Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aral'da Diablo 3 önsipariş indirimi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aral 30 küsür yılda tahtakale esnafı mantalitesini bir gıdım ilerletemedi malesef.

o değil tahtakale esnafı kendini geliştirdi, çağa ayak uydur bu adamlar hala beceriksiz.

bu olay çok anormal değil ama aral hakkında genel izlenimim bu.
Mesaj tarihi:
Viktor said:

300 almalari ayri bir beceriksizlik zaten turkiyenin nufusu ile kiyasliyinca, kicikirik avrupa ulkelerine bile 3000-4000 gidiyor

300 de degil 400 filandir o rakam, 100 tanesini ic etmislerdir gene, catdada 100 tane geldi 40 ini haciladilar 60 tane dagittilar, her zaman yaptiklari sey

iste bu da ucuncu dunya ulkesi oldugumuz icin boyle olmus. tabii ki daha iyi olabilirdi ama "blizz buna bir sey yapmasi lazim" diye oraya baslik acmanin da hicbir anlami yok.

Mesaj tarihi:
300-500 ce 'yi nasıl dağıttığı umrumda değil şahsen 1000'lerce kişinin alacağı normal versiyonu battle.net'ten çok daha ucuza getirmesiyle ilk defe hoşuma giden bir şey yaptı.
Mesaj tarihi:
Avrupa'daki her yer Battle.net'ten ucuza getiriyor. Blizzard 60 Dolar'ı 60 Euro yaptığı için kutulu oyunlar daha ucuz oluyor. Şaşırtıcı olan ilk kez yurtdışındaki perakendecilerle benzer fiyatta getirmiş olması, normalde üstüne epey kar payı koyarlardı.
Mesaj tarihi:
Komutan said:

Acaba Blizzard niye boyle yapiyor? Araci olmadan, direk kendileri sattigi zaman daha cok kar etmeleri lazim. Battlenet fiatini asagi cekmemelerinin bir nedeni olmali.

local-storeları batlalamak istemiyor olabilir - en azından şimdilik
Mesaj tarihi:
burada satış yapanların blizzarda bi faydası olduğunu sanmıyorum ,keyi 120 liradan satsalar araldan oyunu 110 liraya alanların %90 ı almazdı diye tahmin ediyorum...
  • Yeni Oluştur...