Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Ben genelde üç ayakkabısı olan biriyim(yazlık, kışlık, baharlık), geçen üçünün de eskidiğini fark edip üç yeni ayakkabı aldım. Olay numaralarında ama: 42, 43, 44. Ne iş bu? Bir standartı yok mu bu işin? İnternetten nasıl alıyorsunuz bu böyleyken? Çok ucuza geliyor internetten ama yani böyleyken iş olmaz. Üçü de aynı marka üstelik, gittim Merrell'in bayisinden aldım (Tavsiye olunur; 4-5 yıl gidiyor botlar rahat, ötekiler de 2-3 yıl en aşağı). Bir kaç Gore-Tex, Vibram filan olmayan Nike, Camel gibi markaların alt modellerini de denedim ama yine numaralar 42-44 arası gidip geliyor. Bu numara bildiğimiz cm'nin ⅔'ü değil mi? Nasıl böyle farklılık olur o zaman? Bilen var mı?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Netten ayakkabı ve giysi alınması garip geliyor bana, üstüne olup olmayacağı veya sende nasıl duracağını görmeden kalıbı/kesimi farklı olabilecekken peh
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 senin ki azmış o numaralara 41 ve 45 te ekle aynı markanın bir 41 ve bir 45 ini kullanıyorum ne alaka diye sormayı bıraktım.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 hiç bi ayakkabı şaşmaz 43 hiç bir benden şaşmaz m dir benim :D internetten alsamda dışardan alsamda ki dışarda alsamda hiç bir zaman denemem direk alır kasaya yönelirim
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 "Tatar Ramazan" said: Netten ayakkabı ve giysi alınması garip geliyor bana, üstüne olup olmayacağı veya sende nasıl duracağını görmeden kalıbı/kesimi farklı olabilecekken peh 48 numara ayağın olunca yapıyorsun maalesef. Of gene yaz geldi almak nerden alacağım ya
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ayakkabı internetten alınmaz zaten. kalıp farkı oluyor her markada. hatta aynı markanın farklı modellerinde de olur. sadece spor ayakkabılarda farketmiyor veya çok az farkediyor, onu alabilirsiniz heralde.
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 internetten ayakkabi almak gereksiz riskli hele de bucuklu bir ayak numaraniz varsa hic kalkismayin derim
Öne çıkan mesajlar