Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Selam.Bana tam bugün için otel rezervasyonu yapıp iptalinde ücret kesmeyecek bir otel veya site lazım.Litvanya için rezervasyon.Yarın başvuru yapacağım da bugün otel rezervasyonu yapıp yarın göstermem gerekiyor başvuruyu. Korkuyorum lan daha önce hiç netten otel rezervasyonu, uçak bileti rezervasyonu falan yapmadım.Kart bilgilerini kaptırmasak bari kötü bir siteye denk gelip. Litvanyanın klaipeda şehrinde otel lazım tabi :/. http://tr.hotels.com/hotel/details.html?pa=1&pn=1&ps=1&tab=description&destinationId=797614&searchDestination=Klaipeda&hotelId=294554&arrivalDate=12-04-2012&departureDate=24-04-2012&rooms Bu şimdi rezervasyon iptalinde para kesmiyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Expedia.com Otel.com Bu gibi sitelere bakacaksın. Dikkat etmen gereken konu cancellation policy (Giriş tarihine 1 gün kala kadar iptal edersen full refund yapan türler) ve rezerve ettiğin oda türü (Advanced Booking tarzı şeyleri yapmaman gerekiyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 booking.com istisnalar dışında en kötüsü 48 saat öncesine kadar iptal ediyor. zaten charge edenler de 6 saat öncesine kadar etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Abi saolun.Verdikleriniz de baktım.Bi otel de ayarladım güzel oldu bugün de görüşmeye gittim bi sorun da çıkmadı.Hangi siteden bulduğumu unuttum ama üçünden de harıl harıl bakınıyordum :p.Otel den buldum galiba. Litvanya konsolosluğu da çok garip lan.Bi apartmana giriyorsun, dairenin ziline basıyorsun bi genç çıkıyor işte bizim yaşlarda.Evrakları kapıdan teslim ediyorsun bakıyor falan.Eksik varsa merdivenlere oturarak falan dolduruyorsun kalem veriyor.Ama kesinlikle içeri almıyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Abi işte gittim içeri falan almadılar.Bende onu garip b uldum zaten ben konuşmaya hazır gitmiştim, kapı önünde halletti herif her şeyi.İyi ben gideyim dedim tamam dedi gittim bende.Bir de ben 12 24 arası istedim ama otel 12 23 gösteriyor 24 üne verirler artık eşşek değiller ya. He ya.Seviyik abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 booking.com her ülke otel için en ideali. Yanında ücretsiz iptal yazan oteller. İyi gezmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar