Seele Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bu kiz 3 vakte kadar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 KingV said: ben de kızlı erkekli ortamlarda aynı bardağı kullandım. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu. Ahahahahahah abi of ya sabah sabah "Üzgünüm ama bardağından içemem şuan çok iyi giden bir ilişkim var onu bozmak istemiyorum... Sorun sende değil lütfen." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 kiz arkadasim bir gun baska bir erkek arkadasindan odunc aldigi dildo'yu kullandi, cok bozuldum ve onu arayip nefes alip-verip ondan ayrildim. sizce dogru mu yapmisi... bi dakka alan erkek adamin dildosu mu olur?! LAN! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooo..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Haha cok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 alinmana gerek yok, herkes hata yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 herkez espiri yapmasin LÜT FEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 primitif yasamlar olmasin LUT FEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 cem yilmaz esprisi sanirim o. baskasi yapinca komik olmuyo onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 katilmamak elde degil, toplumca kabul gorunce ahlaksiz ve kaba olmak kabul goruyor malesef. primitif yasanyan insanlar yasayan insanlar insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Ardeth said: KingV said: ben de kızlı erkekli ortamlarda aynı bardağı kullandım. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu. Ahahahahahah abi of ya sabah sabah "Üzgünüm ama bardağından içemem şuan çok iyi giden bir ilişkim var onu bozmak istemiyorum... Sorun sende değil lütfen." 2 defa güncelleme yaptığına göre bayağı uğraşmışsın bunu yazabilmek için... :) öyle ama herkesin kendine has özellikleri var. ben mesela herkesle aynı tabaktan da yemem. primitif insanlar demiş birisi. lafın bana geldiğini düşünüp şöyle cevap veriyorum. türk toplumunda doğal görünebilen erkeklerin selamlaşma sırasında yanaktan öpüşmeleri, amerikada gay ce bir hareket olarak adlandırılıyor. japonlarda aynı bardaktan içme durumu ise dolaylı yoldan öpüşme olarak görülüyor. şimdi bir sürü yorum gelir. ama bazı şeyler bazı insanlar açısından farklı algılanır. bunu belirtmek istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 allahım şükürler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 adam hepimizi gay yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 KingV said: örnek vereyim sana. ufak birşey belki ama bir gün kız arkadaşımın bardağından bir arkadaşının arkadaşı meyve suyu içti. sonra kız bişi olmamış gibi kendi bardağından meyve suyu içti. ve daha yeniydik. ona rahatsız olduğum durumu bildirdim. ve o da arkadaşına erkek arkadaşının bir daha kendi bardağından içmemesini istemiş. ha nedir. ben de kızlı erkekli ortamlarda aynı bardağı kullandım. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu. burada o dönemki kız arkadaşım hiç bana rahatsız olduysan söyleyeyim içmesin diye bana sormadı. doğrudan aksiyon aldı. abi japon musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ben size bişi demedim arkadaş :) bizce gayet doğal olan birşeyin dışarıda farklı algılandığını söylemek istedim. edit: abi gay misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ODOM OKO KORO GONCOLLOMO YOPMOS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Ardeth said: KingV said: ben de kızlı erkekli ortamlarda aynı bardağı kullandım. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu. Ahahahahahah abi of ya sabah sabah "Üzgünüm ama bardağından içemem şuan çok iyi giden bir ilişkim var onu bozmak istemiyorum... Sorun sende değil lütfen." harbiden ya. hahahah. len olm benim bardağımdan kimseyi içirmem, kız arkadaşımın bardağını da kız arkadaşım düşünsün. bana ne ya...ne oluyor yani, kızın bardağından adam içince dudağının değdiği yere değdiği için öpüşmüş mü sayılıyorlar??? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 karsi cinslerin birbirini bardaklamasi degil mi mevzu, yanlis mi yorumladim indirect kiss mevzus- ahah onceki sayfada kendisi demis zaten, pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bu sabah dingin kafayla aradım sakince konuştuk. aynı seyin kendi basına gelmesi halinde benden çok daha büyük tepki vereceğini, bu konuda ne desem haklı olduğumu söyleyip özür diledi, affetmeyecek misin? dedi. ben de ona: affedecek bir şey yok ama illa duymak istiyorsan affettim, önümüzde yaşanacak güzel günler varsa bunları heba etmek istemem, dedim. aslında bu olay biraz beni kendime getirdi diyebilirim, kendi kendimi yıpratmanın alemi olmasa bile elimde olmadan üzülmüştüm. bundan sonra herşeyi zaman belirleyecek, olursa ne güzel olmazsa can sağlığı diyecez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 KingV said: örnek vereyim sana. ufak birşey belki ama bir gün kız arkadaşımın bardağından bir arkadaşının arkadaşı meyve suyu içti. sonra kız bişi olmamış gibi kendi bardağından meyve suyu içti. ve daha yeniydik. ona rahatsız olduğum durumu bildirdim. ve o da arkadaşına erkek arkadaşının bir daha kendi bardağından içmemesini istemiş. ha nedir. ben de kızlı erkekli ortamlarda aynı bardağı kullandım. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu. burada o dönemki kız arkadaşım hiç bana rahatsız olduysan söyleyeyim içmesin diye bana sormadı. doğrudan aksiyon aldı. NE? AHAHHAHAHAHAHHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yaş kaç ya, en son 17 yaşındaydım sanıyorum bu muhabbetleri yaparken. affedecek misin? falan. ahhhaahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 KingV said: örnek vereyim sana. ufak birşey belki ama bir gün kız arkadaşımın bardağından bir arkadaşının arkadaşı meyve suyu içti. sonra kız bişi olmamış gibi kendi bardağından meyve suyu içti. ve daha yeniydik. ona rahatsız olduğum durumu bildirdim. ve o da arkadaşına erkek arkadaşının bir daha kendi bardağından içmemesini istemiş. ha nedir. ben de kızlı erkekli ortamlarda aynı bardağı kullandım. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 KingV said: örnek vereyim sana. ufak birşey belki ama bir gün kız arkadaşımın bardağından bir arkadaşının arkadaşı meyve suyu içti. sonra kız bişi olmamış gibi kendi bardağından meyve suyu içti. ve daha yeniydik. ona rahatsız olduğum durumu bildirdim. ve o da arkadaşına erkek arkadaşının bir daha kendi bardağından içmemesini istemiş. ha nedir. ben de kızlı erkekli ortamlarda aynı bardağı kullandım. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu. JOEY DOESN'T SHARE FOOD!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 "roket adam" said: KingV said: örnek vereyim sana. ufak birşey belki ama bir gün kız arkadaşımın bardağından bir arkadaşının arkadaşı meyve suyu içti. sonra kız bişi olmamış gibi kendi bardağından meyve suyu içti. ve daha yeniydik. ona rahatsız olduğum durumu bildirdim. ve o da arkadaşına erkek arkadaşının bir daha kendi bardağından içmemesini istemiş. ha nedir. ben de kızlı erkekli ortamlarda aynı bardağı kullandım. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu. burada o dönemki kız arkadaşım hiç bana rahatsız olduysan söyleyeyim içmesin diye bana sormadı. doğrudan aksiyon aldı. NE? AHAHHAHAHAHAHHAHHAH lan bende kendimi paranoyak falan sanırım.bu insanlar aşmış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 örnek vereyim sana. ufak birşey belki ama bir gün kız arkadaşımın barda erkek tuvaleti ve kız tuvaleti ayrı değildi, tuvalete girdi. ondan önce bir arkadaşımın arkadaşı girmişti erkek, kakasını yapmış. ve daha yeniydik. ona rahatsız olduğum durumu bildirdim. ve o da arkadaşına erkek arkadaşının bir daha klozette popo sıcaklığı bırakmamasını istemiş. ha nedir, ben de kızlı erkekli ortamlarda ayakta işemeyi tercih ediyorum. ama 2 tarafın da bağlı olduğu kimse yoktu. burada o dönemki kız arkadaşım hiç bana rahatsız olduysan söyleyeyim oturmasın klozete diye bana sormadı. doğrudan aksiyon aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar