Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 3G kullanmaya başlamamla Opera Mini'nin proxy kullanımının hızlandırmaktan çok yavaşlattığını fark etmeye başladım. Alışıldır yeni tarayıcı araştırmaları. Bookmark sync yüzünden Opera Mobile diyorum ama kararsızım. Bilgisayarda da Chrome'a geçmeyi düşünüyorum iki-üç aydır (2006'dan beri Opera kullanıyorum, kolay karar değil) Şöyle bir şey buldum: http://farm8.staticflickr.com/7122/7030374923_1cb11cbab1_o.png Yorumlarınız neler tarayıcılar hakkında?
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Bende dolphin kullaniyorum gayet iyi birde patiyi acabilse... Eklentiler ile dolphin cok iyi is goruyor heleki sayfayi PDF yapma olayi super.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Chrome Beta di mi şu an ? Normal versiyon çıksın biraz da ilerletsinler , en iyi olmuş olur zaten o zamana kadar
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 dolphin kullanıyorum. imba falan değil ama bi şekilde sevdirdi kendini demek dsf
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 patiye girmeyen browseri ne yapalim :( dolphin guzel ama patiyi acmiyor enteresan bir sekilde. opera kullaniyorum bende. pc de acik ara chrome...
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Htc Sensation'ın üzerinde gelen stock browser'ı kullanıyorum. Mobil browser olarak değişmem asla. Herşey normal bilgisayar tadında.
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ics nin default browser baya iyi diyola.ciksa da gorsek bi,
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 O çok iyi, evet. Bir süredir kullanıyorum, Chrome'a geçme fikrini de o çıkardı zaten.
Öne çıkan mesajlar