Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 2 senedir bodybuilding yapıyorum ve 1-2 ay önce sağ bileğimi sakatladım (kol ayak değil) ve spora ara veremediğim için en fazla 1-2 gün dinlenmeyle iyileşmiş gibi oluyor sonra ağırlık altına girince tekrar ağrıyor ve spor yaparkende inanılmaz ağrıyor.spora ara vermeden bunu yavaş yavaş geçirebileceğim bir yöntem yok mu ? ve böle devam edersem zarar görür mü bileğim ? konu dışı mı burası mı doğru bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 abi doktora gitmek hiç mi aklınıza gelmiyo sizinde buraya yazıyosunuz? çok saçma lan. bileğimi sakatladım diyosun. dinlendirdim sora tekrar bi denedim çok ağrıyo diyosun. e gitsene bi doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 arkadaşın da omuzda benzer sorun vardı böyle, devam etmişti spora.sonra doktora bir gitti, kas yırtığı varmış baya ilerlemiş.ameliyat filan diyorlardı.o yüzden doktora git bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Sir.Enis said: spora ara vermeden bunu yavaş yavaş geçirebileceğim bir yöntem yok mu ? bagımlı mısın kardeş, 1 hafta gitmeyiver iyileşecen muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 motorla trafik kazası sonucu sağ el bileğim %30 sakat kaldı.cok hassas ve değişik bi yer bilek..şimdi önemsemediğin şey uzun zaman sonra bile ağrı sızı yapıyor.dikkat etmende fayda var.git bi doktora flim çeksinler neyse gereken yapsınlar. hoş şuanda sağ omzum kırık ama motor kazası yine yapcak bişiyok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 mokoko said: abi doktora gitmek hiç mi aklınıza gelmiyo sizinde buraya yazıyosunuz? çok saçma lan. bileğimi sakatladım diyosun. dinlendirdim sora tekrar bi denedim çok ağrıyo diyosun. e gitsene bi doktora. devlet doktorların genelde yaptığı hiç bişi yok ki en fazla ağrı kesici yazıyor sporu bırak 1-2 ay hiç yapma klasik. devlette muayene olmak çok gereksiz geliyor bana çoğu zaman çok saçma şeyler başıma geldi fobi oluştu artık o yüzden... burdan bi koca karı ilaç tarifi gibi bişe alsam bile daha mantıklı diye düşündüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 özel hastanelerde gelselerde kessek devletten para alsak modundalar.devletin sıra bekleme mevzusundan korkuyorum.özelinde kasap rolünden para için yok flim yok tahlil demesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Sir.Enis said: mokoko said: abi doktora gitmek hiç mi aklınıza gelmiyo sizinde buraya yazıyosunuz? çok saçma lan. bileğimi sakatladım diyosun. dinlendirdim sora tekrar bi denedim çok ağrıyo diyosun. e gitsene bi doktora. devlet doktorların genelde yaptığı hiç bişi yok ki en fazla ağrı kesici yazıyor sporu bırak 1-2 ay hiç yapma klasik. bu dediğin şey zaten hafif sakatlıkların bilemiyorum %80-90 ı için en doğru tedavi.Bende de vardı, sağ el bileğim sadece döndürdüğümde müthiş ağrıyodu(onun dışında barfiks bench press sorunsuz).Gittim doktora biraz oynadı kolumla "hiç filme gerek yok bilmemne diski zedelenmiş zorlamayacaksın 4 ayda kendiliğinden iyileşecek" dedi .Dediği gibi de oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Bileğinin yukardaki röntgen gibi olmasını istemiyorsan gidicen hacı doktora.. yanlış teşhis sonucu 10 günlük kıvranma sonucunda girdiğim ameliyattan sonraki hal.. yıl 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 kol ayak değilse ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 kol demek istemiş :D kolda bilek olmaz ama neyse. :D el bileği diye geçiyor halk arasına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 küçük bilek bilecik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 boynunuzdaki bilekten bahsediyordum aslında bazı insanlarda çok ufak oluyor çıt diye kırılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 çok sakat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Bileğini sağa ve sola çevirmeye çalışırken acıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 kırık değildir o çıkıktır, kırık olsa duramazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Myshkin said: Bileğini sağa ve sola çevirmeye çalışırken acıyor mu? ilk zamanlar öyleydi şimdi sadece spor sonrası ağrıyor bide bazı hareketlerde üstüne ağırlık bindiğinde çok ağrıyor bi kaç hareket yapmıyorum o yüzden sporda. sarıyorum iyicene bide geçicek böyle umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Doktora bir git, bağlarla ilgili falan bir problem olabilir. Benzerini yaşadım. Tamamen düzelene kadar sporu bırakmazsan düzeleceğini de hiç snamıyorum, bende düzelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar