Legenden Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 C#'da bitirme projesi düşünüyorum ne tür bir şeyler yapılabilir ? Yardımcı olursanız sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 internet ve intranet üzerinden kriptolu veri aktarımı, sohbet vb. çok genel birşey söylemişsin neyi bitiriyon anlamadım ben kalın kafalıyım, detay lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 aramil said: kriptolu veri aktarımı, sohbet vb. bunları yapmayanı dövüyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 2D Game maker yap. Platform oyunu yapsin millet. "Yok artik oha" demeden once biraz arastir, imkanlar dahilinde oldugunu goreceksin gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Bil. Müh. biticek inşallah :) biraz geç geldim bu dönem haliyle biraz geç alıcam projeyide, kapan geçmiş köşeye bana bişi kalmadı modundayım kimse bişiler vermiyor :) Çok zorlayıcı bişi istemiyorum zamanım yok yetiştiremeyebilirim, malum sınavlar vs çalışma dönemleri Haziran 15 gibi bitiyor okul :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 msn yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 beğendiğim fikirleri advisor'a söyleyeceğim kabul ederse oda tabi :) ne kolay olsun istiyorum nede omgwtfl2p olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Messenger programı hoşuma gitti, bunu bölümde kullanabilirler çünkü mesajlaşma programları yok bunu sorabilirim :) Zor olduğunuda düşünmüyorum yanılıyor muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 mırç ya da aysiku yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 yapacağım şeyin orada kullanılması fikri hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 okuldaki tum mufredatdaki derslerin saatlerine gore okula girip cikan ogrencileri simule eden buna gore kantine gunun hangi saatinde hangi urunleri getirmesi gerektigini bildiren simulasyon programi yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 güzel fikir buda bu tarz istiyordum bende arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 bunu yazarsan tum unilerdeki kantinlere satarsin yalniz sdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 :) mezun olayım bitsinde başka bişi istemiyorum hehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 başka fikirler varsa bekliyorum arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 hangi okul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 hesap makinesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 onu verirse dersten kalır üstüne dayak bile yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 dropbox tarzı bir şey yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 C#'da Computer Shop (Web Sitesi) tarzında bişi yapıcam. Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı ? yada C# hazır projeler ücretli ücretsiz yardımcı olursanız sevinirim bir an önce yapmam gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yapasın yoksa gir rendacoder.com'a ucuza bulursun projeyi yaptıracak. okulu bitirmemde en büyük pay rendacoder'ındır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar