Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarına kolonoskopi.

tinu

Öne çıkan mesajlar

tinu said:

bakalım lavmanıda yaklasık 1-2 saat içinde test edicem, gerci o tupu kendi basıma nası kıcıma sokup ıcındekı suyu bosaltıcam bilmiyorum,,

olm ne ıgrenc cumle kurdum ya, tup kıca sokmak boşalmak , oof of

ayak omza durumuna gelicen hacı yada doggy başka alternatif yok bence.

----

çarşambadan beri bişey yememişsin..bi gelişme yok diyon.. olmayan şey nasıl çıkacak yaw.. boş mide su var sadece oda idrarla çıkıyor zati..
Sosyal ağlarda paylaş

hmm mantıklı zaten çarşamba oncesınde ishaldim, cok bı sey yemiyordum sadece çarşamba aksamı tavuk ve makarna yedım yagsız, onun dısında bırde haslama patates, yanı zaten nerdeyse carsamba sabahından berı bı sey yemedim, acaba ondanmı?

bu arada bu lavman denen şeyi yapmayı denedim yapamadım hocam yani tek başına çok çok zor :)
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

bakalım lavmanıda yaklasık 1-2 saat içinde test edicem, gerci o tupu kendi basıma nası kıcıma sokup ıcındekı suyu bosaltıcam bilmiyorum,,

olm ne ıgrenc cumle kurdum ya, tup kıca sokmak boşalmak , oof of

Okuyunca şu geldi direk aklıma

http://www.youtube.com/watch?v=BFykTf9Hd8Q

Edit : Madalya gelmiş :D 9 senelik üyelik ancak 1000 mesaj olmuş ^^
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

hmm mantıklı zaten çarşamba oncesınde ishaldim, cok bı sey yemiyordum sadece çarşamba aksamı tavuk ve makarna yedım yagsız, onun dısında bırde haslama patates, yanı zaten nerdeyse carsamba sabahından berı bı sey yemedim, acaba ondanmı?

bu arada bu lavman denen şeyi yapmayı denedim yapamadım hocam yani tek başına çok çok zor :)

abi tuvalete çömelir gibi çömel kaktır gitsin lavmanı.. elin uzanabiliyorsa sorun yok yaparsın..alternatif yolları kendin bul yada :D

şahsen 2nci kişi yerine ne yapar ne eder kendi başıma hallederdim.. :D
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

o lavman dan sonra olayın patlaması lazım zaten , sanırım yani

bide baya zormuş evet

50 li yaşlarda bi abimiz gülerek anlatıyordu

kasmıycakmışsın kendini,
hehehheh yani artık nasıl kasmıycaksan

kolay gelsin valla
Sosyal ağlarda paylaş

bir çok kere ameliyat olduğumdan öncesi ve sonrasında lavman yaptım, sende başarırsın. uyguladıktan sonra klozete geç ve tutabildiğin kadar tut. zaten maksimum 45 saniye içinde olucak herşey. Geçmiş olsun.

benjani said:

hemşireyi boka boğma gibi bir durum yok.en az 10dk bekletmen gerekiyor içinde, iyice temizlenmesi için.

onu yapıp da 10 dakika bekleyebilende insan üstü döt vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

hala bi numara yok az bucuk lavman da yaptım gıbı yada yaptıgımı sandım bilmiyorum, ama hala herhangi bir ishal belirtisi yok, yani gerçekten bir şey kalmamışta olabilir , dediğim gibi çarşambadan sabahından beri zaten dogru duzgun bır sey yemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

bir kişinin bağırsaklarıyla ilgili verilebilecek en güzel tavsiye "gereksiz stres yapma"dır herhalde. ister hafif bi hastalığın olsun, ister ağır, ister hiç hasta olma, stres direk sindirim sistemine, özellikle bağırsaklara vuruyor. umarım sağlıklı çıkarsın. şimdiden geçmiş olsun.
dipnot: gece uykusuna dikkat etmeni de öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

evet geldim,

tek söyleyeceğim şey bu zamana kadar acaba kansermiyim diye çektiğim ızdırap için kafama sıçayım,

odaya girdim, bi ilaç verdiler damardan, bi dünya döndü böyle ne oluyor dedim, sonra gözümü açtım bi kadın başımda, ne oldu dedim, bitti dedi, nası bitti dedim, ne zaman başladı ne zaman bitti, 20 dk felan sürdü bitti işte dedi,

sonuçlar bağırsak tertemiz hiç bir şey yok, sadece baya bi hemeroid var.

babamda kolon kanseri olduğu için 2 sene sonra bir kez daha olucam, yani her 2 senede bir kolonoskopi gerekiyor,

sonuç olarak sakın korkmayın gerçekten, yani acaba ile yaşamak tam bir salaklıkmış, bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

patatespresi said:

attığın posttan anlaşılıyor ki hoşuna gitmiş.

valla ne olduğunu anlamadım ki, işte adam bi ilaç verdi damardan,sonra uyandığımda bitmişti herşey, şimdi 2 tost yedim üstüne çorba içiyorum, ölüyorum lan açlıktan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...