Vanwaeldaien Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Bayadır düşünüyorum ve araştırıyorum... ama hiçbir sonuç elde edemiyorum, eminim aranızdan birileriniz bilir bu çizgi film i... herhangi bir karakter bile hatırlayamadım ama konu şu şekilde ilerliyor; Ya bi çocuk vardı. Bunun anası babası teyzesi falan hepsi ayrı bi konuda uzmandı... Atıyorum çocuk gidip soruyordu,"Asansör nasıl çalışıyor?" diye sonra bi bakıyorlar hop asansörün içine girmişler bütün sistemi görüyorlar falan, babası falan da anlatıyor... Çıldırmak üzereyim bilen varsa söylesin ! :P
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 hayal meyal hatırladım, şimdi bende düşünür dururum neydi diye. keşke okumasaydım (:P)
Vanwaeldaien Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Ooohhh !!!! ÇOK TEŞEKKÜRLER YA !!!! SONUNDA !
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 o dönem kene izlerdik, örümcek adam izlerdik, x-men izlerdik fox kids'te arada neden neden ailesi, creepy crawlers gibi çizgi filmler de vardı, onları da izlerdik.
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Why Why Family güzeldi gerçekten keşke şimdi de daha advenced bi versiyonu olsa, MPLS nasıl çalışır VOIP temelleri gibi şeyler anlatsa sdf
Öne çıkan mesajlar