Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 3G kullanmaya başlamamla Opera Mini'nin proxy kullanımının hızlandırmaktan çok yavaşlattığını fark etmeye başladım. Alışıldır yeni tarayıcı araştırmaları. Bookmark sync yüzünden Opera Mobile diyorum ama kararsızım. Bilgisayarda da Chrome'a geçmeyi düşünüyorum iki-üç aydır (2006'dan beri Opera kullanıyorum, kolay karar değil) Şöyle bir şey buldum: http://farm8.staticflickr.com/7122/7030374923_1cb11cbab1_o.png Yorumlarınız neler tarayıcılar hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 dolphin en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Bende dolphin kullaniyorum gayet iyi birde patiyi acabilse... Eklentiler ile dolphin cok iyi is goruyor heleki sayfayi PDF yapma olayi super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Chrome Beta di mi şu an ? Normal versiyon çıksın biraz da ilerletsinler , en iyi olmuş olur zaten o zamana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 dolphin kullanıyorum. imba falan değil ama bi şekilde sevdirdi kendini demek dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 patiye girmeyen browseri ne yapalim :( dolphin guzel ama patiyi acmiyor enteresan bir sekilde. opera kullaniyorum bende. pc de acik ara chrome... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Htc Sensation'ın üzerinde gelen stock browser'ı kullanıyorum. Mobil browser olarak değişmem asla. Herşey normal bilgisayar tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ics nin default browser baya iyi diyola.ciksa da gorsek bi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 O çok iyi, evet. Bir süredir kullanıyorum, Chrome'a geçme fikrini de o çıkardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar