Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sayın HEADPHONE üstadları.

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Abim Amerika'ya gitti de ne istiyorsun dedi bir şey istemiyorum EYW dedim çok iyi bir kardeş olduğum için. Lan alayım bir şey BEATS alacağım kendime sana da alayım dedi

HAYIR ABİ BEATS OLMAZ ÇOCUK MUSUN YA AHHAHAHA dedim.

E NE OLUR LAN O ZAMAN HIYAR dedi.

Cevap veremedim...

Şöyle Amerika'da 100-200 dolââr bandında, kablolu, fazla basslı olmayan müzikler için uygun (İşte efendime söyleyeyim indie, alternative, klasik, rock, pop, ot, bok.) NET kaliteli ses alabileceğim bir headphone önerir misiniz?

/summon GERGE.

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Şöyle Amerika'da 100-200 dolââr bandında, kablolu, fazla basslı olmayan müzikler için uygun (İşte efendime söyleyeyim indie, alternative, klasik, rock, pop, ot, bok.) NET kaliteli ses alabileceğim bir headphone önerir misiniz?

/summon GERGE.

teşekkürler.

açık kulaklık al fazla bass da istemiyosu zaten
Sosyal ağlarda paylaş

bende bundan var:

gözüktüğü gibi büyük değil çok dikkat çekmiyor dışarda

Audio-Technica ATH-ES55

http://www.amazon.com/Audio-Technica-ATHES55BK-On-Ear-Headphones/dp/B001VADVP4/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1333451021&sr=1-1

aynı tarz, fazla büyük olmayan:

http://www.amazon.com/AKG-450-Premium-Foldable-Headphone/dp/B0028N78C0/ref=pd_sim_e_1

http://www.amazon.com/Grado-Prestige-Series-SR-60i-Headphones/dp/B0006DPMU4/ref=pd_sim_e_5

edit: daha cok para vermen bi ise yaramayabilir, kulaklik amfisi olmadan afedersin bi boka yaramaz 200$'a alacagin kulaklik
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
200$'a headphone iyi olmuyor. Kulaklık amfisi filan gerekiyor çünkü. Bazı modeller var ama yine de çalışan. Grado Prestige bak, SR'ler. Onlar amfi istemiyor (olsa iyi olur ama gerek değil, olmadan da çok iyi çalışırlar) ve rock odaklılar.

IEM diyorsan yardım ederim ama. Rastgele fiyat ve marka bakarak alınmaz onlar zaten. Her tür müzik gider bana ama bass çok olmasın dediğine göre sana soundstage'i iyi, bassları az bir dengeli kulaklık en iyi gider.

Ucuz olarak bundan memnun kalabilirsin: http://www.amazon.com/HiFiMan-RE-0-In-Ear-Stereo-Headphones/dp/B001MQ8BL6/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1333459431&sr=1-1

q-Jays alabilirsin ucuza bulunursanız, oralarda bulunuyor. Ya da s-Jays.

Fischer Audio'nun güzel şeyleri var diyorlar ama kendim denemedim. Consonance kağıt üzerinde tam istediğin gibi görünüyor.

Sıcak kulaklıklar da iyi gider:

Shure SE215, Creative'in Aurvana'sı firmadan beklenmeyecek kalitede, Sony'nin EX85' de epey ünlü ama ben denemedim hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler öneriler için.

Yorumları etkilemeyeyim diye söylemedim baştan, GRADO istiyorum ben de. SR 80 mantıklı geliyor. İngiltere'den dönerken alamadım param yoktu, bu sefer kaçırmak istemiyorum. F/P olarak inanılmaz bence, tek eksisi çabuk dağılıyor falan diyorlar, onu da düşünmek istemiyorum artık.

http://www.amazon.com/Fiio-E6-Headphone-Amplifier/dp/B005HJWWW8/ref=pd_bxgy_e_img_b

bunu da indirimli veriyorlar yanında, gerek var mı?

Bir de bir sorum daha var. Çok beginner ama..

Iphone 4, xperia S ayarında bir telefonun ses çıkışı yeterli mi?

Yoksa yanında bir de mp3 player aldırayım mı hazır kıstırmışken? yeni nesil ipod misal.

Yani iyi bir MP3 player ile iyi bir telefon arasında çok fark olur mu ses kalitesinde?

GERGE said:

summonladım bak GERGE'yi.

asdklşadklşajsdsa
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Fark olur ama öyle çoook bir fark değil. Ancak Clip+ gibi imba aletler geçebilir o da az bir farkla. Sansa Clip'ımı sattım ben mesela sadece Xperia'da dinlemeye başladığım için (Rdio yüzünden o da).

Mp3 kaliteleri iyi yeni telefonlar.
Sosyal ağlarda paylaş

kertenkel said:

metroya yürürken =)
meydan'dan tünele yürürken
karaköyden eminönüne falan yürürken
yurtdışında bisiklete binerken falan
uçakta
doktor randevusu beklerken falan

toplu taşıma yine en büyük etken cidden demek. bende bir sorun yokmuş. spor + fotoğrafçılık da eklenebilir buna sanırım. tek başına yapılan aktivite olması şart.
Sosyal ağlarda paylaş

Toplu taşıma kullanmıyorum, bütün gün işteyim...

Ha nerede kullanıyorum?

Yatakta yatarken uyumadan önce biraz müzik dinliyorum mesela, onun dışında şehir dışı yolculukları, uçak yolculukları falan.

Çok az müzik dinleme şansım oluyor normal rutin bir günde ama dinlediğim zaman da kaliteli ses almak istiyorum. Kötü kulaklık/ ses kalitesi bünyeme dokunuyor resmen, dinlemesem daha iyi yani o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Fark olur ama öyle çoook bir fark değil. Ancak Clip+ gibi imba aletler geçebilir o da az bir farkla. Sansa Clip'ımı sattım ben mesela sadece Xperia'da dinlemeye başladığım için (Rdio yüzünden o da).

GERGE çok teşekkür ederim.

Tanımadan sevdiğim bir adamsın. Bu forumdan giderse en üzüleceğim insan olabilirsin. Hem bilgilisin, hem yardımseversin hem de sabırlısın.

Umarım seni de kaçırmazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

GERGE said:

GERGE çok teşekkür ederim.

Tanımadan sevdiğim bir adamsın. Bu forumdan giderse en üzüleceğim insan olabilirsin. Hem bilgilisin, hem yardımseversin hem de sabırlısın.

Umarım seni de kaçırmazlar.

hakkaten haa adamın e reader topici rehber olmuştur.Devam gerge
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...