Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarına kolonoskopi.

tinu

Öne çıkan mesajlar

evet artık kaçamıyorum, yılbaşından önce olacaktım olmadım kaçtım, ama bu sefer kaçış yok kararlıyım, hatta bugün saat 14:00 'de ilk şurubumu içiyorum, son bi kaç gündür ishal gaz ağrısı felan vardı her zaman olduğu gibi, ve artık karar aldım kesin yaptırıyorum, babamı kolon kanserinden kaybettiğim için doktorlar direk kolonoskopi diyorlar, bir şey olsun olmasın.

biraz önce hastaneden geldim, kan değerleri normal, idrar normal, dışkıda gizli kan negatif, doktor bunlar güzel sonuçlar ama polip olabilir varsa onu alırız dedi, babada kanser olduğu için 35 den sonra mutlaka baktırmak lazımmış,

işte zaten ishaldim , dün geceden beridir de bişey yememiştim, şimdi saat 14:00 de ishal yapan şuruplardan birini içicem bir daha ki 19:00 da bakalım neler yaşayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

sunthewhich said:

eğer bütün değerlerin normal çıkıyorsa, "Irritabıl Bağırsak Sendromu" olabilir hastalığın.

Aslında bir hastalık değil, bağırsak normal hareketleri dışında kasılmalar yapıyor. Bir isal, bir kabız oluyorsun. Karnın ağrıyor falan.

daha önce bir çok doktor ibs dedi zaten, ama hiç kolonoskopi yapılmadı bana, babada kolon kanseri olduğu için kolonoskopi her şartta yapılması gerekiyormuş, yani bende bu belirtiler olmasada gayet normalde olsam yine de olmam lazımmış 35 den sonra, bakalım crohn gibi bir hastalıkda olabilir, görecez bakalım, bu arada yaklasşık 10dk sonra ilk şişeyi dikicem kafaya.
Sosyal ağlarda paylaş

yok bir patlama olacak ama bakalım ne zaman, bu sessizlik iyi değil, 1 saat sonra ikinci şişeyi içtikten sonra olacakları merakla bekliyorum.

hayır bir de bol su iç dediler ishal olcan dediler habire su içiyorum, su yüzünden habire işiyorum nasıl iş lan bu.

hmmm analaşıldı olay, içildikten 5-6 saat sonra başlıyormuş eğlence, yani 7-8 gibi başlayacak, üstüne saat 7 de bi şişe daha içicem onun etkisi bunun üzerine gece 12-1 gibi eklenecek , yani bu gece uzun olacak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

kolonoskopiden sonra gelip şöyle yazacakmışsın gibi geliyor: ''hiç te abartılacak, korkulacak bir olay değilmiş''

umarım böyle dersin =) nasılsın şu an? hafiften başladı mı olay? 12-1 gibi demişsin gerçi yukarıda. bu geceki kısmı da kolay geçirmeni, herkese kötü gelen ilaç tadının sana iyi gelmesi gibi, diğer aşamaları da rahat atlatmanı umarım. çoook geçmiş olsun! kolaylık diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya ikinci surubuda 19:00 da içtim bitirdim, arada kramplar giriyor, gidiyorum wc ye az bi şey çıkıyor dönüyorum, anlamadım ben bu işten bir şey , yani şu saate kadar toplasan 4 -5 defa gitmişimdir. bence yarın temizleme olmadı diye yapmayacaklar! gerçi du bakalım daha sabaha çok var bekliyoruz. bi de 2 tane lavma var birini gece birini sabah operasyondan iki saat önce yap dediler, bakalım saat 1-2 gibi bir tanesini yapıcam.

Yalnış biraz araştırdım da bu doktorun bana yazdığı surup x-m solüsyon diye bir şey , tadı şekerli bir şey , herkesin tadı iğrenc dediği şurup baska bir şey bu benim içtiğimi pek kullanan yok, acaba etkisimi az anlamadım ki.

neyse sabaha daha çok var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...