tinu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 evet artık kaçamıyorum, yılbaşından önce olacaktım olmadım kaçtım, ama bu sefer kaçış yok kararlıyım, hatta bugün saat 14:00 'de ilk şurubumu içiyorum, son bi kaç gündür ishal gaz ağrısı felan vardı her zaman olduğu gibi, ve artık karar aldım kesin yaptırıyorum, babamı kolon kanserinden kaybettiğim için doktorlar direk kolonoskopi diyorlar, bir şey olsun olmasın. biraz önce hastaneden geldim, kan değerleri normal, idrar normal, dışkıda gizli kan negatif, doktor bunlar güzel sonuçlar ama polip olabilir varsa onu alırız dedi, babada kanser olduğu için 35 den sonra mutlaka baktırmak lazımmış, işte zaten ishaldim , dün geceden beridir de bişey yememiştim, şimdi saat 14:00 de ishal yapan şuruplardan birini içicem bir daha ki 19:00 da bakalım neler yaşayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 babanı kaç yaşında kaybettin 50den önce ise hemen yaptırman gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yok 68 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 eğer bütün değerlerin normal çıkıyorsa, "Irritabıl Bağırsak Sendromu" olabilir hastalığın. Aslında bir hastalık değil, bağırsak normal hareketleri dışında kasılmalar yapıyor. Bir isal, bir kabız oluyorsun. Karnın ağrıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 sunthewhich said: eğer bütün değerlerin normal çıkıyorsa, "Irritabıl Bağırsak Sendromu" olabilir hastalığın. Aslında bir hastalık değil, bağırsak normal hareketleri dışında kasılmalar yapıyor. Bir isal, bir kabız oluyorsun. Karnın ağrıyor falan. daha önce bir çok doktor ibs dedi zaten, ama hiç kolonoskopi yapılmadı bana, babada kolon kanseri olduğu için kolonoskopi her şartta yapılması gerekiyormuş, yani bende bu belirtiler olmasada gayet normalde olsam yine de olmam lazımmış 35 den sonra, bakalım crohn gibi bir hastalıkda olabilir, görecez bakalım, bu arada yaklasşık 10dk sonra ilk şişeyi dikicem kafaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 an itibariyle 1 şişe şurubu dikmiş bulunmaktayım acaip tatlıydı bu ya, internetde millet kusuyorum bunu içerken diyor, nesinden kuşmuşlar anlamadım acaip tatlı bir şey, bakalım şimdi 4 litre su içmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 umarım poliptir. Dedemde geçen olmak zorunda kaldı. Geçmiş olsun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yalnız saat 18:00 oldu ilk şurubu içeli tam 4 saat geçti, hala tuvalete çıkmadım, ne zaman ishal olcam lan ben, saat 19:00 da ikinci şişeden sonramı başlayacak herşey anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 eyvah kabız kabız yapacaklar kolonoyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Geçmiş olsun umarım kolay ve sorunsuz atlatırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yok bir patlama olacak ama bakalım ne zaman, bu sessizlik iyi değil, 1 saat sonra ikinci şişeyi içtikten sonra olacakları merakla bekliyorum. hayır bir de bol su iç dediler ishal olcan dediler habire su içiyorum, su yüzünden habire işiyorum nasıl iş lan bu. hmmm analaşıldı olay, içildikten 5-6 saat sonra başlıyormuş eğlence, yani 7-8 gibi başlayacak, üstüne saat 7 de bi şişe daha içicem onun etkisi bunun üzerine gece 12-1 gibi eklenecek , yani bu gece uzun olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 kolonoskopiden sonra gelip şöyle yazacakmışsın gibi geliyor: ''hiç te abartılacak, korkulacak bir olay değilmiş'' umarım böyle dersin =) nasılsın şu an? hafiften başladı mı olay? 12-1 gibi demişsin gerçi yukarıda. bu geceki kısmı da kolay geçirmeni, herkese kötü gelen ilaç tadının sana iyi gelmesi gibi, diğer aşamaları da rahat atlatmanı umarım. çoook geçmiş olsun! kolaylık diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 gotune kuvvet kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Direk iç organları boşaltıyorsun, çok kötü olacak, hazır ol :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 aquila said: gotune kuvvet kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 muhtemelen şu an wc ye kamp kurmuştur ondan yazamıyor arkadaşım olmuştu, bayıltıyorlar zaten yarı baygın falan giriyor olman lazım , kolonu hisstetmiyosun bu iyi yanı geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 hepimize öyle veya böyle girecekler ha büügün ha yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 çok kolay bir işlem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 senin kıçın olmayınca kolay tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 sağlık için bi sefer olabilir, ama alışırsa işte o fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yok ya ikinci surubuda 19:00 da içtim bitirdim, arada kramplar giriyor, gidiyorum wc ye az bi şey çıkıyor dönüyorum, anlamadım ben bu işten bir şey , yani şu saate kadar toplasan 4 -5 defa gitmişimdir. bence yarın temizleme olmadı diye yapmayacaklar! gerçi du bakalım daha sabaha çok var bekliyoruz. bi de 2 tane lavma var birini gece birini sabah operasyondan iki saat önce yap dediler, bakalım saat 1-2 gibi bir tanesini yapıcam. Yalnış biraz araştırdım da bu doktorun bana yazdığı surup x-m solüsyon diye bir şey , tadı şekerli bir şey , herkesin tadı iğrenc dediği şurup baska bir şey bu benim içtiğimi pek kullanan yok, acaba etkisimi az anlamadım ki. neyse sabaha daha çok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 lavman bu iş için daha kolay bi yol değilmi ? libalaks lavman hiç unutmam bu ilacı.kalp hastanesinde çalışmıştım bi dönem.ne tüketiliyordu yaw koli koli gelirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bakalım lavmanıda yaklasık 1-2 saat içinde test edicem, gerci o tupu kendi basıma nası kıcıma sokup ıcındekı suyu bosaltıcam bilmiyorum,, olm ne ıgrenc cumle kurdum ya, tup kıca sokmak boşalmak , oof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Ne iğreeeeenç piiiiiiiis bi topik olmuş bu ya. Topiği komple spoiler a mı alsak napsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 lavman sandigin sey degil bence, bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar