Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 (düzenlendi) Bizimkiler bundan accik daha guzel sanki Ama evet mantik ayni, aradaki fark sadece 6 milyar dolar, ve 10 sene hergun okusan yarisi bile bitmeyecek kadar yazili materyal Emperor'da turk zaten (ya da hititli diyelim ) Ocak 12, 2026 Norak tarafından düzenlendi 1
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 (düzenlendi) deadwoll, 12.01.2026 15:11 tarihinde dedi ki: Norak cok hizli boyuyor. Ordu buyuk olunca mecbur ya yoksa pile of shame olacak biriken kutular onuda istemiyorum, edisyonun sonuna dogru baslayinca biraz kostur kostur son 5-6 senede cikanlari 1 senede aldim herbirseyi, ayda 3-4 kutu sey aliyorum ortalama, ayda 12 figur yapinca bitiyor yavas yavas, yoksa gunde 5 tane de boyarim ama baska birsey yapilmaz, surekli kitaplari da okuyorum zaten. Gerci bisi kalmadi pek alacak su an belki upgrade kit falan alirim BT icin. Yeni edisyona kadar ferah gibi simdilik. 500 worlds seysini cok tutmadim, zaten Titus var bende ilk cikan kurksuz. B. Templars ordusu bitti zaten bir tek Vanguard Veterans kaldi, Imperial Fists zaten hepsini aldim Gravis ve Terminator cogu sirf agir birlikler, arada 2'sine de uymayan birkac birim var onlari da baska chapter dusunuyorum ilerde. Yeni edisyon cikinca zaten 6 aya, yeni birseyler gelir onlari da bu yeni chaptera atarim, fast attack vs olacak diyorlar motorlar speederlar. Birde 2-3 Knight ve Armiger alacagim bu sene alabilirsem, Yeni edisyon gelmeden bir battleforce gelecek diyorlardi onlara, tek tek almaktan iyi. Bu taa gecen sene ocakta baslarken aldigim 100'luk ucuz fircalardan da 1 senede 30 tane kullanmisim anca, zaten hemen atmiyorum yiprananlari vernik yada araclar icin kullaniyorum Ocak 12, 2026 Norak tarafından düzenlendi
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2026 Shadow, 12.01.2026 21:50 tarihinde dedi ki: abi şundan farkı ne ya bunların bu kadar para veriyonuz falan, ikisi de aynı sayılır sonuçta Evdeki pizza hikayesi bunlar.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2026 Darksun, 12.01.2026 21:35 tarihinde dedi ki:
tunca Mesaj tarihi: Ocak 13, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2026 whats that son love your now toss the dice we have no clue we we have no dare in eys where ego's light go the person in energy that we cant subdue real place i've been around like move like an ape you your place is so im forward as the writer of this words this bolts are too good I know the messenger make no mistake theyre meant for you we we have no clue ego where the light your souls is trapped on the other side i admirenthe fire which we cant subdue entire dawn down quick fate like obey why do we that which we cant subdue if we blow a person together with enugh energy wheter would we.. tell me whats that son lucifer's the son of the world
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2026 (düzenlendi) bolca female custodes Ayrica bu full refresh gibi duruyor Custodes icin, eskiler kaybolur yakinda satistan. Ocak 16, 2026 Norak tarafından düzenlendi
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2026 (düzenlendi) Henry bu gece uyumaz. Ocak 16, 2026 Norak tarafından düzenlendi 1
smartgun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 Norak, 16.01.2026 20:48 tarihinde dedi ki: Chaos Terminators iyimis Onlar vardi zaten ya. Kutuya koymuslar sadece. Yeni csm uniteler. Red corsairs. Xenos bile var
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 (düzenlendi) Neyseki cuzdani kaptirmadik Birkac ay soyle sirf kaos xenos falan ciksada 2x knight icin para biriktirsem hazirana/temmuza kadar temiz. Yeni edisyonla beraber baska bir Chapter'a baslarim, boyasini zeminini vs aldim simdiden. Ocak 17, 2026 Norak tarafından düzenlendi
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 Yeni bayan Custodes'lere de aciklama gelmis: https://www.warhammer-community.com/en-gb/articles/kcuvmezh/new-custodes-your-questions-answered/ tl;dr might have been, could have been
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 40k'a giris icin su Custodes ordusunu 535 euro'ya almayi dusunuyorum ne diyosunuz. https://imgur.com/a/L1akwo0 List: Trajann 3 blade champions (2 china) Valerian Aleya HH sisters character (to use as sisters character) (china) 9 custodian guard with shields 14 custodian guard with spears 3 custodian guard with vexilla 18 wardens, 2 of them with vexilla 12 allarus, 1 of them with vexilla 13 bikes (one missing base) 18 venatari with spear (china/print) 6 venatari with pistol (china/print) 3 venerable dreadnoughts (maybe have to get weapons printed, I think some of them are there in the bits bags) 2 contemptor-achillus dreadnought (china) 2 contemptor-galatus dreadnought (china) 1 telemon dreadnought (china) rhino 3 caladius (printed/china) 1 pallas (china) 10 witchseekers (gw/china/print) 12 vigilators (gw/china/print) 7 prosecutors (gw/china/print) 20 sagittarum (3 missing bases) (china/print)
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 Simdi yeniler duyrulunca eski setleri satan cok olur diyecektim, ordu listesi olarak bilmiyorum hic bakmadim custodes ama zaten cok birim yok SM gibi onlarda. Fiyat pahali degil ama iyi. Arada 2 tane Knight Armiger mi var orda solda, birde china dedigi nedir tam olarak, 3d print mi, cakma urun mu? eski-yeni farki da soyle:
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 China dedigi recast. Sahte urun. Acik konusmak gerekirse ben bir seyi parasini verip alabiliyorsam Gw’dan alma taraftariyim. Online only falan olursa anca o zaman 3d printe yonelirim. Tercih meselesi tabii. Fiyati uygun gorunuyor ama silahlar eksik, eski modeller, nasil boyandiklari belli degil ve resin olanlar var arada. Yeni heresy kutularini alip 40k icin dogru baselere koysan sahane olur. Custodes toplamasi ucuz bir ordu. Tanklar ve dreadnoughtlar da artik plastik olacak. Fiyatlari ucuz olur. Release kutusundan da cikiyorlar zaten. Muhtemelen bunlari alacagin paraya 150 200 daha koyup 2k ordu dizersin yeni modellerle. Tabii linkte bayagi puan var, o da ayri konu Custodesleri boyamasi da kolay. Retributor armor spreyle astarla, reikland flesshade wash at, en son liberator goldla dry brush yap edge highlightlar icin. Geriye bir tek gem ve kumaslar kaliyor. 2 haftada 2k army boyanir.
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 Ya yeni modeller guzelde hepsinin yeni modeli yok sanirim o zaman cok karisik olucak. Ordunun bi kismi buyuk kafali obur kismi kucuk kafali falan. Yeni modellerden baslayip yavastan kendim de toplayabilirim ama suan zaten slaves to darknessla ugrasiyorum boyle hazir ordu olunca oynarim ederim iyi olur gibi geldi. China’lar recast evet bana kalsa ben hepsini GW alirim. Fotolarida ben cektim baktim modellere benden daha iyi boyamis valla. dedigim gobi hazir oynamalik olmasi cezbedici geliyor ama karar vermedim hala bakalim
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 (düzenlendi) Refresh basladi mi hepsi gelir yavas yavas eksik olanlarin, hazir yeni edisyonda geliyorkene, tabi birkac sene suruyor bunlar normalde. Mesela Space Wolves Army Set Mayis miydi neydi gecen sene, bunlara ozel bir arac/dreadnought falan gelmis degil henuz, uzun_soluklu_bir_hobi.png Zaten ilk battleforce/army box ile baslar kesin, ordan 1 (hatta belki 2 kutu) 20-25 mini ± 1-2 arac gelir, sonrasinda 2 tane combat patrol falan derken 3-4 kutuda ordunun cogu toplanmis olur bence tek tek almaya cok gerek olmadan araclar haric, tabi bunun boyamasi yapmasi boyasi dekoru vs vs uzun o ayri Ocak 17, 2026 Norak tarafından düzenlendi
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 Anelor, 17.01.2026 18:05 tarihinde dedi ki: Ya yeni modeller guzelde hepsinin yeni modeli yok sanirim o zaman cok karisik olucak. Ordunun bi kismi buyuk kafali obur kismi kucuk kafali falan. Yeni modellerden baslayip yavastan kendim de toplayabilirim ama suan zaten slaves to darknessla ugrasiyorum boyle hazir ordu olunca oynarim ederim iyi olur gibi geldi. China’lar recast evet bana kalsa ben hepsini GW alirim. Fotolarida ben cektim baktim modellere benden daha iyi boyamis valla. dedigim gobi hazir oynamalik olmasi cezbedici geliyor ama karar vermedim hala bakalim Ha gorduysen figurleri tamam fotolardan anlasilmiyor cunku uzaktan gorundukleri icin. Senin icine sinmis gibi almak orduyu. En azindan hemen oynamaya baslarsin.
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 Recastler hep resin olan figureler anlamdigim kadariyla o yuzden onlari cok dert etmiyorum ama yeni modellerin cikmasi biraz dusunduruyor butun range’e refresh gelirse ben aldiktan sonra uzulurum yarin TTS’de arkadasla 1k points den oynicaz bi 40k ve ordu hosuma giderse pazartesi alicam gibi. Soyle bi listeyle oynacagim bakalim: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ + FACTION KEYWORD: Imperium - Adeptus Custodes + DETACHMENT: Shield Host (Martial Mastery) + TOTAL ARMY POINTS: 995pts + + ENHANCEMENT: Panoptispex (on Char2: Shield-Captain in Allarus Terminator Armour) + NUMBER OF UNITS: 8 + SECONDARY: - Bring It Down: (1x2) - Assassination: 2 Characters +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Char1: 1x Blade Champion (120 pts): Vaultswords Char2: 1x Shield-Captain in Allarus Terminator Armour (135 pts): Balistus grenade launcher, Guardian Spear Enhancement: Panoptispex (+5 pts) 4x Custodian Guard (150 pts): 4 with Guardian Spear 3x Allarus Custodians (165 pts): 3 with Balistus grenade launcher, Guardian Spear 1x Anathema Psykana Rhino (75 pts): Armoured tracks, Storm Bolter 5x Custodian Wardens (260 pts) • 4x Custodian Warden (Guardian Spear): 4 with Guardian Spear • 1x Custodian Warden: Vexilla, Guardian Spear 4x Witchseekers (45 pts) • 1x Witchseeker Sister Superior: Close combat weapon, Witchseeker flamer • 3x Witchseeker: 3 with Close combat weapon, Witchseeker flamer 4x Witchseekers (45 pts) • 1x Witchseeker Sister Superior: Close combat weapon, Witchseeker flamer • 3x Witchseeker: 3 with Close combat weapon, Witchseeker flamer
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 Bi de yeni edition’la unitler legends’a giderse o da dertli. 11th edition bekleyip kendim mi toplasam acaba.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2026 yeni kutu bu, bunun disinda 1 apc tasiyici ve kanatli elemanlar var, 2 kutu gideri var kac puanlik ordu istedigine gore: Legenda girecek cok birim yok ya zaten 4-5 birim 4-5 HQ anca, SM gibi degil, sanmam o acidan, beelki land raider anca.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2026 (düzenlendi) Bu sefer 5 tane yaptim, 2 neophyte/scout, Sword Brethren, Execrator, ve Simdilik son Terminator. Goldbären'e ozel kocaman cektim bu sefer resimleri Spoiler Bonus: Sternguard, Bladeguard, Judiciar, Titus, Repulsor: Spoiler Ocak 18, 2026 Norak tarafından düzenlendi 1
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2026 masallah Norak space marine fabrikasi dun TTS'de oynadim 1k puanli Custodes vs Votann. Custodes baya hosuma gitti. Battle Sisters model olarak hosuma giden nadir chaff modellerden. 40k AoS'a kiyasla baya bi karisik geldi. Toughness - Strength tam bir rocket science, bi de her unitenin zibilyon tane abilitysi zarti zurtu var. 1k puanlik oyun 3 saatten fazla surdu stratagemler vs derken ordunun ability'lerinin yarisini unuttum ben zaten. gene de hosuma gitti 5 tane chad'in charge'ladigi her unite'yi ortadan kaldirmasi eglenceli baya. orduyu alip almama konusunda hala kararsizim. yeni aciklanan modeller baya bi belirsizlik yaratti bende 40k'e de bi refresh gelicek mi gelmicek mi 11th edition'da nolucak vs derken beklesem daha iyi sanirim. bi yandan da kendim liste yapip fiyatlara bakiyorum o listedekilerin 3'te birine 1 tane 2k'lik liste yapsam ayni fiyata denk geliyor. iyi firsat gibi. hayat zor sdf
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2026 Anca boyarim aldiklarimin hepsini Haziran-Temmuz'a kadar sdsf, bu hafta bir tek sunu boyarim: https://www.warhammer.com/en-GB/shop/legiones-astartes-praetor-with-power-axe-2022 Su an 2 farkli chapter SM, ikisi toplam 150+ birim, biri bitti nerdeyse otekine de basladim gibi yavastan, Hemen hepsi alindi. 21 kisilik bir Space Hulk birligi, bunlar Cataphractii hep, 4 squad. Aldim, Baslamadim Elde kalan ekstra birimlerle bir tane Templar Brethren Kill Team, 10-15 kisi. Yarisini aldim, Baslamadim. Bunlar imperlal fists icindeki orjinal Templar'lar, sonradan Black Templars oluyor. 2 ya da 3 Knight ve yeterli sayida Armiger, Almadim, baslamadim. Tek tek yerine Battleforce vs bekliyorum. Yeni edisyonla beraber baska bir SM ordusu. Zilyon tane arac. 8-9 arac bitirdim, 2-3 tane daha var bunlar yeni SM ordusuna ayrildi +1 tane Super-Heavy Tank.
Öne çıkan mesajlar