Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgili sorunsalı

marksman

Öne çıkan mesajlar

Daemir said:

facebook duvarına bakıp da bu kim diye sorduğun kişi eski sevgilisi çıkıyorsa sıkıntı var demektir. o kadar kişi arasında 'bu kim' diye sordurtacak bir şey yazmış demek ki o adam. muhtemelen de diğerlerinden daha samimi bir şey yazmıştır ondan dikkatini çekmiştir. demek ki aralarında böyle bir samimiyet var diye düşünürdüm ben. uzak ilişki olduğundan durumu kontrol etmek de zor.

barışmışsınız ama söyleyeyim aklında bulunsun dedim. dikkatli olmakta fayda var

abi nefret ediyorum su eski sevgili muhabbetinden,lütfen eski sevgililerinizi aramayın,hele yeni sevgilileri varsa,durduk yere gerginlik
Sosyal ağlarda paylaş

Starscream said:

ister silsin ister görüşmesin, bu eski sevgilisi veya sevgilileri olduğunu değiştirmiyo. sen onu kıskan sahiplen git o herifle konuş.
1 taşla 2 kuş. hem adamı uzaklaştır hem kızın hoşuna gider.
kıza saldırıcağına adama dal. kıza güven adama güvenme. kıza güvenmedğini hissetirme sakın. 1 ay 5 yıl farketmez, siler.

ahahhahah kızlara güvenilir mi lan ütopik misiniz nesiniz
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

Daemir said:

facebook duvarına bakıp da bu kim diye sorduğun kişi eski sevgilisi çıkıyorsa sıkıntı var demektir. o kadar kişi arasında 'bu kim' diye sordurtacak bir şey yazmış demek ki o adam. muhtemelen de diğerlerinden daha samimi bir şey yazmıştır ondan dikkatini çekmiştir. demek ki aralarında böyle bir samimiyet var diye düşünürdüm ben. uzak ilişki olduğundan durumu kontrol etmek de zor.

barışmışsınız ama söyleyeyim aklında bulunsun dedim. dikkatli olmakta fayda var

abi nefret ediyorum su eski sevgili muhabbetinden,lütfen eski sevgililerinizi aramayın,hele yeni sevgilileri varsa,durduk yere gerginlik

ilk postu okumadın heralde?
Sosyal ağlarda paylaş

Tahminimce yaş aralığı 16-19. Ondan uzun uzun yanıt vermiycem, daha yorumunu yaparken başka bir esinti gelir geçer.

Senin yaş dönemimdeki deneyimlerinden şunu söyleyebilirim, bokun suyunu çıkartıp big bang teorisini destekleyecek kadar detay çıkartan kızlar eğer eski sevgililerini silmiyorlarsa ilk yaşadığınız kavga, ayrılık vb. faktörde facebook'tan haberdar olacaktır ve avını bekleyen bir yırtıcı gibi atılacaktır. Başarılı olacağı kesin çünkü kadınlar gerçekten erkekler gibi değil, roller farklı olsa "herif unutmuştur lan" falan derdim, kadınlarda böyle şeyler yok, eğer o hala o listedeyse bir sebebi vardır. Kadın neutral olduğu anda eski bilindik en güvenli kaledir. Eski bilindikte kızı tanıdığı* için "binildiğe" dönüşür çok hızlı bir şekilde. Sonra 2 hafta sonra seninle barışır sevgilim der. Hehe, yaş ilerleyince daha oturaklı bir hale geliyor, ayırt edebiliyosun daha seçici bir hale geliyorsun.

O zamana geldiğinde "1 ay" ve "ciddi" sözcüklerini aynı postta kullanmıyor olursun zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

marksman said:

bir yere götürdüğü yok şuan, götürürse biter zaten
konuştuk barıştık şuan sorun yok, derin bir es aldık devam ediyoruz

gönül muhabbeti olunca adam akıllı düşünemeyebiliyor bazen insan. burada dışardan olaya bakıp samimi düşüncelerini söyleyenlere, tavsiye verenlere teşekkür ederim.

Dostum kadınlarda fil hafızası var. Üzgünüm ama en küçük yanlışında bunlar önüne serilecek. Sende bunları yaptın denecek, tribin allahını yiyecen. Kaçarı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Tahminimce yaş aralığı 16-19. Ondan uzun uzun yanıt vermiycem, daha yorumunu yaparken başka bir esinti gelir geçer.

Senin yaş dönemimdeki deneyimlerinden şunu söyleyebilirim, bokun suyunu çıkartıp big bang teorisini destekleyecek kadar detay çıkartan kızlar eğer eski sevgililerini silmiyorlarsa ilk yaşadığınız kavga, ayrılık vb. faktörde facebook'tan haberdar olacaktır ve avını bekleyen bir yırtıcı gibi atılacaktır. Başarılı olacağı kesin çünkü kadınlar gerçekten erkekler gibi değil, roller farklı olsa "herif unutmuştur lan" falan derdim, kadınlarda böyle şeyler yok, eğer o hala o listedeyse bir sebebi vardır. Kadın neutral olduğu anda eski bilindik en güvenli kaledir. Eski bilindikte kızı tanıdığı* için "binildiğe" dönüşür çok hızlı bir şekilde. Sonra 2 hafta sonra seninle barışır sevgilim der. Hehe, yaş ilerleyince daha oturaklı bir hale geliyor, ayırt edebiliyosun daha seçici bir hale geliyorsun.

O zamana geldiğinde "1 ay" ve "ciddi" sözcüklerini aynı postta kullanmıyor olursun zaten.

yaş 27. 1 ay ve ciddi lafını geçelim o halde, aşığım diyelim. kendisine facebookta ki eski erkek arkadaşını gördüğümde ne olabileceğini düşündün mü diye sorduğumda, evet ama bu kadar tepki vereceğini bilmiyordum dedi. göre göre bile bile yapmıştı yani. o an içimdeki öfkeyi kusup bu ilişkiyi bitirmeyi çok istedim ama yapmadım. çok sinirli olduğum için o an bişey söylemedim. öyle yada böyle bir karar vermem gerekiyordu. aramızın soguyup iliskinin bitmesine müsade etmek veya devam edip ileride nelerin olacağını görmek. ben ikincisini tercih ettim. ha unuttum mu olayı? asla. tekrarı halinde olacaklar bariz şekilde belli, onu terkedebileceğim ihtimalini iyice hissetti, defalarca özür diyeyip bundan sonra iki kişilik düşüneceğini iki kişilik yaşayacağını söyledi. ee tabi gerçek olan söylediklerimiz değil bunları ne kadar yaptığımızdan ibaret. bekleyip göreceğiz
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

marksman said:

bir yere götürdüğü yok şuan, götürürse biter zaten
konuştuk barıştık şuan sorun yok, derin bir es aldık devam ediyoruz

gönül muhabbeti olunca adam akıllı düşünemeyebiliyor bazen insan. burada dışardan olaya bakıp samimi düşüncelerini söyleyenlere, tavsiye verenlere teşekkür ederim.

Dostum kadınlarda fil hafızası var. Üzgünüm ama en küçük yanlışında bunlar önüne serilecek. Sende bunları yaptın denecek, tribin allahını yiyecen. Kaçarı yok.

sen de bunları yaptın derken ? yani onun yaptığı yanında benim ki daha mı önemli ? evet trip yapma konusunda haklısın, bugün asırı tepki verdin, sırtını dönme bir daha bana diyerek tribini attı. olayı hatırlatınca söyleyeceğini pisman oldu, yaptığı trip 2x kendisine döndü. en kucuk yanlısımda neyi onume serecek anlamadım ben, hata onda zaten, hatırlatırsa kendisi zararlı cıkıyor her türlü
Sosyal ağlarda paylaş

tahminimce yaş aralığın 20-21 :/ ya da durum çok vahim heh

bingildak said:

Sosyal ağlarda paylaş

27 yasindaki birinin boyle bir sorunsali olmasina sasirdim ben sahsen. Su bahsettigin olay vb. orneklerini ben esimde dostumda cok gordum ve hicbiri iyi bitmedi. Ya erkekler sinir hastasi olup paranoya yaparak kizlari asiri engelleyip, takibe aldi ve sonunda iliskiyi oldurdu. Ya da kizlar beni kimse kontrol edemez, guvenmiyorsan birlikte olmazsin moduna girip ayrildilar veya daha kotusu surundurdular, ayrilip baristilar surekli ve yukarda bahsettiklerim birebir oldu. Senin durumunda olsam ve gercekten cok sevdigimi - asik oldugumu var sayiyorum, eger bu tarz seyleri kaldirabilecek biri degilsem (ki degilim - boyle bir hareketi deneyimsizlikten baska sadece dusuncesizlige verebiliyorum) facebok vs. onu gorecegim platformlardaki hesaplarimi kapatir ve kullanmayi birakirdim. Bunu yapmadigin surece `kontrol` etme tetigi ve paranoya olusucak, bu sefer buldugun sey esasli bir sey olabilir ama ilerde arayis icinde oldugun icin eften puften seylerin altinda anlamlar aramaya baslayip karsindaki bunaltip kendinden yavas yavas sogutucaksin. Guveniyorum, asigim, gelecek dusunuyorum diyosan heap of faith yapip tamamen kontrol etmeyi birak ve kafanda komplo teorileri uretme cunku iliskinin saglikli yurumesi icin bu zorunlu.

Olayin ne kadar ileriye gittigini orneklemek icin eski sevgilim su an benim adima facebook hesabi acmis bulunmakta benim resimlerim ile ve birileri ile gorusuyor muyum diye kontrol ediyor (kendi hesabimi 8 ay once kapattim baska sebeplerden) - ayrilali 1 yila yakin oldu. Baska yeni bir ornek su anki duygusal icerikli olmadan gorustugum kizin erkek arkadasindan ayrilma nedeni facebook hesabinin sifresini ogrenmis ve surekli mesajlarini okuyor olmasi. Bir kere bir seyini yakaladin mi kendini kontrol etmek cok zor oluyor bu konularda. Koru korune guven demiyorum ama paranoya bir basladi mi sonu yok iliski bitirir.
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

Starscream said:

ister silsin ister görüşmesin, bu eski sevgilisi veya sevgilileri olduğunu değiştirmiyo. sen onu kıskan sahiplen git o herifle konuş.
1 taşla 2 kuş. hem adamı uzaklaştır hem kızın hoşuna gider.
kıza saldırıcağına adama dal. kıza güven adama güvenme. kıza güvenmedğini hissetirme sakın. 1 ay 5 yıl farketmez, siler.

ahahhahah kızlara güvenilir mi lan ütopik misiniz nesiniz

abi kız istese on kere aldatır vs. napican çip mi takican? zorlamı sevicen kızı. güvenmeyip napicaksin. karşılıklı bişey bu.
Sosyal ağlarda paylaş

guvenmeden de yasanabilir. asil kiza degil adama guvenirim ben boyle bi konuda o daha garanti sdfg

evlilik teklifi edecek kadar sevmiyorsaniz da bi zahmet maliniz olarak gormeyin kadinlari.

hem, kadinlara guvenip duruyosunuz sonra buraya gelip aglama duvarina ceviriyosunuz.

kisisel alma haci ama oyle genel.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...