Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inferno Patch Notes

Aluriel

Öne çıkan mesajlar

said:
Loot Table Changes Show Some Industrialist Love
NPC ships will no longer drop manufacturable T1 loot. NPCs will continue to drop modules, however T1 items which have a blueprint will no longer drop, making player manufacturing the primary source for these items.

Tweaked Titan Tracking
Titan tracking has been revisited, reducing tracking and the number of targets they can have locked at once. Smaller ships, such as sub-capitals, should now prove more useful in fleet battles as both offensive and defensive combatants.

Bountiful Drone Rewards
Alloys have been removed from the rogue drones, and bounties have been added to them to bring them in line with other faction mobs. Players no longer have to gather a cargo hold full of alloys to make rogue drone hunting lucrative.

Incursion Iteration
The rewards and challenges of Sansha invasion fleets in Incursion content have been revisited to better balance challenge and reward. Vanguard invasions will now take a bit longer, while the time to complete an Assault invasions will be reduced some. In addition, the ISK reward of Vanguard invasions has been changed to bring the reward in line with the difficulty/risk.

Status Effects Notification Panel
Status effects - commonly known as buffs and debuffs - currently active on your ship will now display in a more visible and intuitive Notification Panel on your screen, similar to other mainstream MMOs.

More Multi-Cultural Character Creator Colors
The EVE character creator now offers a wider assortment of skin hues for a more diverse and realistic palette.

http://community.eveonline.com/en/inferno/features/

incursion değişikliklerini merak ediyorum en çok. 24 nisana kadar bi 10b falan daha sağmak lazım mandıra kapanamdan asdfsa
Sosyal ağlarda paylaş

kapanmıo ya, vanguardlar biraz uzayıp assaultlar kısalıcak o kadar.

onun dışında esas değişiklikler bountylere nerf geliyor, meta 0 lootlar kalkıyor. dronelar bounty veriyor.

madenci arkadaşlar bu dönem biraz para yapıyor =) gerçi t1 gemi fiyatları yükselişte, bu vurunca iice artıcak. Artık cruiserları 20milden alırız heh.
Sosyal ağlarda paylaş

vanguardlar uzayıp parası düşecek, assaultlar kısalıp parası artacakmış. şu anki haliyle tamamen gereksiz assaultlar bence. hem uzun sürüyor hem de parası az. anca tek highsec incursion olduğunda ve çok fazla competition varsa yapmaya değer durumda assault vw hq lar.
Sosyal ağlarda paylaş

legionla başabaş sleipnir dpsi. almayan ziyan public fleetlerdir. bütün shiny fleetlerde rahat yer bulursun sleipnir ile. he şeyi anlarım mesela adam ota blitz fleet kurmuştur sadece nm/mach alıyordur. yada full legion armor fleettir vs.

bu hafta 2 dakika altında bitirdiğimiz oldu nco'ları mesela. vanguardlara kesinlikle bi değişiklik gerekiyor. hem para açısından hem de zorluğunun arttırılması açısından.
Sosyal ağlarda paylaş

baya şey var ya aslında bu pvp patchi çünkü.

bu ve summer-winter pvp üzerine

Yeni destroyerlar geliyor

overall gemilere değişiklikler gelmeye başlıyor, tier sistemini yavaştan kaldırıcaklar çünkü. Bütün gemiler kullanılabilir olsun istiyorlar /

yeni war mechanicleri var, daha tam kesin değil ama.
mercenary olayını resmiyete bağlıyacaklar, eve in kendi killboardu ve contractlar gelecek. Marketten gidip alabilcez kontratı

dust var zaten

100km ufak warp geliyor, mwd gibi bir modül.
eeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn güzeli

yeni lock breaking sistemi. Modul olacak sanırım bu ve olayı şu :
sana bağlanmış bütün gemilere lock break atıosun ama atma şansın sana kilitlenmiş gemi sayısıyla orantılı.
1 gemi bağlıysa %0 , atıyorum 50 gemi bağlıysa %70.
eğer bunu düzgün implement ederlerse, şu anki alınan keyfin 90 katını falan alıcaz oyundan.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

baya şey var ya aslında bu pvp patchi çünkü.

bu ve summer-winter pvp üzerine

Yeni destroyerlar geliyor

overall gemilere değişiklikler gelmeye başlıyor, tier sistemini yavaştan kaldırıcaklar çünkü. Bütün gemiler kullanılabilir olsun istiyorlar /

yeni war mechanicleri var, daha tam kesin değil ama.
mercenary olayını resmiyete bağlıyacaklar, eve in kendi killboardu ve contractlar gelecek. Marketten gidip alabilcez kontratı

dust var zaten

100km ufak warp geliyor, mwd gibi bir modül.
eeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn güzeli

yeni lock breaking sistemi. Modul olacak sanırım bu ve olayı şu :
sana bağlanmış bütün gemilere lock break atıosun ama atma şansın sana kilitlenmiş gemi sayısıyla orantılı.
1 gemi bağlıysa %0 , atıyorum 50 gemi bağlıysa %70.
eğer bunu düzgün implement ederlerse, şu anki alınan keyfin 90 katını falan alıcaz oyundan.

mehh

akıllandı sonunda CCP.. saçma sapan grafik ayarına falan deilde gerçekten uzayla alakalı, oyuncuya yönelik update yapmaya başladı sonunda =) şirket olarak küçülünce hillmar ın aklı başına gelmiş demekki.

çok başarılı bunların hepsi de
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene wis hayalkırıklığından sonra hillmarın bir özür mektubu var buralara koymuştum, o zmaandan beri iyi işler yapıolar.

FW değişiklikleride geliyo onları yazmayı unutmuşum, ama zaten epeydir pvp patchi gelmiyor.

değişmesi gerekenler aslında
Sosyal ağlarda paylaş

Account iptalleri ve jita protestosundan sonra akılları başlarına geldi. lock breaking i sevdim ben. fleet de lock breaking atıp kaçabileceksin eğer warp dist yememişsen :) bir de random olursa lock breaking de tüm gemileri değil de bir büyük kısmının lock unu çözerlerse o zaman süper olur adam hem savaştan düşmemiş olur hem de fleet içi anlaşma ve yardımlaşma olayı daha iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

shiny bs fleetinin ne işi var nco da zaten lol. sleipnir fleetine denk gelmemişsin demek ki hiç. gerçi çok nadir o fleetler.

e-uni fleetlerinde 2-3 bc oluyor en az, competition kaptırırsanız self destruct yapın topluca zaten. çok büyük bi marifet değil yani :>
Sosyal ağlarda paylaş

abi diyorum sana benim fleetlerimde 2-3 dakika civarında bitiyor ncolar, otaler de 3-4 dakika arası. nmc mümkün olduğunca yapmamaya çalışıyorum.

sen diyorsun wreckleri bile olmuyor, denk gelmemişiz demek ki seninle hiç. akşamları online oluyorsan bilemem tabi, downtime -4 +4 arası benim oyun saatlerim genelde. he bi de hafta sonları oynayamıyorum ben pek.
Sosyal ağlarda paylaş

mesela son 1-2 haftadır 2 dakika altında sadece 2 site hatırlıyorum. diğerleri hep 2-3 dakika arası sürüyor genelde. tabiki fleette bc çok olursa daha da artar normal olarak.

bu arada 24 nisandan sonra -%15 payout ve tamamlama süresi biraz artacak gibi vanguardlar için. şimdikine kıyasla %30 daha düşük olur gibi geliyor bana income.
Sosyal ağlarda paylaş

lockbreaker ecm gibi hedefe atıosun falan filan. aynı tarz dğl.

Bu sende buluncak aktif etceksin, açtığında kaç kişi seni lockladıysa ters orantılı bi şekilde lockları bozulacak ( ihtimal artacak yani ). atıorm 2 kişi bağlıysa bozulma ihtimali %00.1 ken 20 kişi oldugunda %10 200 oldugunda %100 olcak felan o tarz.

bu arada baya yeni şeyler var ya,

misal datacorelar artık agentlardan alınıp FW lp store a konulacak. Heh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...