vaperon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Daha birkaç gün öncesine kadar ygs sınavını kaldıracaklarını söyleyen başbakanı yalanlayan bir açıklama geldi. M.E.B. sınavın bir gereklilik olduğunu, öğrencilere ne kadar rezalet bir eğitim verdiklerinin istatistiklerini tutmak için çok önemli olduğunu, hatta sınav stresini azaltmak için(!) sınav sayısını 3 ya da 4'e çıkartmak istediklerini, sınav heyecanından kalp krizi geçirip ölen öğrencinin kendilerini derinden yaraladığını ve hakkında adli takip başlatılacağını ifade etmiş. Hadi sonuncusunu ben ekledim zaytungvari bir havası olsun diye ama yaz boz tahtasını da geçti. Biri ak'ım derken diğeri boku da geçerek arıtma tesisim diyor. Bu zihniyete oy atanların kendi aklarında boğulması dileklerimle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 balık kokarsa tuzlarsın,tuz kokarsa naparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 bence büyük acar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yazık ya cidden yazık. Hepsini atlatmış artık uni mezunu biri olarak söylüyorum. İşkence ediyoruz gençlere... Hayır herşey tıkır işlese bile kötü olan sistemde sınavların şaibeli olması falanda da var. yazık yav cidden yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Herkesin birgun boazicili olmasi herkesin birgun fenerbahceli olmasindan daha kotu bir utopya. Geyik bi yana eleme yapilmak zorunda, liselerde standardizasyon olmadigi icin de bu sistemin kalkma ihtimali ufukta gozukmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Gelecekte öğrenci seçiminin nasıl olacağını anlatmadan sınavı kaldırıyoruz diyenlere inanmıyorum zaten. Arkadaş 1 milyonun üstünde insan her sene nasıl elenecek. ülkede sınırlı sayıda iyi üniversite var, kalanlar kalabalık yapıyor sadece. Ayrıca YÖK gibi bir kurum varken üniversiteler ne kadar istediğini yapabilecek. Yani şuan için yine sınav sistemi kötünün iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 "nutella yerim" said: balık kokarsa tuzlarsın,tuz kokarsa naparsın susarım ve yalamaya devam ederim tuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 sağolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 üniversiteyi bitirdiğim ve lisans öğrencisi olmadığım için çok mutluyum lan.. öyle böyle bir mutluluk değil ama bugün lise talebesi olsam herhalde mezun olduktan sonra 1-2 sene beklerim öyle sınava girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Ulan hala tufaya geliyorsunuz Basbakan cok daha onemli konulari kapamak icin ortaya bole bi laf atiyor, butun turkiye YA BUDA YAPILABILIRMI, SOYLE OLUR BOLE OLUR YOK IMKANSIZ diye tartisirken kis kis guluyor bir kosede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 bir melih gökçek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Sistem o kadar leş ki artık aileler lise 1'den en kötü 2'den veriyorlar dersaneye çocuğu. SBS'de de en az 2 senesi gidiyor dersaneye. Lan 12-18 yaşları arasında haftasonu yaşayamıyor çocuklar. Haftaiçi zaten tam gün okul ve trafikte geçiyor. Robotlar yetiştirip adına eğitim diyoruz. Alternatif sistem de yok. Her sene 2 milyon öğrenci giriyor, onbinlerce, yüzbinlerce insan 4-5 tane üniversitenin 4-5 tane bölümünü hedefliyor tıp ve mühendislikten. Sınavı kaldırıp napacaz, mülakatla mı torpille mi yerleştirilecek insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Bizim nesil çocuk yapmazsa 20 yıla toparlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 paran varsa rahat işte. ver 30 milyar koça sabancıya kafa rahat. sınav mınav uğraşma sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 öyle bi hale getirecekler ki aileler "boşver okuyup da ne olacan" çocuklar "ya okuyup de ne işkence çekecem" diyecek... 4+4+4'ün ilk 4 ü bitince malum nerelere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 geçen gün YGS'yle ilgili haberlerde Ali Demir'in ismini gördüm. Beyin önce fatal error verdi bu adam gitmemiş miydi şifre ve kopya skandallarından sonra diye Sonra Türkiyede yaşadığımı hatırladım http://www.haber.org/images/haberler/osym-baskani-ali-demir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mino said: Bizim nesil çocuk yapmazsa 20 yıla toparlanır. senin nesil cocuk yapmazsa (ki zaten yapmayacak) mitoz bölünerek çogalan yapılması istenilen nesil, cocuk yapıp 20 yıla nolur bilinmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Ilk ve ortaöğretim revize edilmedikce hiç bişey olmaz bu sistemle biz lise ve öncesi verilen ne eğitime ne de öğretime güveniyoruz ülkece bıraksalar 200 sene öncesi gibi okur yazar oranı olur memlekette Ama ışte bizim lise ye kadar verilen eğitim 0 öğretimde eh orta halli olunca işveren kültüründe üniversite önemli bişeymis gibi algılanıyor sonuç bakkal çırak alırken bile üniversite mezunumusun diye soracak neredeyse. Orta ve ilkogretim duzeldikten sonra meslek üniversiteleri ve akademik üniversitelere girişler zaten olması gerektiği hale gelecektir zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 O olaylar adam goreve yeni geldiginde Olmustu, alisma surecinde olur oyle affedilir.1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 şaşırdık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 universite sistemi bok gibi turkiyede, neresinden tutsak elde kalicak hani 4 senemi harcamadigima yatip kalkip sukrediyorum yuksek lisanstaki manzarayi gordukten sonra iki tarafida detayli gozlemleme sansim oldu ogrenci desen diplomayi aliyim kaciyim derdinde, arastirma yapmak istemiyor, ozgun birseyler yapmak istemiyor kes kopyala yapistir ile atlatmak istiyor, yoklama istemiyor, interaktif ders istemiyor e hocaya bakiyorsun, bir yanda memur gibi calisiyorlar, akademisyen ile ogretim gorevlisi arasindaki ayrim tam yapilmadigindan resmen uce bolunmus durumdalar kariyerinimi dusunucek ogrenciyimi dusunucek bir akademisyen olarak kendini gelistirmeyimi? genelde kariyer agir basiyor normal olarak birde ustune ogrenci yuku binince tam rezalet oluyor ben ozgun odev yapiyorum, sayfa sayfa yaziyorum 70 yukarisini alamiyorum adam kes kopyala yapistir yapiyor, hacimli ve spiralli bi sekilde format duzgun teslim ediyor sirf sekli daha iyi diye 90i kapiyor, kiz ogrenci erkek ogrenci ayrimina deginmiyorum bile tamamen sekilcilik hakim eh ogrencinin hakli oldugu yerler var, hocaninda ama en haksiz olan devlet, yuksek lise kafasinda universite yonetmeye calisirsa boyle oluyor, devletin gorevi nasil don satmak degilse okul yonetmekte olmamali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 anlataman kimseye sus otur yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu okumadım ve akpden ve rteden nefret etsem de şunu kabulleniyorum abi bu adamlarda güç var.Bu adamlara yapamazsın denilen her şeyi zaman içerisinde adım adım planlayarak yerine getirdiler.Ben bunu da kısa bir süre içerisinde yapabileceklerine inanıyorum fakat beraberinde ne gibi pislikleri getirir o bir soru işareti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 hacu sağlam çarpıtma var yazdığında(1.post).ömer dinçere soruyorlar başbakan kaldırcaz diyo siz yok diyorsunuz hayır mı? falan. oda ' başbakanın dediği bizim hedefimiz şuan biz ara çözümler üretiyoruz, ösym de bir ekip kuruldu bu konuda çalışıyor' dedi. akşam kanal d de aynen böyle konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 öss kalksa her okul kendi sınav yapacak işte daha güzel olur, ama eğer okullar kendileri sınav yapmadan sadece lise ortalaması ve mülakat hedehodo olursa çok fena torpil döner daha kötü olur durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar