Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 neresinde taksimin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 satış dr'de olacak sanırım dolayısıyla oranın önünde sıra vardır fakat etkinlik meydanda olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 http://tks.ibb.gov.tr/ istiklal 1 kamerasi :P afm nin onunde direk kamera. dnr sol ilerde kalio diye hatirliorum.sira falan yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 nasıl yok :/ Edit : yanlış link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 açamadım kamerayı ama sen megavizyon ile karıştırıyor oalbilirsin çünkü dr afm'ye yakın değil. senin dediğin yer teknosa oldu içinde cuk kadar dr var. taksim dr daha aşağıda demiröreni geçince veya geçmeden tam lokasyonunu hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ekşideki o yazıyı yazan da burada ki Seru degil mi zaten? ona soralım evet söz sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 yok onu ben yazmadım başkası yazmış, aşağısındaki mesaj benim. ben de oradan gördüm de yazdım buraya fitili verdim zaten. aman bi üstteki link benim de onunda iki üstünde bi yazı var orada birisi sırada olduğunu söylemiş ona istinaden yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 a http://e1205.hizliresim.com/x/g/5unn2.jpg burasi deilmi artik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Son kez sorayım artık, Taksim dışında CE satılmayacak değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ce alacak olsam bi işim çıkar gidemezdim kesin ama almayacağım ya taksime çağırdı arkadaşlar akşam =) 12 gibi öylesine bakarım göz ucuyla çok kalabalık mı fln diye artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Amazon gumruk ucretlerini oderken araldan almanin mantigi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 amazonun gümrük ücretini odeme olayı ne ? sadece diabloya özel bir durum mu yoksa genel mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 KingV said: PROTESTING TURKISH DISTRIBUTOR ARALGAMES Bir arkadaşın CE isyanı... objektif dusunmeden isyan etmis arkadas. orada verdim cevabini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Abi amma troll var ahahaha, blizz eu sitesinde. tam no lifer adamlar var euehueh, kolay gelsin turk gaming community sine. O aradaki troll ler ne oyle. bizim kromuz onlarin bunlari var,off cok ezik ya. euheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Gutshot said: KingV said: PROTESTING TURKISH DISTRIBUTOR ARALGAMES Bir arkadaşın CE isyanı... objektif dusunmeden isyan etmis arkadas. orada verdim cevabini."Her şehre 1 değil, her şehre 3 tane yollansın" denmemiş ki. İzmir, Ankara gibi CE talebinin yüksek olduğu büyük illere CE yollamamanın saçma olduğu söylenmiş. Eğer ellerinde 500 tane CE geldiyse (ki daha fazla vardır muhtemelen) kalan 420'sini İstanbul'da satıyorlar. İstanbul'daki CE talebi Ankara'dakinin 420 katı mı? Değilse adamın dediği mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Adamlar biliyo ellerindeki herseyi satacaklarini. Profit based bi firma ne bekliyosunuz ki? Adamlar diablo dan kazandiklari paranin fazlasi degerinde beles pr yapicaklar bu gece olayiyila. Ne kadar cok insan toplarlarsa bi alana, o kadar gazeteci pr demek. Ben de oyle yapardim. Neden taksimin gobeginde satiyolar saniyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ben dnr'da yoğunluk olur diye Bimeksten verdim. Adamlar 7-10 gün içersinde kargolarız diyolar. Aral fiyatı yarın sabah değiştircek mi? Kesin bilgisi olan var mı? Ona göre siparişi iptal edeceğim de.. Birde İzmirde Forumdaki DnR gece satışı yapabilir diye bir şey duydum doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 gamermarket cd keyimi yollamış hemen aktifleştirdim sorun yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 amazon shiplemis orderimi aralgame benim icin bitmistir, bidahada gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Gutshot said: KingV said: PROTESTING TURKISH DISTRIBUTOR ARALGAMES Bir arkadaşın CE isyanı... objektif dusunmeden isyan etmis arkadas. orada verdim cevabini. adamın dediği gayet mantıklı, izmir ankara gibi yerlere yüzde daha bölünebilerek satılabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 yapilabilirdi de yapilmamasi da bu kadar buyutulecek bir sey degil. adamlarin elinde 300 tane oldugu soyleniyor. 78 tane diger sehirlere gonderseler kaldi 222. bunun 11 tanesini izmir'e 11 tanesini ankara'ya gonderseler 200 de istanbul'a kalsa; eskisehir'deki bursa'daki adam isyan edecek bu sefer. hadi oralara da gonderseler istanbul'a cok az kalacak. zaten 300 bile az. hem ha 1 gondermis ha 10 gondermis; izmir, ankara koy olmadigi icin yine az gelirdi. sembolik gonderdik demis zaten adamlar cok az oldugu icin... herkesi mutlu etmeleri imkansiz ama yine ellerinden geleni yapip birer tane gondermisler. bu kadar cok isteyen gidip istanbul'dakiler gibi erkenden siraya girse alirdi o bir taneyi. ama adam sorun benim almam degil deyip robin hood'luga soyunmus. o zaman enine boyuna dusunecek ve daha iyi bir oneriyle gelecek. tek tarafli dusunmeden daha iyi bir oneriyle gelemez. izmir'de 10 tane olsa bu sefer de istanbul'dakilere haksizlik olup olmadigi tartisilabilir; istabul'dakinden daha kolay edinilebilecegi icin. en azindan birer tane gonderip tam collector's edition olmasini dusunmusler o sehirde. limited supply oldugu icin de sirketi suclu bulmuyorum ben. cunku collector's edition'i ulke geneline adil bir sekilde paylastirmak gibi bir misyonu yok. oradaki arkadaslar da bosuna ugrasiyor cunku blizzard'i hic ilgilendiren bir durum degil. orada da dedigim gibi; eger biri kendi sehrinde diablo iii bulamasaydi blizz'in sorunu olurdu fakat CE bulamamasi olmaz. olsa bile aral'a "o 300'u su dekilde dagitsaniz daha iyi olurdu" gibi bir oneriyle gidemezler cunku neyin daha iyi olacagi cok muallakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 online preordera acip saticaklardi, gerisi sacmalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 300 almalari ayri bir beceriksizlik zaten turkiyenin nufusu ile kiyasliyinca, kicikirik avrupa ulkelerine bile 3000-4000 gidiyor 300 de degil 400 filandir o rakam, 100 tanesini ic etmislerdir gene, catdada 100 tane geldi 40 ini haciladilar 60 tane dagittilar, her zaman yaptiklari sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 En iyi şeklin ne olduğu tartışılır ama İstanbul dışında kalanların CE almasını neredeyse imkansız kılmanın en iyi yol olmadığı kesin. D&R açıklaması Sayın Müşterimiz, Diablo III Collector Edition sınırlı sayıda İstanbul; D&R Capitol, Cevahir, Erenköy, İstinye Park, Kanyon, Palladium, Suadiye, Trump Towers ve Ümraniye Meydan Ankara; D&R Ankamall, Cepa, Panora ve Tunalıhilmi İzmir; D&R Agora, Alsancak, Bornova Forum ve Ege Park Antalya; D&R Özdilek Eskişehir; D&R Espark mağazalarında yarın satışa sunulacaktır. Diablo III ise tüm mağazalarımızda satışa sunulacaktır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, D&R Müşteri Hizmetleri D&R ellerine gelen CE'leri böyle dağıtmış. Demek ki hepsi İstanbul'da satılmadan da olabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar