senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 copry said: senko said: Sunu izliycem aglamazsam seni aglaticamP.s film di mi bu empati yeteneklerin güçlüyse ağlayabilirsin belki bi adamın poposuna ağzım dikilmiş olsa pek bi üzgün olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 SenariouS said: film değilde anime olarak "Grave of fireflies" çol feci yamultmuştu beni. ağzım yüzüm kaymıştı benim de edit: ne +1 i ya. yamultur diye okumuşum sanırsam ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Dynun said: HACHIKO hayvanlar gibi ağladım bende mi bi sorun var acaba demistim izledikten sonra. yorganim salya sümük icinde kaldi yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Quel-Thul said: Red Dog var bide avusturalya filmi kopekli aglatmalı güzel film Güzel filmmiş gerçekten 'hunharca' olmasa da ağlattı =)) Teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Şu 2 filmde ağlamıştım mutlaka izle derim :) A moment to remember:http://www.imdb.com/title/tt0428870/ Afiş http://www.sinepil.org/imaj/ggecim/ji-l.jpg More than Blue:http://www.imdb.com/title/tt1454545/ Afiş http://www.avistaz.com/wp-content/uploads/2009/05/moreblue.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 A moment to remember izlemiştim (tu) More than blue izliyim. Tnx .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 copry said: Quel-Thul said: Red Dog var bide avusturalya filmi kopekli aglatmalı güzel film Güzel filmmiş gerçekten 'hunharca' olmasa da ağlattı =)) Teşekkür ettim rica ederim, bu yolları açmak içindi sırada seven pounds var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Terminator 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 BeIlow said: Terminator 2 http://m.chanarchive.org/content/81_toy/1721254/1279759233010.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 okuribito yazıldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 6 saat filme dayanırım diyorsan - ki öyle 6 saat de ağlatmıyor da, yine de vurucu yerlerde vuruyor- La Meglio Gioventu Grave of Fireflies söylenmiş zaten, çocuklar üzerinden yapılmış (anime vardı bir de bir tane, kısa bir seri: Tokyo Magnitude 8.0) en derin, en vurucu filmdir GoF. Savrseni Krug beni çok üzmüştü nedense. The Road filminin ortalarında Aragorn'un mutluluk tablosu da mutluluktan ağlatmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 elazulruby said: 6 saat filme dayanırım diyorsan - ki öyle 6 saat de ağlatmıyor da, yine de vurucu yerlerde vuruyor- La Meglio Gioventu Grave of Fireflies söylenmiş zaten, çocuklar üzerinden yapılmış (anime vardı bir de bir tane, kısa bir seri: Tokyo Magnitude 8.0) en derin, en vurucu filmdir GoF. Savrseni Krug beni çok üzmüştü nedense. The Road filminin ortalarında Aragorn'un mutluluk tablosu da mutluluktan ağlatmıştı. The road haricindekileri izlemedim ama izliycem. Özellikle La Meglio Gioventu 'yu çok merak ettim 6 saat film nasıl oluyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 The Boy in the Striped Pajamas Beni etkilemişti, kötü oldum ama ağlamadım. Yanımda kız arkadaşım vardı izlerken, o baya yamuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Güzele benziyor ty (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 senko said: bak şeyinde finali üzücüydü ya ai diye bi film vardı robot bi veled vardı sonunda deniz anası bulacam derken pili mi bitiyodu noluyodu Anasını değil blue ferry 'i :( Vur dedik öldürmüşsün senko ahaha :D Çok önceden izleyip, benim gibi hatırlamayanlar varsa izlesin derim. Kült zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Tabutta rovasata aglatmaz belki ama huzunlu epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar