Darkblue Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 AeroCool Strike-X Mesh Izgara Panelli Mid-Tower Kasa Xilence XP700 Gaming Edition 700 Watt Güç Kaynagi AMD Phenom II X6 1075T AM3 9MB 3.0GHz Alti Çekirdekli Islemci Asus M4A89GTD PRO/USB3 AMD 890GX AM3 DDR3 SATA3 USB3 ATX Anakart (Bulldozer Destekli) Kingston HyperX 8GB DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit (2x4GB) Sapphire ATI HD6870 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Karti WD Caviar Black 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (WD1002FAEX) LG GH22NS70 SATA Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz) Microsoft Wireless Desktop 3000 Kablosuz Klavye Fare Set USB (Gri-Siyah) 1.2 yıl daha bütün parçaların garantisi vardır. Nakite ihtiyacım olduğu için satmayı düşünüyorum herhangi bir sorun yoktur bütün testlerini yapıp alabilirsiniz. Anakartım Bulldozer desteklidir istediğin zaman işlemciyi yükseltebilirsiniz. Ayrı satış yoktur. Takas düşünmüyorum. Fiyat:1500TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 gene kim ne sisteme "gaming" dedi acaba diye girmiştim ama. sistem gayet iyi, 10 numara da performans verir. fiyatta da azcık indirimle tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 i7 olaydı iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 BaaL said: gene kim ne sisteme "gaming" dedi acaba diye girmiştim ama. sistem gayet iyi, 10 numara da performans verir. fiyatta da azcık indirimle tadından yenmez. Teşekkürler.. MMO oynadığım için sistemlerimi en uyumlu parçalarla donatırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 AMD - ATI, sevdim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Şimdi ben nvidia ve intelci olduğumdan, işlemcin ve ekran kartın onlarda neye denk geliyo çok çözemedim :D Ama i7 ye denk ve gtx560 a denklerse fiyat iyi gibi. ben de toplarlayacağım bir makine ama inşallah mayıs gibi. Ha aklıma gelmişken bu kasayı bende bakmıştım memnun musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Dworgian said: Şimdi ben nvidia ve intelci olduğumdan, işlemcin ve ekran kartın onlarda neye denk geliyo çok çözemedim :D Ama i7 ye denk ve gtx560 a denklerse fiyat iyi gibi. ben de toplarlayacağım bir makine ama inşallah mayıs gibi. Ha aklıma gelmişken bu kasayı bende bakmıştım memnun musun? Evet i7 ve gtx560 a denk performans olarak, kasadan ve sistemden gayet memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım özellikle anakartın özellikleri çok güzel bir incelersin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Tabii hangi şehirdesin o önemli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Hangi şehirdesin?Sistem iyi gözüküyor,fiyat biraz daha makul seviyelere gelirse düşünebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 abi bu sistem edermi ki bu kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 İstanbuldayım arkadaşlar, elden iş yerimden alabilir isteyen kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Black_Hand said: abi bu sistem edermi ki bu kadar ? Valla sıfırını bi hesaplayın sizin kafanızdaki ikinci el kaybı % kaçsa onu kesin bakalım uygunmu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Acil ihtiyacım olduğu içi Fiyat:1400TL ye düşmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sepulcher Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Karea said: i7 olaydı iimiş evet zaten i7 tam oyuncular için bir işlemci. Zekice bi yorum olmuş. Çok merak ettim acaba en ufak bir fikrin varmı i7 yi i5 den ayıran özellik vs.. nedir ne değildir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 7 > 5 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 adam noktayı basmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 iyide öyle rakamın yüksek olması her zaman iyi olduğunu göstermez ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 bende benim kasayı satmayı düşünorumda, kararsızım hala ederi ne kadar bilmiyorum, makina güzelmiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sepulcher Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Magnum said: iyide öyle rakamın yüksek olması her zaman iyi olduğunu göstermez ki? patatespresi geyik yapiyor zaten ^^ güzel söylemiş ama insanların bakış açısı o yani şu an . Komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 google 'dan direk ilk çıkan sitelerden fiyatları topladım. 1950TL çıktı fiyat. Vatanın %25 indiriminden alınırsa 1450TL'ye alınabilir gibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 sunthewhich said: google 'dan direk ilk çıkan sitelerden fiyatları topladım. 1950TL çıktı fiyat. Vatanın %25 indiriminden alınırsa 1450TL'ye alınabilir gibim. vatan fiyatlarıa biraz garip atıyorum x sitesinde 300 lira olan parça,vatanda 350 lira.%25 indirimle yine avantajlı hale geliyor tabii ama öyle dağlar kadar fark olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 eliniz deymişken pc said: i7 950 x58 sabertooth hd6870 sapphire 6 gb gskill 1600mhzde cl7 ram 1002faex wd 1tb caviar black kasa haf922 psu thermaltake toughpower 850w + işlemci soğutucu bloğu thermalright venomous x + ekstra işlemci fan akasa venom netten şuanki en düşük fiyatlarını teknofiyattan toplayınca 2800 civari birşey ediyor bunu 2.el olarak ne kadara satabilirim dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Arkadaşlar kusura bakmayın ama 1450'ye sıfırını toplarım diyen arkadaş abartıyo sanırım şuan bende hesapladım 2000TL den aşağı çıkmıyor. Yazarkende biraz ona göre yazın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Bende hesaplamıştım sıfırı 2000 edio gerçekten baltalamayın bari insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar