sQu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 said: Amano Yukiteru, a middle school student who does not associate with others, has cultivated a daily habit of maintaining a diary on his mobile phone. One day, whilst daydreaming alone in his room, he is visited by a being calling himself Deus, a god capable of manipulating space-time. Using his power, Deus allows Yukiteru to read diary entries of events occurring in the future. However, Deus has also endowed 11 others with the same gift. These 12 (including Yukiteru) persons must now compete against each other in a deadly survival game. Bir kaç zamandır izlemeyi planlıyordum, bu hafta sonu havalardın da yardımıyla oturup izlemeye karar verdim. İzlerken her bölümde Eden of the East'i anımsattı, hikaye *meh* pek bir yaratıcılık yok (daha önceden yapılanlara kıyasla), seslendirmeler de aynı şekilde hep başka karakterleri anımsatıyor. Hikayede tonla saçmalık ve çelişki var, aklımda kaldığı kadarıyla en az 3 yerde milletin içinde telefonla konuşurken "I will be the God" diyo karakterler ama kimse de kalkıp "ne diyosun kardeş ?" demiyor (özellikle detektif -fourth- hastaneye baskın yaparken oluyor bu olay). Fakat bunların yanında Gasai Yuno'ya bayıldım, serinin en yaratıcı elementi kendisi. O da olmasa yarıda bırakırdım heralde. Bir de Mur Mur süper olmuş, animeye gerekli olan eğlence kısmını bölüm sonlarındaki infolarla çok iyi tamamlamış. Sonuç olarak bana çok kötü bir anime gibi geldi, fakat çoğu yerde yüksek ratingler verilmiş . Aranızda izleyip de seven var mı ? İzlemeyen arkadaşlar varsa da önce Eden of the East izleyip üstüne bunu izlemelerini tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 yok baya baya kötü animeside mangasıda babby's first yandere yuno var diye puan veriyor millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 kızların külotları gözüküyorsa ondan sevmiştir millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 kilot mu kardeş yuuki yunoyu yatırıyor yere sonra afedersin çatır çatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 japon abi bunlar beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 gözükmüo ana karakter yukki dünyanın en idiyot karakteri dead man wonderlanddekine benzio hatta daha kötüsü izliosun ama arada hardcore a bağlio falan gidio bi şekilde ama öle heyecanla beklediim vs bi anime değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 o zaman SAA AYN ZIVAY DIRAY http://www.youtube.com/watch?v=4Zu8UVLMcZ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 yakın tarihte steins gate i izleyip baya sevmiştim, bunda da gelecek melecek temaları olunca bakayım diye başlamıştım elveda 25 dakikam demeyeceğim tamamen çöp vaktimin içine sıkıştırır oldum birkaç bölüm sonra arada bir iki twist var, hani benzerini s;g'te görsem OHOIAHDJAOIPDI diye tepki verirdim belki ama bağlanacağın bir karakter yahut konu olmadığı için haaa.. diyip geçtim yukiye kadar inmeye gerek yok, iki üç karakter hikayenin contextini göze alırsak mantıklı işler yapıyor kalanı kurtarılamayacak derecede gerizekalı burada da seven pek yok, yalnız değilsin fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Ben seviyorum ya. Tamam, karakterleri aşırı gerizekalı(özellikle protagonist), aşırı absürd sahneleri var, Ama konusu -kendi seviyesindeki animielere göre- nispeten akıcı, sürükleyici, aksiyonu filan ne az ne fazla, kararında yapmışlar. O yüzden hoş bence. Tamam, çoğu açıdan vasat, onu kabul ediyorum, ama en azından bi GC kadar kötü değil. Twistlerini filan da başarılı buluyorum ben, birkaç tanesi dibine kadar klişe olsa da main twistler gayet hoş. Ayrıca... ııı... Tamam tamam, itiraf ediyorum, sadece Yuno için izleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 diodum 12si ölünce bitecek dahan asıl devam edecekler die al işte geri aldılar herşeyi geçmişe döndüler bunun mangası hala devam edio mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 said: he is visited by a being calling himself Deus, a god capable of manipulating space-time. türkiyede niye olmuyor hiç böyle şeyler, pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 dizisi çıkıyo bu ay. konu karakterler biraz farklı olacakmış. şu sahne olucak mı diye bakıcam bi kaç bölümüne ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Live action yaparlarsa feci fail olur bence ya. Animenin tek olayı piskopat karakterler, onları da tv'ye geçiremeyeceklerine göre baya bi başarısız olurlar diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 higurashinin live actionı felaketti ahah dat rena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 herhalde deli gibi sevdiler mirai nikkiyi dakka başı altta yazio geçio çünkü mirai nikkinin şu tarihte shibuyada live eventi olacaktır bilmemne die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 puanı myanimelistte 8 civarı diye izleyim dedim ama bitiremicem galiba tavsiye etmiyorum baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 12 bölüm izledim iki günde o kadar da kötü gelmedi daha sonra mı kötüleşiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 hatırlamıyorum bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 oha amk 12 bölümü hangi ara seyrettin 2. bölümdeyim ben de çok yavaş ilerliyor bir de izlerken idiyotmuşsun gibi hissediyorsun, seni salak yerine koyuyor resmen, bi olay var bilale anlatır gibi anlatıyorlar. çok sinirimi bozdu o. şekillerle mekillerle anlatıyor bir de... yoksa fikir 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Olm sözleşip mi izliyonuz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 aynı evdeyiz abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Oha ahah rasgele gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ahahahaha tamam o zaman. Bizim ventteki gibi aynı aynı anda film başlatıp birlikte izliyoz havasına giren arkadaşlar gibi misiniz merak ettiydim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 o nası bi romantiklik lan arkadaşlarını bi kontrol ettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar