DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Ivanov said: film şu: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Click_film.jpg/220px-Click_film.jpg budur. filmin ilk yarısında ahahhaahh muhahah ekiekieki modunda olurken, ikinci yarısında böhühühü ühühü oldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 zeper said: a walk to remember.Çok ağlamıştık oda arkadşımla,bir de bu kadar duygusal bir şey olacağını düşünmeden izlemeye başlamıştık belki ondan daha darbeli oldu. Yeterli gözyaşı randımanını alamadım -biraz aldım ama - ama tatlı filmdi. Kardeşim benden daha çok etkilendi ama erkeklerde daha yoğun etki yaratıyor sanırım. Teşekkür ettim. Sırada red dog var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 benjani said: http://horroraddicts.files.wordpress.com/2011/04/a-serbian-film-srpski-film-movie-poster-2010.jpg hayatım boyunce en fazla etkilendiğim, moralimin bozulduğu ve film buydu. tam bir başyapıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ya ben asıl böyle ana avrat küfür ettirecek film arıyorum film güzel olacak bir yandan o kadar sinirlenicem ki kendimi tutamayıp televizyon başında dere depe dümdüz gidicem içimdeki o zincirlenmiş canavar ortaya çıkacak var mı öyle film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Sövmeli topic aç o zaman burası ağlamalı topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 hemen üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Lyv said: nası ağlamadın kalpsiz fede tam tersi olduğu için çınlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Pamuk gibi kalbin var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 onu görünce aklıma geldi zaten topic ölmeye yakınlaşmışken sorayım dedim böyle küfür ettiren kaliteli yapıtlar var mı bildiğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 DoruK said: ya ben asıl böyle ana avrat küfür ettirecek film arıyorum film güzel olacak bir yandan o kadar sinirlenicem ki kendimi tutamayıp televizyon başında dere depe dümdüz gidicem içimdeki o zincirlenmiş canavar ortaya çıkacak var mı öyle film? ulusa sesleniş? asfasfgadgfdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 DoruK said: onu görünce aklıma geldi zaten topic ölmeye yakınlaşmışken sorayım dedim böyle küfür ettiren kaliteli yapıtlar var mı bildiğiniz Ağlayarak mı küfür etmek istiyosun yoksa kızdığın için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 kızdığım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 DoruK said: kızdığım için Bi önceki sayfada linklenen "A Serbian Film" i izleyip küfredebilirsin güzelce. Ama gerçekten "Saç Baş Yolduran Filmler" diye bi thread açılmalı bence. "Straw Dogs" (Remake) afiş http://www.arslanbora.com/wp-content/uploads/6511.jpg "Eden Lake" afiş http://3.bp.blogspot.com/-9lYntrtcr7Y/T0BVomkwOxI/AAAAAAAABuE/UWdL0ge2aw8/s1600/edenlake.jpg ve Irreversible afiş http://www.sinemafilmizle.com/afis/irreversible.jpg aklıma gelen ilk gelenler @dadashnikof :) filmi benim için özel kılan bu. hani giren herkesi ağlatan filmler vardır onlar zaten ağlatır yani bellidir. ama bazı filmler ancak bazı kişileri ağlatır. işte bu da o filmlerden biri o yüzden yeri ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 DoruK said: onu görünce aklıma geldi zaten topic ölmeye yakınlaşmışken sorayım dedim böyle küfür ettiren kaliteli yapıtlar var mı bildiğiniz hani kaliteli değil ama Star Wars Episode 3: Revenge of the Sith'de anakine baya küfür edersin. kötü oyunculuğu olsun, emo tavrı olsun, jedi templedaki sahne olsun baya küfür ettiydim sinemada. edik: gerçi izlemişsindir bi daha izlenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 fede said: Lyv said: nası ağlamadın kalpsiz fede tam tersi olduğu için çınlattım yamulmuşum lafımı geri alıyorum <3li fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 tarkan filmlerini izle hunlarca ağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bigfish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Bigfish de cilgin aglatir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 sonlara doğru inanılmaz bir film bigfish... yamultabilitesi yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bigfish'de bile ağlıyorsunuz piyasadaki dram filmlerinin yarınsında ağlarsınız herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Beni yamultmustu sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 euheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 senko said: Sunu izliycem aglamazsam seni aglaticamP.s film di mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 film değilde anime olarak "Grave of fireflies" çol feci yamultmuştu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar