MUAMMER Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 herhalde tartışacak pek nokta kalmadı imlayla dalga geçtiğinize gore.. bilim bir meşaleye benzer tutmasını bilirsen elini yakmaz ama amacından uzaklaşırsan (bazılarınızın yaptığı gibi )muhakkak ki sizi yakacaktır...
Loras Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Vahiy indirir gibi bir üslup valla süper.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: MUAMMER, 23 Eylül 2004 21:19 tarihinde demiş ki: herhalde tartışacak pek nokta kalmadı imlayla dalga geçtiğinize gore.. bilim bir meşaleye benzer tutmasını bilirsen elini yakmaz ama amacından uzaklaşırsan (bazılarınızın yaptığı gibi )muhakkak ki sizi yakacaktır... Kesinlikle bilimi bilimden uzaklaştırıp inançla iç içe sokmaya çalıştığın zaman yakarsın elini....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bence inanç değil gerikafalılık...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
Numb Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bilim tutan eli yakmaktan bahseden oldumu göremedim şahsen.. ama oda farklı bişi demediki.. tutmasını öğrenmesini bilmezsen yanarsın. yani yarım hoca dinden yarım doktor candan eder misali bişi..:) gerçi alakasıda yok pek darvinle saçmalayalama başladık :)[signature][hline] DiaBLeSSe, 23 Eylül 2004 19:43 tarihinde demiş ki: Ya yapma =o/ mesafeler koyuyor bu şarkılarda...
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 O kamburdu, sonra dik yürüdü diyen bendim. Ve bu şekilde uygunsuz bir tavır takındığım için özür diledim ve Darwin'in kitabını indirdim, okuyorum. Lakin öyle "lisede size öğretmediler mi ?" demekle olmuyor. Nasıl ki ben bilimsel bir konuya fevri yaklaştıysam sende aynı konuya "alaycı ve küçümser" bir şekikde yaklaşıyorsun. Lisede bana Bandırma vapurunun kırık, dökük, hurda bişi olduğunuda anlattılar. Sonra araştırınca bu geminin zamanın iyi sayılabilecek gemilerinden olduğunu öğrendim. bunun binlerce örneği var. Benim yaptığım hata üslubumdu. Ama "Darwini reddeden sizler, şş akıllı olun" demekte bir hata. Neyse polemik olmasın.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal
MUAMMER Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 zayıf insanların tek savunma aracı ukalalıktır.(sözüm bonapart'a)
MUAMMER Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Ben derin bir imana sahip olmayan herhangi bir bilim adamı düşünemiyorum. Albert einstein. demekki sorun mollalıkta değil anlayış yeteneğimizin kıt olmasında. nitekim islam dini bilmi destekleyen öncü dinlerden biridir.(sözum numb'a)
MUAMMER Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 (sözüm herkese ) Evrim teorisini desteklemek uğruna yapılan tüm bilimsel sahtekarlıklar ya da önyargılı değerlendirmeler, bu teorinin bilimsel bir açıklamadan ziyade, bir tür ideoloji olduğunu göstermektedir. Her ideolojinin olduğu gibi, bu ideolojinin de fanatik taraftarları vardır ve bunlar evrimi her ne pahasına olursa olsun ispatlama çabası içindedirler. Ya da teoriye o denli dogmatik bir biçimde bağlanmışlardır ki, ellerine geçen her bulguyu, evrimle hiçbir ilgisi olmasa da, teorinin büyük bir kanıtı olarak algılamaktadırlar. Bu kuşkusuz bilim adına üzücü bir tablodur; çünkü bilim dünyasının temelsiz bir dogma uğruna yanlış yönlendirildiğini gösterir...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 dur iki dakka ciddileşiyim. muammer kardeş. buraya geliyosun, darwinin evrim teorisi yıkıldı diye mesaj atıyosun. polemik meydana getiriyosun. ve herkesi kendine rakip olarak görüp laf yetiştirmeye çalışıyosun. bunun manası nedir? zannediyo musun ki bu ikna edici bir yöntemdir? karşındakini dinlemeden beylik laflar etmek ne zaman kime sonuç vermiş? hm? ciddi olarak yani ne yapmaya çalışıyosun sen?[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Muammer amacın senin burda polemik yaratmaksa yeter zaten 100 mesajı geçti konu rahat etmişsindir mutlu olmuşsundur git başka şeylerle uğraş hartık. Ha amacın ikna etmekse bunu içi boş suçlamalar ve yıllardır etraftan topladığın sözlerle yapamazsın hangisi doğru bunu bilemeyiz şüpheci olmak lazım ama senin söylediğin bir iki saçma şeyi kimse yıllarca yapılmış bilimsel araştırmalara tercih etmez boşuna parmaklarını yorma.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
MUAMMER Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ne zamandır ki insanlar doğruluğu eleştirip konuşanı engellemeye çalışırlarsa işte o zaman ukalalar başgöstermiş demektir.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 tamam. ama ne yapmaya çalışıyosun? insan yerine koyup cevap versen?[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
huun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ahah adamin bir tarzi var ama . bayhan gibi anti patik ama tarzi takdire sayan ehehh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 tamam. ama sizde niye cevap veriyorsunuz? madem insanlarla iletişim kurmaya kapamış kendini amacı polemik yaratıp okşanmamış egosunu tatmin etmek bırakın eğlensin yahu hortlatıp durmayın şu konuyu konuşulabilecek herşey konuşuldu.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 LOL. Muammerin ciddi ciddi mesajlarina cevap atiyorsunuz ya, utanin kendinizden. Yahu daha ilk actigi topikten bomba oldugu belli onun.
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 haci abimize karismayin.[signature][hline]templars of steel
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: BonePART, 25 Eylül 2004 22:50 tarihinde demiş ki: butun suc foxxun ulan solemesene bole adamların topiclerini bana bak muammaercim kardeşim 1. nickin capsle yazılmıs bu demek ki newbiyim netten bi poh anlamıyorum 2. yeni girdigin bi foruma balonun patlamadan yask olmasına ragmen din siyaset icerikli topicleri TARIH kısmına acıyosun ki kulliyen hata 3. insannar sana bilimsel acıklamalar yapıyo sen sacmalıyosun 4. ayrıca zayıf deilim canımın ici 100 kiloyum zekasal zayıflık diyosan burda 3 satır yazı yazıp 15 satırlık sacmalamayı basaran sensin ben deil gozlerinden optum +1 Ayakta alkışŞşŞ...(sadece bu topic için)[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...!
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ehehe lol iyiki bir hafta tatile gittik hemen koskoca darwin teoremini yıkmışsınız :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 sen gönderdin dimi bu adamı başımıza, sen tatildeyken bizi meşgul etsin diye :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: MUAMMER, 21 Eylül 2004 20:18 tarihinde demiş ki: darwin insanlığın yüzkarası herkes düşüncesini kendisine sakalsın ve biraz düşünsün bir maymundan dan türemek isteyen varmı onu bir düşünün ve bu tür yanılgıların sonuçlarını düşünün Valla benim icin sorun degıl maymundan türemek, boyle komplekslerim yok. Hatta kim oldugunu bıle bılmedıgım hatta var olup olmadıgın bıle bılmedıgım bırınden türemekten daha rahatlatıcı. Sunuda soylemek isterim bir yaratıcının varlıgı en fazla cürümüş bır tez kadar kanıtlanabilir.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Benim içinde no problem... Adım belli şanım belli :D:D[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...!
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 İşler "kanıtla bakalım" demeye geldi mi, bence dinler daha çaresiz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Abso zaten herhangi bir din "kanıtlanmış" olsa, dünyada tek bir din olurdu :)[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal
huun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ya sizde isleri nerelere getirdiniz . burda ne kadar adam beyin yikamayi sapdiye sezecek kadar akilli zannediyor kendini ? adam belki gercekten dalgasini geciyor ya da gercekten deli ve daha pek cok ihtimal . siz neden durduk yere beyin yikama islerine getiriyorsunuz ki isleri ? insanlari bu kadar kendinizden uzak tutmayin . eyvah be ne *!mesaj *yazdim ama . :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 27 Eylül 2004 20:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar