cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 20 senedir Efesçiydim, taa ki son dönemde biranın tadında bir bozulma fark edip araştırana kadar. Abiler bize pirinç ve glikoz şurubunu bira diye içirir olmuşlar. Oysa Tuborg Gold 100% malt içeriği ile gerçek bir bira. Ve ne kadar milliyetçi olsam ve ne kdara küçücük Danimarka'nın birasını içmek bana koyuyor olsa da son aylarda bira içeceğim zaman elimdeki mutlaka Tuborg Gold'dur. Şu an olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 heineken, amstel, becks, tuborg gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Becks Heineken leffe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ve 38. geleneksel marjinal alkol urunleri yarismasinin starti verildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 yep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bira sevmem karı kızla mariachi abaza ortamında kırımızı tuborg sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 efes'in bazı biraları bildiğin efsane güzel oluyor çok değişken tadları. ama içtiğim en iyi bira Skopsko'dur heralde makedonya birası harikaydı kahvaltıda başlıyorduk içmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 http://gifsforum.com/images/gif/pop%20corn/grand/popcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 inb4 bomonti hipsters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Guinness ilk tercihim. leffe stella heineken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bomonti güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Budweiser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 heineken iceceginize su icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 şunu okuyun hayat kötü bira içmek için çok kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Bella said: Guinness ilk tercihim. leffe stella heineken yav stella Mısır birası değil mi, ben orada içiyorum?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Erkek adam rakı içer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 sanki çok secneek varda mecbur tuborg ayrıca pahalı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Karea said: şunu okuyun hayat kötü bira içmek için çok kısa güzel yazı, sağol kardeş. dediği doğru, tıpkı kimi çay tiryakilerinin (ben dahil) aslında çaya koydukları şekere alışkanlık duymaları gibi kötü biradaki glukoz şurubu da bağımlılık yaratıyor. çünkü insan vücudunun şekere karşı afinitesi yüksek. bira göbek yapıyor falan filan da aslında göbek yapan içindeki glukoz, pirinç kırığı, vs. o yüzden yazarın da dediği gibi kaliteli bira içmek lazım çünkü hayat kalitesiz bira içmek için kısa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 budweiser ne ya redneck misiniz. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 "Tatar Ramazan" said: Erkek adam rakı içer Ya Ramo, karıştırma şimdi :) Onun için ayrı başlık açarız, ben de sek içerim rakıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Coca Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 oha sek rakı mı içilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 cetoritto said: Bella said: Guinness ilk tercihim. leffe stella heineken yav stella Mısır birası değil mi, ben orada içiyorum?! belçika. başka yerlerde de var ingiltere irlanda vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Karea, al kardeş bak ben de rakı içme uzmanından bir paylaşım yapayım. Kendisi hem rakıya su-buz katmanın ve hem de balığın üzerine limon sıkmanın cinayet olduğunu savunur. ;) http://vimeo.com/7825151 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Guinness'i de bira diye iciyo ya insanlar. Agız tadı olayı cok farklı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar