Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mirai Nikki ( --.-- )" WTF did I just watch

sQu

Öne çıkan mesajlar

said:
Amano Yukiteru, a middle school student who does not associate with others, has cultivated a daily habit of maintaining a diary on his mobile phone.

One day, whilst daydreaming alone in his room, he is visited by a being calling himself Deus, a god capable of manipulating space-time. Using his power, Deus allows Yukiteru to read diary entries of events occurring in the future.

However, Deus has also endowed 11 others with the same gift. These 12 (including Yukiteru) persons must now compete against each other in a deadly survival game.

Bir kaç zamandır izlemeyi planlıyordum, bu hafta sonu havalardın da yardımıyla oturup izlemeye karar verdim. İzlerken her bölümde Eden of the East'i anımsattı, hikaye *meh* pek bir yaratıcılık yok (daha önceden yapılanlara kıyasla), seslendirmeler de aynı şekilde hep başka karakterleri anımsatıyor. Hikayede tonla saçmalık ve çelişki var, aklımda kaldığı kadarıyla en az 3 yerde milletin içinde telefonla konuşurken "I will be the God" diyo karakterler ama kimse de kalkıp "ne diyosun kardeş ?" demiyor (özellikle detektif -fourth- hastaneye baskın yaparken oluyor bu olay). Fakat bunların yanında Gasai Yuno'ya bayıldım, serinin en yaratıcı elementi kendisi. O da olmasa yarıda bırakırdım heralde. Bir de Mur Mur süper olmuş, animeye gerekli olan eğlence kısmını bölüm sonlarındaki infolarla çok iyi tamamlamış.

Sonuç olarak bana çok kötü bir anime gibi geldi, fakat çoğu yerde yüksek ratingler verilmiş . Aranızda izleyip de seven var mı ? İzlemeyen arkadaşlar varsa da önce Eden of the East izleyip üstüne bunu izlemelerini tavsiye ederim :)
Sosyal ağlarda paylaş

yakın tarihte steins gate i izleyip baya sevmiştim, bunda da gelecek melecek temaları olunca bakayım diye başlamıştım

elveda 25 dakikam demeyeceğim tamamen çöp vaktimin içine sıkıştırır oldum birkaç bölüm sonra

arada bir iki twist var, hani benzerini s;g'te görsem OHOIAHDJAOIPDI diye tepki verirdim belki ama bağlanacağın bir karakter yahut konu olmadığı için haaa.. diyip geçtim

yukiye kadar inmeye gerek yok, iki üç karakter hikayenin contextini göze alırsak mantıklı işler yapıyor kalanı kurtarılamayacak derecede gerizekalı

burada da seven pek yok, yalnız değilsin fds
Sosyal ağlarda paylaş

Ben seviyorum ya.

Tamam, karakterleri aşırı gerizekalı(özellikle protagonist), aşırı absürd sahneleri var,

Ama konusu -kendi seviyesindeki animielere göre- nispeten akıcı, sürükleyici, aksiyonu filan ne az ne fazla, kararında yapmışlar. O yüzden hoş bence. Tamam, çoğu açıdan vasat, onu kabul ediyorum, ama en azından bi GC kadar kötü değil. Twistlerini filan da başarılı buluyorum ben, birkaç tanesi dibine kadar klişe olsa da main twistler gayet hoş.
Ayrıca...
ııı...

Tamam tamam, itiraf ediyorum, sadece Yuno için izleniyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
oha amk 12 bölümü hangi ara seyrettin
2. bölümdeyim ben de
çok yavaş ilerliyor
bir de izlerken idiyotmuşsun gibi hissediyorsun, seni salak yerine koyuyor resmen, bi olay var bilale anlatır gibi anlatıyorlar. çok sinirimi bozdu o.
şekillerle mekillerle anlatıyor bir de...

yoksa fikir 10 numara.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...