elesso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 aral 30 küsür yılda tahtakale esnafı mantalitesini bir gıdım ilerletemedi malesef. o değil tahtakale esnafı kendini geliştirdi, çağa ayak uydur bu adamlar hala beceriksiz. bu olay çok anormal değil ama aral hakkında genel izlenimim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Viktor said: 300 almalari ayri bir beceriksizlik zaten turkiyenin nufusu ile kiyasliyinca, kicikirik avrupa ulkelerine bile 3000-4000 gidiyor 300 de degil 400 filandir o rakam, 100 tanesini ic etmislerdir gene, catdada 100 tane geldi 40 ini haciladilar 60 tane dagittilar, her zaman yaptiklari sey iste bu da ucuncu dunya ulkesi oldugumuz icin boyle olmus. tabii ki daha iyi olabilirdi ama "blizz buna bir sey yapmasi lazim" diye oraya baslik acmanin da hicbir anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 box bugun sabah 930da adres bulamayıp subeye donmus, ben bunu aksam 8de fark ettim, sube 730da kapanmis. ben yarin yarım gun off almısım. ben offlamayayım da kim offlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 gamer market daha yollamamış bana, sıradan uğraşıyolar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 300-500 ce 'yi nasıl dağıttığı umrumda değil şahsen 1000'lerce kişinin alacağı normal versiyonu battle.net'ten çok daha ucuza getirmesiyle ilk defe hoşuma giden bir şey yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Avrupa'daki her yer Battle.net'ten ucuza getiriyor. Blizzard 60 Dolar'ı 60 Euro yaptığı için kutulu oyunlar daha ucuz oluyor. Şaşırtıcı olan ilk kez yurtdışındaki perakendecilerle benzer fiyatta getirmiş olması, normalde üstüne epey kar payı koyarlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Acaba Blizzard niye boyle yapiyor? Araci olmadan, direk kendileri sattigi zaman daha cok kar etmeleri lazim. Battlenet fiatini asagi cekmemelerinin bir nedeni olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 vatan ne zaman gönderecek, bilgi alan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Komutan said: Acaba Blizzard niye boyle yapiyor? Araci olmadan, direk kendileri sattigi zaman daha cok kar etmeleri lazim. Battlenet fiatini asagi cekmemelerinin bir nedeni olmali. local-storeları batlalamak istemiyor olabilir - en azından şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 burada satış yapanların blizzarda bi faydası olduğunu sanmıyorum ,keyi 120 liradan satsalar araldan oyunu 110 liraya alanların %90 ı almazdı diye tahmin ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Çoğu Amerikan firmasının yaptığı bir şey x doları, x euro şeklinde çevirmek. Bilmiyorum neden öyle yapıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar