Kalten Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 40 gün filan kaldı işte mayısta çıkacak 17 sinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 herif dönünce ikinizi de bıçaklasın da gör sen gününü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 dünyanın en iyi arkadasıda olsa.. kadin döven biriyle arkadaslık etmekmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Üç beş kezbanın gazına gelip boşuna canını sıkmışsın. Dayak yiyen kızdan bahsetmiyorum, arkadaşının sevgilisinin arkadaşına trip atacak kadar mal olan diğer kızlardan bahsediyorum. Elemanın askerden gelmesini bekle ondan sonra al karşına sor doğru mu diye. Kadına el kaldıran adam çok kasmaz haketmişti falan diye kıvırır ısrar edersen. Ondan sonra arkadaşlığını bitirip bitirmemek sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Aluriel said: herif dönünce ikinizi de bıçaklasın da gör sen gününü ehah keski öyle bişey yapsa öldürüp sakat bırakmadıgı sürece sorun yok hayatım boyunca serefsiz adamın tekiyle arkadas olacagıma 2 tane bıçak yarası daha kolay geliyo gözüme. Neyse gelicek konusucaz ögrenicez neymiş ne degilmiş ona göre ekşınımızı yasıcaz. Nosfe said: Üç beş kezbanın gazına gelip boşuna canını sıkmışsın. Dayak yiyen kızdan bahsetmiyorum, arkadaşının sevgilisinin arkadaşına trip atacak kadar mal olan diğer kızlardan bahsediyorum. Elemanın askerden gelmesini bekle ondan sonra al karşına sor doğru mu diye. Kadına el kaldıran adam çok kasmaz haketmişti falan diye kıvırır ısrar edersen. Ondan sonra arkadaşlığını bitirip bitirmemek sana kalmış. Haketmişti argümanına sıgındıktan sonrası çok kolay ama benim umidim kızın abartıyor olması yoksa kötü.Bir ton laf yicem aynen burdaki bazı arkadaslar gibi gelicekler olm bros before hoes napıon bilmem ne 10 senelik arkadasız vsvs bayaa canım sıkılcak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 senko said: o beyaz yalan abi ben de sülalemi hastanelik ettim raidlerden kaçabilmek için. sonra teyzemin yanına hastaneye gitcem derken tf2'de görüldüm guildten atıldım vs valla lk denerken wipelardan gına geçirip bastım alt f4'ü ertesi akşam geldim elektrik kesildi vs diye guildde darbe yaptılar GM'likten ettilerdi beni hiç unutmam, Afrika bile böyle kanlı darbe görmemiştir deli papaz çıkmıştı jfıoksdpğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ahhahaah güzel günlerdi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Bros before hoes'u geçtim, sen 10 senedir belli bi samimiyet kurduğun adamı tanıyamamışsan, hala kafanda sorguluyorsan acaba? diye, direk bitir o kişiyle münasebetini, daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 kizi dov. zaten daha once dayak yemisse reaksiyonundan anlarsin. yememisse yalan soyluyo diye dovmus olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 abi arkadaş dediğin yardımcı olur. sorunu kökünden çözmek adamın meselesi. çözmüyorsa(ayrılmıyorsa) sen ona, sorunlu halde yaşarken yardımcı olacaksın. çünkü adamın birebir ilişkisi bu başkasıyla. senle ilişkisi farklı mesele. şey gibi mesela, arkadaşın sürekli maçta kavga ediyor diye bırakmazsın. maçın dışında görüşürsün. sonuçta maç yaptığı kişilerin bir şikayeti yok. eğer adam başkalarına karşı da öyleyse, genel bir problemiyse bu özellikleri, yani maç dışında da kavga ediyorsa bu sefer gene yardım etmeye çalışırsın. baktın değişmiyor onu o haliyle kabullenmen lazım. kabullenemiyorsan görüşmezsin. değişmediği için suçlayamazsın. o onun yaşamı. herkesin sorunları var. sen istedin diye arkadaşının hayatını değiştirmesi gerekmez. ama yardımcı olmak herşeyi çözebilir. onun açısından da yaşadıkları normal olabilir. aynı durumda sen olsan, sen de aynı şekilde davranabilirdin belki. yaptıklarını o kadar garipsemiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 senin derdin ne dostum ? bırak kız kendi düşünsün. her koyun kendi bacağından asılır. bir insanı yaptığı yanlışlara göre yargılayıp tavır alırsan etrafında kimse kalmaz herkesin hatası olur. kız bunca şeye rağmen, sevgili olarak kaldı ise psikopatlık arkadaşında olduğu kadar kızda da varmış. dövüyor mu sövüyor mu arasın hakkını kardeşim savcılığa şikayet dilekçesi versin. ne bileyim görüşmesin, kendini koruma önlemleri alsın, ailesine söylesin. bu senin derdin değil, senin gözünün önünde kızı öldüresiye dövmüyorsa sen olaya müdahil olmak zorunda değilsin. ama şu var diyelim ki mahkemeye verdi, işte bu beni dövdü bu şahıs da gördü filan, insaniyet görevi olarak orada şahitllik yapman gerekir. bunun gibi durumlar oluşmadıysa sana mı kaldı bunun derdine düşmek ? boşver dert etme konusunu açma. geç git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Olaya müdahil olmak ''zorunda'' olmadıgımı biliyorum yahu niye buna takıldınız ki.Sadece çevremdeki arkadasım dedigim 2 insandan biri bariz bir sekilde problemli kişilige sahip. İntikam almak için yalan söyleyen yada öfke kontrolünü saglayamayıp kız arkadasını/karısını tartaklayan arkadas istemiyorum.Olayın iç yüzünü ögrenmek için napsam acaba belki bir fikir gelir diye açtım konuyu.Çogu kişi acaba karıssam mı ki sorusuna cevap vermiş.Zaten ben müdahil olmaya karar verdim. Alıcam elemanı karsıma geldiginde sorucam hayırdır bro bazı rahatsız edici seyler duyuyorum ne iş varmı aslı astarı benim inanasım gelmedi varsa dogruluk payı tanıdıgım güzel bir psikolog var ziyarete gidelim mi diye verdigi cevaba görede ya selamı sabahı direk keserim ya kademeli olarak hayatımdan çıkartırım yada vay anasını bu ''karı'' milletinden korkulur hafız kendini okadar küçük düşürme pahasına sırf sana zarar verebilmek için sıktıgı yalanlara bak pes der bakarım yine dalgama Daha önce yazmıstım unutmusum tekrar belirtmeyi.Ayrıldılar beraber filan degiller su anda.Zaten okadar seyin üstüne hala beraber olsalar harbiden demek ki böyle mutlular bunlarda degişik bir yasam formu deyip zaten hiç bir sekilde karısmayı düşünmezdim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 kafamda sanal alemden arkadaşın olduğu oluştu nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Çocuk askere gidince ortalık boş kalmış, arkasından atıp tutan çakallar olmuş bence. Öyle bişey olsaydı zaten adam askere gitmeden 50 kere duyardın. Askere giden adamdan nasıl ayrılırım numaraları bunlar yemeyin gençler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Kalten said: Uzun süredir arkadas oldugum kisinin aslında tanıdıgım gibi bir insan degilde kız arkadaşını döven ve her türlü psikolojik işkenceye maruz bırakan bir insan oldugunu ögrendim.Ve sırf bu adamla arkadas oldugum için;ki böyle biri olduguna dair koca çevrede kimsenin en ufak bir fikri yoktu, şerefsiz olarak nitelendiriliyorum kızın arkadasları tarafından direk. İşin kötüsü adamda askerde soramıyorumda olm senin için böyle böyle diyorlar ne iş lan diye.Diger arkadaslarım çok kafama taktıgımı söylüyor ama ben hazmedemedim bir türlü o sıfatı 2 gündür kafamın içinde dolanıyor. Ne diyosunuz kız sırf intikam için gelip bu sekilde ve daha bi ton kendini küçük düşürecek yalan söyler mi arkadaslarını kaybetmesi için çocugun nedir yani bu durumda verilebilecek tepki çok acayip içime oturdu tek kalemde 10 senelik arkadasımı elin kızının lafı için silmekte istemiyorum ama anlatılanlar dogruysa(ki son dönemde sahit oldugum bir kaç hareketten büyük ihtimal dogru oldugu sonucunu çıkardım) yapılcak pekte bir şey yok gibi geliyor. 10 senelik arkadaşını kızın lafıyla içten içe yargılamaya başlamışsan senin arkadaşlık olgun baya bir tartışılır.Ek olarka eğer ki böyle bir durum gerçek ise ve sen bu arkadaşını 10senedir tanıyamamışsan sen tüm arkadaşlıklarını tekrar bir gözden geçir kandırılması kolay bir insansın diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 arkadaşlarınıza bu kadar değer vermeyin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Kime ne vereceğimizi sana mı sorucaz ginaly sdf :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ayyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 gülelim eğlenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 DoubleW said: Kalten said: Uzun süredir arkadas oldugum kisinin aslında tanıdıgım gibi bir insan degilde kız arkadaşını döven ve her türlü psikolojik işkenceye maruz bırakan bir insan oldugunu ögrendim.Ve sırf bu adamla arkadas oldugum için;ki böyle biri olduguna dair koca çevrede kimsenin en ufak bir fikri yoktu, şerefsiz olarak nitelendiriliyorum kızın arkadasları tarafından direk. İşin kötüsü adamda askerde soramıyorumda olm senin için böyle böyle diyorlar ne iş lan diye.Diger arkadaslarım çok kafama taktıgımı söylüyor ama ben hazmedemedim bir türlü o sıfatı 2 gündür kafamın içinde dolanıyor. Ne diyosunuz kız sırf intikam için gelip bu sekilde ve daha bi ton kendini küçük düşürecek yalan söyler mi arkadaslarını kaybetmesi için çocugun nedir yani bu durumda verilebilecek tepki çok acayip içime oturdu tek kalemde 10 senelik arkadasımı elin kızının lafı için silmekte istemiyorum ama anlatılanlar dogruysa(ki son dönemde sahit oldugum bir kaç hareketten büyük ihtimal dogru oldugu sonucunu çıkardım) yapılcak pekte bir şey yok gibi geliyor. 10 senelik arkadaşını kızın lafıyla içten içe yargılamaya başlamışsan senin arkadaşlık olgun baya bir tartışılır.Ek olarka eğer ki böyle bir durum gerçek ise ve sen bu arkadaşını 10senedir tanıyamamışsan sen tüm arkadaşlıklarını tekrar bir gözden geçir kandırılması kolay bir insansın diye düşünüyorum Kandırılması kolay bir insan oldugum konusunda hemfikiriz orası ayrı bir mevzu ama sadece kızın lafıyla filan yargıladıgım yok arkadasımı.Kendi ortamamızdan yine 10+ senelik ortak bir arkadasım kendi bir kaç kez sahit oldugunu söyledi. Benim daha önce sahit olmamamın tek sebebi onların aptal karı kız ortamlarına girmemem.Ciddi olmayan ilişkileri hakkında soruda sormam.Çocuk gitmeden 1 ay önce filan basladı kanka bu kızla ciddiyik biz gel tanıstırayım vs demeye işte basladım biraz ortamlarına girmeye ve direk kokusu çıktı zaten ortaya.Adam bizim yanımızda gayet sakin oturmasını kalkmasını bilen bir tip ama demek ki ortamda tutunabilmek için bu role soyunmus. Evet onların özeli beni hiç ilgilendirmez farkındayım zaten kızın hesabını sormak için degil kendi arkadasıma yakıstıramadıgım için sinirleniyorum.Kızın hesabınıda kendi yegeni kuzeni dayısı sorsun ben olsam onların yerinde her nekadar fiziksel siddete karsı bir insanda olsam kırarım agzını yüzünü çünkü bu hakedilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 kızı dövüyo diye dert ediyon, onların aptal karı kız ortamına girmiyon. alert geldi gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Abi anlatamadım galiba ben bak adamların fakbadileriyle ne bileyim tek gecelik ilişkileriyle 1 umut belki verirmi diye yavsamak için takıldıklarıyla aynı ortama girmiyorum diyorum. Heriff geldi kendi dedi bana kanka evlenmeyi düşünüyoruz biz bu kızla, askere gidicem göz kulak olursun ben yokken vs dedi tanıstırdı.E neden bilmiyorum bir süre sonra kız gelip bana bunları anlatmaya basladı filan baslarda önemsemedim fazla inanmadım çünkü adam bizim yanımızda öyle biri degildi. Sonra bir kaç oalya sahit oldum bir kaç bunlarla karı kız ortamına giren ortak arkadaslarımın agızlarını yokladım direk sormadan katakulli yaparak.Direk döküldüler evet hacı bilmiyon mu bu herif hep böyleydi diye. Bende yeni ögrendim 10 senelik arkadasımda olsa karaktersizligin önde gidenini(bana göre) yaptıgı için yakıstıramadım arkadasıma olay bundan ibaret. Konuyu açma sebebimde çocugun özel hayatına karısayım mı diye sormaktan ziyade acaba kız yalan söylüyor olabilir mi belki biri dahaö nce karsılasmıstır böyle birşeyle tecrübesini paylasır muhabbetiydi Dha sonra dedigim gibi kendim onayladım ve gözümde herif en deger verdigim arkadaslarımdan biriyken direk selam aleyküm selam pozisyonuna düştü.Gerçi yinede geldiginde 1 kere suçlamadan üstüne gitmeden konusmayı deneyecegim verdigi reaksiyona görede tavrımı belirlerim. Elin kaşarına istedigi muameleyi çeksin beni baglamaz ama sen gidip memur ailenin saftirik kızına kendini olmadıgın biri gibi satıp sonra hayatını silkip soruldugunda sıkıldım hafız diyebilecek kalitede bir insansan.Bana göre selam bile verilmeyecek bir adamsındır.Derdim buydu çözdüm. Belki bazısına çok saçma geliyor söyleediklerim sanane diyorlar ama banada onların düşüncesi çok saçma geliyor benim evime girip çıkacak bu adam belki çocugum amca diyecek hani böyle bir tipin çocugum üstnde etki sahibi olabilecek bir pozisyonda olmasını kaldıramıcam hayatımda. Neyse döşedigim son WoT bu anlatamadıysam yine benim anlatma özrümdendir.Zaman ayırıp okuyup yardımcı olmaya çalısan herkese tsk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Kalten said: sen gidip memur ailenin saftirik kızına kendini olmadıgın biri gibi satıp sonra hayatını silkip soruldugunda sıkıldım hafız diyebilecek kalitede bir insansan.Bana göre selam bile verilmeyecek bir adamsındır. aa bu benim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Dogrudur abi ben hani bu admlar ölsün yasamasında demiyorum sadece benim bakıs açıma göre çok ters bir durum yakın çevremde olmasın istiyorum. Atıyorum sana görede ben aptal bir adamımdır insanlara çok fazla deger verdigim için dersin bırak ya yol alsın onun tripleriyle ugrasamıcam diye görüşmeyiz olur biter sen mutlu ben mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ginaly said: Kalten said: sen gidip memur ailenin saftirik kızına kendini olmadıgın biri gibi satıp sonra hayatını silkip soruldugunda sıkıldım hafız diyebilecek kalitede bir insansan.Bana göre selam bile verilmeyecek bir adamsındır. aa bu benim lan. ahahah memur kizi hassasiyeti diye bisi mi cikti simdi dfghh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar