaplar ve egitimleri alıp en azından ort karar bilgi sahibi olup cok ufak lotlarla baslamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Kucuk para ile bi bok kazanilmaz hicbir yatirimda, bosuna hayal kurmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Ufak bir kısmını ayırıp forex'te şansını deneyebilirsin. Tabi vadedilen para 10'a katlamak falan değil ama 300-500 dolarlar kazanabilirsin. Tabi önce denildiği gibi biraz bilgi sahibi olmak gerek. Borsa'da ise hiçbir şey yapılamaz o parayla ama al-sat ile 30-40 dolar karlar yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 forex yerine o parayı vegas'ta poker oynayarak kaybet. soran olursa forex'te batırdım dersen mal derler, vegas'ta kumarda yedim dersin karizması olur hiç olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 gecen aylarda borsa ile ugrasiyordum bole kucuk yatirimla, kazandigimda devlete gitti vergi oalrak lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 şimdi öyle bir söylüyorsunuz ki şunu merak ediyorum forex veya vobda kazanmayı bilen kazanır mı yoksa tamamen düzmece mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 dolar iyi gidiyo ya dolar alayım az diyerek oynanmaz forex filan yalnız. büyük oyunu hareketlerini, mb kararlarını filan sürekli takip etmen lazım. zaten 1000 dolarım var ne uğraşcam diyosan 2 günde biter 1000 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 uzun sureli yatiriciysan ve paraya kisa vadede ihtiyacin olmayacaksa apple'a yatir. dolar/try paritesi cok degismezse sikinti yasamazsin. 1 yilda muhtemelen %20-30 getirisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Forexte bir de anladığım kadarıyla aracı kurumları da önemli oluyor. Lisans almak bir yana hepsinde fiyatlar ve aralıklar farklı oluşuyor gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 1000 doarla 100 lira kazanırsın 1 haftada borsada sonra satmazsın ya da satıp yanlış hisse alırsın kalır içerde paran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 nette tonla forex simülatörü var öğrenmek istersen eğer, ama yine de tavsiye etmem. zaten o $1000 doların 10%'i trade edeceksin, onu da öyle yüksek meblağlara getirebilmek için 1:50 1:100 kaldıraç oranları falan lazım ki ben 1:20'den fazla veren forex brokeri bilmiyorum tr'de. ayrıca, forex diğer yatırım araçlarından daha farklıdır, volatilitesi daha yüksektir bu da küçük yatırımcı için daha tehlikeli anlamına gelir. vob için biraz forward nedir, future nedir bilmen gerekiyor, türev araçları spekülatif karlardan ziyade hedging içindir, en azından ben öyle düşünüyorum fsddf. borsa düşüşe geçtiğinde, endeks future kontratlarının değeri artar gibisinden. ya zaten, memlekette fonların getirisi faiz oranından düşük, analistlerin alayının borsadaki şirketlerle ilgili ratingleri tutmuş değil, ben olsam ben de faize koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Şu an ıtıbarı ıle ımkb yuksek .Daha yukselırmı dusermı bır allahın kulu kestıremez .İmkb 100 u takıp et . Dusunce gırıcen hısse senetlerı Garan , İşctr ,YKBN ,Vakbn , Halkb , Akbnk .Bunların dısında hıc bır hısseye bakma . Bunları alıpda kaybeden cok azdır .Alırsın duser 2 3 ay beklersın aynı sevıyeye gelır . 1000 $ ılede abuk subuk rakamlarda bekleme tabı ... Uzun vadede kazanırsın kısa vade 1 2 kademeye donmeye baslarsan zaten kazandıgında komısyona gıder . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bi de bu işlerde sürekli aa bu çıkar buna para koyayım mantığıyla hareket etmeyin. bi sürü olay var, özellikle vob'da. düşüşlerden de yükselişten de iyi para kazanırsınız. iki yönlü düşünün hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar