marksman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 bir ay önce başladı ilişkimiz. herşey çok güzel gidiyor. hani boyu boyuma huyu huyuma derler ya o türden. ikimiz farklı şehirlerdeyiz.geçen hafta sonu bir gün görebilmek için uçakla yanına gittim. Ciddi olan bu ilişkimizi şuan ailelerimiz ve yakın arkadaşlarımız biliyor sadece. Facebook kullanmıyordum ama kız arkadaşım sebebiyle kullanmaya başladım. Doğum gününde duvarına yazılan mesajlara bakıp arkadaşları hakkında fikir edinmeye çalışırken biri gözüme çarptı. telefon edip bu kim ? diye sordum. önce bir panik yaptı ve sonra eski erkek arkadaşım, aramızda bir bağ yok dedi. ben de şu soruları sordum: 1- Bir aydır çıkıyoruz, her halükarda benim bu şahsı farkedeceğimi ve senin eski erkek arkadaşının olduğunu öğreneceğimi biliyordun değil mi ? cevap:evet 2- eskidir,artık geçmişte kalandır,aranız da bir bağ olmasa da neden senin arkadaş listende ve neden görmeme sebep oldun ? cevap: bana güvenmiyor musun ? sana aramızda bir bağ yok DEDİM !!! 3- yani benim göreceğimi bile bile bu şahsı silme gereği duymadın öyle mi ? cevap: evet, neden silmedim bilmiyorum, istiyorsan hemen sileyim (bir de soruyor sileyim mi diye)sonra bu şahsı silip bana oldu mu ? olmadı aşkım dedim. aynı şeyi ben sana yapsam ve bana bu kız kim diye sorduğunda afra tafra yapmak yerine utancımdan yerin dibine girerdim, senin az çok tanıyorum artık, böyle bir şeye müsade edeceğini hiç beklemezdim. beni çok kırdın dedim. sinirden telefonu kapattım sonra mesaj atmış, bana hak verdiğini, aynı durumda kendisinin daha fazla tepki vereceğini, bu kadar kızacağımı bilmediğini, hata yaptığını,pişman olduğunu ve özür dilediğini yazmış. aradım bunu ağladı ağlayacak, uzatma nolur beni affedecekmisin dedi cevap vermedim kapadım. sevdiğim kızın sonuclarını bile bile, benim kalbimin kırılacağını tahmin etmesine rağmen buna müsade etmesi nasl bir durum ? seviyorum diye çok mu büyütüyorum ? o halde nedir bu içimde ki sızı ? bu durumun beni üzeceğini bile bile sevdiğim kızın bunu bana yapması nasıl bir şeydir ? düşüncesizlik mi? bencillik mi ? ciddiye almama mı ? kız milletidir yapar böyle bazen aptallıklar mı ? dertliyim, kırgınım. ne yapmam lazım, nasıl bir haldir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 aga şöyle diyim fb den ex stalklamak kadar güzel bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 dilini kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ayrıca kızdan beter trip yapmışsın aynısını sana yapsalar yazı duvarı yapardın buraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 forgiver said: aga şöyle diyim fb den ex stalklamak kadar güzel bir şey yok abi neresi güzel, birinin herhangi bi resmini like lasa, görünce içi bi hoş oluyor insanın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 1 ay çok hem de acaip çok kısa bir süre. Aranızdaki şey henüz ilişki olarak bile adlandırılamaz. Bence yanlış yapıyorsun, çok hızlı gitme bu kadar; yanlış anlama, kızma bana ama benim düşünceme göre bu kadar yepyeni bir ilişkimsi durumda feysbuk listesindeki adamları incelemek için erken. Belki 3-5 gün sonra ayak kokusundan iğreneceksin veya senin ter kokun kızın hoşuna gitmeyecek ya da ten uyumu dedikleri nanenin aranızda olmadığını anlayacaksınız ve ayrılacaksınız. Anı yaşa güzel kardeşim, senin nasıl daha önce kız arkadaşların olduysa o kızcağızın da erkek arkadaşı ya da erkek arkadaşları olması normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Reserved. Öncelikle yaysın sanırım. Çok çabuk bağlanmışsın ve çok kolay silme yoluna gitmişsin. Ama normal. Çocuk oyuncağı değil bu işler. Başkalarına ufak gelebilecek bir sorun olmasına rağmen ben de senin gibi bir anda tüm güvenimi yitiriyorum ve istesem de sallayamıyorum o saatten sonra. Sıkıntılı bir durum. Karar senin. Herşey bir yana ayran gönüllü olmak sebebiyle yine aynı ölçüde seversin bir başkasını. Sen de o da ne kadar uğraşırsanız uğraşın unutmayacaktır bunu. Aklarındanin bir köşesinde olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 NeoStyle said: forgiver said: aga şöyle diyim fb den ex stalklamak kadar güzel bir şey yok abi neresi güzel, birinin herhangi bi resmini like lasa, görünce içi bi hoş oluyor insanın :( bilmemek daha kötü be arkadaş listesini stalklıyorsun hiç sevkli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 1 ay'dan sonrasını okumadım sori :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 umursamıyormuş seni. bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 bunu niye sorun haline getirdin ben o kısmı anlayamadım? kız bide haklısın ben cok daha fazlasını yapardım demiş yaw biraz kendinize güvenin aşın şu olayları ne olmus yani eski erkek arkadaşı doğum gününü kutladıysa? kız elden gitmedi ya daha uzun şeyler yazılır ama anlatmak istediğimi anlamıssınızdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 1 ay demişsin, ciddi demişsin, öh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Kizin yasini, memleketini, egitim durumunu yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 aşk işleri zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 marksman said: bir ay önce başladı ilişkimiz. .... Ciddi olan bu ilişkimizi şuan ailelerimiz ve yakın arkadaşlarımız biliyor sadece. çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 o tribi atmasaydın beni kıskanmıyorsun umursamıyorsun lalalalala diyecekti, devam aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 marksman said: Ciddi olan bu ilişkimizi şuan ailelerimiz ve yakın arkadaşlarımız biliyor sadece. biz de biliyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 marksman said: ikimiz farklı şehirlerdeyiz? gerisini okumadım tabi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 NeoStyle said: marksman said: Ciddi olan bu ilişkimizi şuan ailelerimiz ve yakın arkadaşlarımız biliyor sadece. biz de biliyoruz :( al gırdın gırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 vaperon said: Reserved. Öncelikle yaysın sanırım. Çok çabuk bağlanmışsın ve çok kolay silme yoluna gitmişsin. Ama normal. Çocuk oyuncağı değil bu işler. Başkalarına ufak gelebilecek bir sorun olmasına rağmen ben de senin gibi bir anda tüm güvenimi yitiriyorum ve istesem de sallayamıyorum o saatten sonra. Sıkıntılı bir durum. Karar senin. Herşey bir yana ayran gönüllü olmak sebebiyle yine aynı ölçüde seversin bir başkasını. Sen de o da ne kadar uğraşırsanız uğraşın unutmayacaktır bunu. Aklarındanin bir köşesinde olsun. evet yay burcuyum nasıl bildin. 26 yasına geldim böyle sevmedim ben. böyle bir seyle karsılasmak yani karsıdmakinin bu kadar basit ve bariz bir seyi hatayı yapması. bi yandan aklım herkes hata yapar diyor bi yandan yediremiyorum kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yaslanmisiz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Red said: marksman said: ikimiz farklı şehirlerdeyiz? gerisini okumadım tabi sdfs adam haklı. bide üstüne gereksiz trip atmışsın abi bence. ilişki (çıkmak diyelim) yaşadığım bi çok kızla aramda en az 500 km sabit mesafe bırakan biri olarak şunu diyebilirim ki, çok rahat olmazsan, imkansız abi sizin iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 oha aynisi bana oldu benim sevgilim lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Red said: marksman said: ikimiz farklı şehirlerdeyiz? gerisini okumadım tabi sdfs neden farklı sehirlerde olmak bu kadar fark ediyor mu ya ? gittim yanına görüstük o kadar, arada o kadar söylenmis sözler var, farklı sehirdeyiz diye herseyi agırdan mı almak lazım anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 izmit - istanbul misal farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar