Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 http://www.zegeniestudios.net/ldc/ Bana en sevdiğim dağıtımları dedi bunları kullan diye. İyi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bana; kubuntu ubuntu opensuse mandriva linux mint dedi %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Abi bir kaç kere tamamen farklı cevaplarla denedim. Ne seçsem %100 Ubuntu diyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Fedora diyor bana. Rolling release kullanmasam Fedora kullanırım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bana slackware dedi :D hiç duymadım bile ben bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 sacma sapan bir test olmus acıkcası :) expert/text mode only diyorum ubuntu diyor sfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar