Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evrende yalnızmıyız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sen evrenin yıldızlı akşamlarında gezerken ben ekmeğimi taştan çıkarıyodum koçum....
bu evren kimseye yar olmaz....[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
Tabiki yanlızık akabinde: "yanlızlık ömür boyu"[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
Mesaj tarihi:
Biz yalnız deiliz dostum, istiyorsan seni onların yanına postalarız, hem arkadaş edinmiş olursun, gidersen söylede arada bi dünyamıza uğrasınlar çayımızı kahvemizi içsinler.. Ha bide selam söylemeyi unutma..[signature][hline][b]-=YeK|Acextar Lousiano|=-
Çalışan Türkiye gözümün önünde,
Atam sen rahat ol yerinde,
Mehmetçik tepede, bekler nöbette,
Türk bayrağı dalgalanır göklerde!
NEFRET - Her$ey vatan için!

----------------------
[b]|Ultima Online|Counter-Strike|
|Need For Speed|Star Craft|
[/b]
Mesaj tarihi:
topici niye konu dışında açtın onu anlamadım.
garbage kapanmadı ki, orası hala açık.
garbage muhhabbetlerini garbage'ta yapınız lütfen.

ha madem önemli bir konu senin için, neden garbage seviyesine getirdin?[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
evrende yalnız olmayabilirsiniz ama evrendeki en yalnız ki$i benim diyip depresif mode on yapardımda nese..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
  • Yeni Oluştur...