Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kasanızmı eskidi ?

Predator

Öne çıkan mesajlar

Sakın çöpe atmayın ! Daha neler yapabilirsiniz o kasayla , bakınız aşşağıda bir örneği var :

Afiyet olsun![hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır

Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
Ya valla çok ilginç bir topluluk şu paticik. Geçen cep telefonu ile ilgili tavsiye içeren bir konuyu donanım bölümüne yazın diyince ghaldszar'a abanmıştı biri. Neymiş efendim bilgisayar ile alakası neymiş, şimdi de mangal olarak kullanılan alet bilgisayar kasası olduğu için donanım yazılım bölümüne açılmış bir konu.

Şimdi diyeceksiniz sanane hüleyn! E doğru aslında banane, ben 10. köye doğru yollanayım.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bunu buraya özellikle attım. Açan kişi buraya donanım ile ilgili bir konuymuş gibi bakıcak , sonra yüzünde bir tebessüm oluşur falan diye açtım.... neyse tartışma olmasın diye fikrimi yazmıycam böyle işte gerekirse taşır bir mod arkadaşımız...[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GE-TA, 03 Mayıs 2004 23:02 tarihinde demiş ki:
Ya valla çok ilginç bir topluluk şu paticik. Geçen cep telefonu ile ilgili tavsiye içeren bir konuyu donanım bölümüne yazın diyince ghaldszar'a abanmıştı biri. Neymiş efendim bilgisayar ile alakası neymiş, şimdi de mangal olarak kullanılan alet bilgisayar kasası olduğu için donanım yazılım bölümüne açılmış bir konu.

Şimdi diyeceksiniz sanane hüleyn! E doğru aslında banane, ben 10. köye doğru yollanayım.

Dur bekle ben de geliyorum.
*!GE-TA' nın arkasından koşar*
Sosyal ağlarda paylaş

*!Yarılır*

Ahahahah bu ne abi :D koptum :)[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Sosyal ağlarda paylaş

Yokmu eski kasası olan :)

Everest kasalarda daha iyi oluyomuş :D[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
:D

Üstüne bide sucuk atacan HDD gibi dimi :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..