Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgili sorunsalı

marksman

Öne çıkan mesajlar

KingV said:

ben de kızlı erkekli ortamlarda aynı bardağı kullandım. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu.

Ahahahahahah

abi of ya sabah sabah

"Üzgünüm ama bardağından içemem şuan çok iyi giden bir ilişkim var onu bozmak istemiyorum... Sorun sende değil lütfen."
Sosyal ağlarda paylaş

kiz arkadasim bir gun baska bir erkek arkadasindan odunc aldigi dildo'yu kullandi, cok bozuldum ve onu arayip nefes alip-verip ondan ayrildim.

sizce dogru mu yapmisi... bi dakka alan erkek adamin dildosu mu olur?! LAN! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooo.....
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

KingV said:

ben de kızlı erkekli ortamlarda aynı bardağı kullandım. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu.

Ahahahahahah

abi of ya sabah sabah

"Üzgünüm ama bardağından içemem şuan çok iyi giden bir ilişkim var onu bozmak istemiyorum... Sorun sende değil lütfen."

2 defa güncelleme yaptığına göre bayağı uğraşmışsın bunu yazabilmek için... :)

öyle ama herkesin kendine has özellikleri var. ben mesela herkesle aynı tabaktan da yemem.

primitif insanlar demiş birisi. lafın bana geldiğini düşünüp şöyle cevap veriyorum.

türk toplumunda doğal görünebilen erkeklerin selamlaşma sırasında yanaktan öpüşmeleri, amerikada gay ce bir hareket olarak adlandırılıyor.

japonlarda aynı bardaktan içme durumu ise dolaylı yoldan öpüşme olarak görülüyor.

şimdi bir sürü yorum gelir. ama bazı şeyler bazı insanlar açısından farklı algılanır. bunu belirtmek istedim :)
Sosyal ağlarda paylaş

KingV said:

örnek vereyim sana. ufak birşey belki ama bir gün kız arkadaşımın bardağından bir arkadaşının arkadaşı meyve suyu içti. sonra kız bişi olmamış gibi kendi bardağından meyve suyu içti. ve daha yeniydik. ona rahatsız olduğum durumu bildirdim. ve o da arkadaşına erkek arkadaşının bir daha kendi bardağından içmemesini istemiş. ha nedir. ben de kızlı erkekli ortamlarda aynı bardağı kullandım. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu.

burada o dönemki kız arkadaşım hiç bana rahatsız olduysan söyleyeyim içmesin diye bana sormadı. doğrudan aksiyon aldı.

abi japon musun
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

KingV said:

Ahahahahahah

abi of ya sabah sabah

harbiden ya. hahahah.
len olm benim bardağımdan kimseyi içirmem, kız arkadaşımın bardağını da kız arkadaşım düşünsün. bana ne ya...ne oluyor yani, kızın bardağından adam içince dudağının değdiği yere değdiği için öpüşmüş mü sayılıyorlar??? :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu sabah dingin kafayla aradım sakince konuştuk. aynı seyin kendi basına gelmesi halinde benden çok daha büyük tepki vereceğini, bu konuda ne desem haklı olduğumu söyleyip özür diledi, affetmeyecek misin? dedi. ben de ona: affedecek bir şey yok ama illa duymak istiyorsan affettim, önümüzde yaşanacak güzel günler varsa bunları heba etmek istemem, dedim.

aslında bu olay biraz beni kendime getirdi diyebilirim, kendi kendimi yıpratmanın alemi olmasa bile elimde olmadan üzülmüştüm. bundan sonra herşeyi zaman belirleyecek, olursa ne güzel olmazsa can sağlığı diyecez artık.
Sosyal ağlarda paylaş

KingV said:

örnek vereyim sana. ufak birşey belki ama bir gün kız arkadaşımın bardağından bir arkadaşının arkadaşı meyve suyu içti. sonra kız bişi olmamış gibi kendi bardağından meyve suyu içti. ve daha yeniydik. ona rahatsız olduğum durumu bildirdim. ve o da arkadaşına erkek arkadaşının bir daha kendi bardağından içmemesini istemiş. ha nedir. ben de kızlı erkekli ortamlarda aynı bardağı kullandım. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu.

burada o dönemki kız arkadaşım hiç bana rahatsız olduysan söyleyeyim içmesin diye bana sormadı. doğrudan aksiyon aldı.

NE? AHAHHAHAHAHAHHAHHAH
Sosyal ağlarda paylaş

KingV said:

Sosyal ağlarda paylaş

KingV said:

JOEY DOESN'T SHARE FOOD!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

KingV said:

NE? AHAHHAHAHAHAHHAHHAH

lan bende kendimi paranoyak falan sanırım.bu insanlar aşmış sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

örnek vereyim sana. ufak birşey belki ama bir gün kız arkadaşımın barda erkek tuvaleti ve kız tuvaleti ayrı değildi, tuvalete girdi. ondan önce bir arkadaşımın arkadaşı girmişti erkek, kakasını yapmış. ve daha yeniydik. ona rahatsız olduğum durumu bildirdim. ve o da arkadaşına erkek arkadaşının bir daha klozette popo sıcaklığı bırakmamasını istemiş. ha nedir, ben de kızlı erkekli ortamlarda ayakta işemeyi tercih ediyorum. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu.

burada o dönemki kız arkadaşım hiç bana rahatsız olduysan söyleyeyim oturmasın klozete diye bana sormadı. doğrudan aksiyon aldı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...