Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitirme Projesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
internet ve intranet üzerinden kriptolu veri aktarımı, sohbet vb. çok genel birşey söylemişsin neyi bitiriyon anlamadım ben kalın kafalıyım, detay lütfen.
Mesaj tarihi:
2D Game maker yap. Platform oyunu yapsin millet.

"Yok artik oha" demeden once biraz arastir, imkanlar dahilinde oldugunu goreceksin gayet.
Mesaj tarihi:
Bil. Müh. biticek inşallah :) biraz geç geldim bu dönem haliyle biraz geç alıcam projeyide, kapan geçmiş köşeye bana bişi kalmadı modundayım kimse bişiler vermiyor :)

Çok zorlayıcı bişi istemiyorum zamanım yok yetiştiremeyebilirim, malum sınavlar vs çalışma dönemleri Haziran 15 gibi bitiyor okul :)
Mesaj tarihi:
Messenger programı hoşuma gitti, bunu bölümde kullanabilirler çünkü mesajlaşma programları yok bunu sorabilirim :)

Zor olduğunuda düşünmüyorum yanılıyor muyum ?
Mesaj tarihi:
okuldaki tum mufredatdaki derslerin saatlerine gore okula girip cikan ogrencileri simule eden buna gore kantine gunun hangi saatinde hangi urunleri getirmesi gerektigini bildiren simulasyon programi yaz.
Mesaj tarihi:
C#'da Computer Shop (Web Sitesi) tarzında bişi yapıcam. Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı ?

yada C# hazır projeler ücretli ücretsiz yardımcı olursanız sevinirim bir an önce yapmam gerek.
  • Yeni Oluştur...