Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evrende yalnızmıyız?

paspatur

Öne çıkan mesajlar

sen evrenin yıldızlı akşamlarında gezerken ben ekmeğimi taştan çıkarıyodum koçum....
bu evren kimseye yar olmaz....[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

Biz yalnız deiliz dostum, istiyorsan seni onların yanına postalarız, hem arkadaş edinmiş olursun, gidersen söylede arada bi dünyamıza uğrasınlar çayımızı kahvemizi içsinler.. Ha bide selam söylemeyi unutma..[signature][hline][b]-=YeK|Acextar Lousiano|=-
Çalışan Türkiye gözümün önünde,
Atam sen rahat ol yerinde,
Mehmetçik tepede, bekler nöbette,
Türk bayrağı dalgalanır göklerde!
NEFRET - Her$ey vatan için!

----------------------
[b]|Ultima Online|Counter-Strike|
|Need For Speed|Star Craft|
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

topici niye konu dışında açtın onu anlamadım.
garbage kapanmadı ki, orası hala açık.
garbage muhhabbetlerini garbage'ta yapınız lütfen.

ha madem önemli bir konu senin için, neden garbage seviyesine getirdin?[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

evrende yalnız olmayabilirsiniz ama evrendeki en yalnız ki$i benim diyip depresif mode on yapardımda nese..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...