hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 daha önce paylasıldımı bilmiyorum biraz eski bi vidyo ama son anime bölümünden sonra paylasasım geldi http://www.youtube.com/watch?v=OAl2DWNukbs part 2 ler trollololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Evet biri koymuştu şimdiye kadar gördüğüm en iyi rp olmuş filmini yapsınlar izlenir o derece (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 çok güzek olmuş. ama bi türk yapımı kadar güzel değil tabi =) http://www.youtube.com/watch?v=mqPipp6XPRM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 abi 30 kere izledim şu türk versionunu hala izliorumn çok ii ya hep yarılıorum off ve ana konudan bağımsız sizi delirticek bok gibi 2 filler sonra shippuudeana kadar 500 bölümlük fillerlık serisi SAKIN KAÇırmayın çocuklar uhehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 narutürk ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ahhaha turkce versıyonu supermıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ashuhuauha abi türk versiyonu nedir öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Japonca bilen birisi olarak, İngilizce, Amerikan vb'i Japonca konuşurken görünce... GÜLESİM GELİYOR!!!!!! Abi aksanları çok kötü yaa ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 japonlarda ingilizce konuşunca feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 turk versiyonu çoğiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ssj4songoku said: Japonca bilen birisi olarak, İngilizce, Amerikan vb'i Japonca konuşurken görünce... GÜLESİM GELİYOR!!!!!! Abi aksanları çok kötü yaa ahahahah. aynen çok geriliyorum duyunca. irenç yuvarliolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ben paylaşmıştım shippuuden topicinde. SORRY BUB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar