Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IPL4 Turnuvası Las Vegas Cosmopolitan


doubtful

Öne çıkan mesajlar

White-Ra alacağı maçları verdi.

İlk maçta o mothership'i beleşe yakalatıp 2 vortex'e zorlandı,zar zor kurtartıktan sonra neural parasite'e kaptırdı falan filan.Base sayıları eşitti stephanoyla inanılmaz da harasslıyordu.

Antigadaki maçta 3'ü çok güzel oldıktan sonra 7 spine 'ın üzerine yürüdü resmen gateway üniteleriyle kaybetti bütün orduyu verdi maçı.

Mkp vs White-Ra ilk maçta MKP çok hellionla aldı direk ^^
2. maçta MKP biraz trolledi gibi geldi bana 546456 tane colossus vardı White-Ra'da yanında da 20'ye yakın stalker bi avuç da zealot.MKP'da 0 viking vardı ordusunu kaybettiğinde.

Son maçtada WhiteRa'nın colossus üretimini kesmesi kopma noktası oldu.Warp Prism timingleri cok süperdi ama mkp'nin bio ordusunu tutacak adamı yoktu mainde.Ayrıca oyun başlarında pushları püskürtmede cok iyiyken takip edip saçma sekilde sentry immortal falan kaybetmesi hiç de yararına olmadı açıkcası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iki kera takip edip bütün ordusunu verdi ya, collosususzda döverdi valla onları vermese.

ikinci macta mkp nin normalde yaptığı bişi o, abanıp dövüyo toss'u vikignsiz medivacsiz. ama white-ra 3 kez koca kopca orduları zealot ffile temizleyince 3-4 dakka gecikti timingi mkp'nin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu akşamki maçlar iyiydi bayağı ama sonlara doğru oyunculara maçtan önce el sıkıştırma olayları bayağı komik oldu.

Nerdlükten midir nedir milletin önüne cıkmadan mıdır artık hareketler komediydi aşırı heyecan falan yapmacıklığı saymıyorum bile.MC Squirtle'a öldürcek gibi bakarak yürüdü adamın yerinde olsam tırsardım.

Ganzi ve Nestea'nin olayı samimi geldi sadece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...