Seaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Nestea vs Alive izlerken oyunun kötü olmadığına Protossun noskill imba easy race olduğuna karar verdim. edit: abooo alive ve nestea ağlattı klavyeyi aboooo
pintipanda Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 nes teaaaaaaaaaaa o scv ler havaya uçtuğunda ankara semalarında havai fişekler patladı
Seaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 tek isteğim Nestea şu noskilltossa elenmesin de Grandfinal de bidaha alive vs nestea görelim
Huzeyfe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mc nesteaye dedi, burrow kullan, tunnel kullan. :D Nestea dinledi aldı. :D
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 AHUAHHAUHAUHUAHUAH HD ve painuser'a seyircilerin "he can hear you" demesi benim için IPL'i bitirdi. Grand finali izlemesemde olur. Dakikalardır yarılıyorum.
sug0ku Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 gruplardan çıkan tek protoss oyuncu olan ve finale kadar gelen Squirtle a helal olsun
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 sug0ku said: gruplardan çıkan tek protoss oyuncu olan ve finale kadar gelen Squirtle a helal olsun hatta adam open brackettan geldi bir de koskoca oyuncuların her serverda hesapları olmayıp başkalarının hesaplarıyla oynamaları acayip ilginç geliyor. 1)t 2)p 3)z ne güzel turnuva
Öne çıkan mesajlar