Wolas Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 istanbulda mutlusun para için gitme izmite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 kozalak said: cok iyiymis ya valla yalnız izmitte hic arkadas yok ya, bunalıma sokmasın sonra? onlar bulunur illa ya ona bakarsan bende koca istanbulda 4-5 kişiyi tanıyorum sadece ha bunların 2si de patiden, diğeri ev arkadşaım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ev arkadaşın 3 kişilikli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 izmire gel salla izmiti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 wastyrx said: ev arkadaşın 3 kişilikli mi? eved :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 okumadım tüm topici ama, İzmit'te sosyal hayat yok. Gidebilecek adam gibi yer yok ama veririm kendimi doğaya, alkolsüz yerlerde yemeğimi yerim kahvaltımı ederim diyorsan ve arabada bulabiliyorsan yapılabilecek çok şey var. Ayrıca İzmit'te yaşamanın en güzel tarafı hsonları istanbul'a kaçabilmektir =) İş için maaş doğrultusunda kesinlikle tercih edilebilir bir yer izmit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Abi siz en son ne zaman İzmit'e geldiniz? Barlar, publar, bistrolar Balıkçı Tekneleri Balık Restourantları Tavernalar Denize 0 kahvaltı edebileceğin bir çok mekan var. Hani sosyal hayattan kasıt alkol dışında tiyatro, sinema, spor aktiviteleri, sivil havacılık, fotograf, dans kursları. Hani siz nasıl bir sosyal hayat kavramı içindesiniz anlamıyorum. (Alınma tepkisiz bir şekilde yazdım bunları sadece iki şehirde de bol bol yaşamış biri olarak.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 izmitliyim, birşeye ihtiyacınız olursa pm atarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 alkollü yerde de yemeğini yersin abi öyle bir anlatmısın ki kocaeli sınırlarında içki içilmiyor sanki sdf değirmendere ve deniz manzarası çoğu şeyin önüne geçer bence. diskoda barda kop kop yaşımız geçiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Letsgetthesunshine said: Abi siz en son ne zaman İzmit'e geldiniz? Barlar, publar, bistrolar Balıkçı Tekneleri Balık Restourantları Tavernalar Denize 0 kahvaltı edebileceğin bir çok mekan var. Hani sosyal hayattan kasıt alkol dışında tiyatro, sinema, spor aktiviteleri, sivil havacılık, fotograf, dans kursları. Hani siz nasıl bir sosyal hayat kavramı içindesiniz anlamıyorum. (Alınma tepkisiz bir şekilde yazdım bunları sadece iki şehirde de bol bol yaşamış biri olarak.) yapma yahu izmitte yaşıyorum ben =) yahyakaptan dan dışarı çıkmıyorum. Nerede var pub bistro? Açılan hepsi kapanıyor groove açılmıştı aynı hızla kapandı. Adress gibi saçma sapan mekanlar var. Bir tek Doping güzel hala. Kaan Dobra'nın restaurantı var doğru düzgün şehir içinde bir de sahilin orada deniz otobüsünün kaktığı yerde restaurant var. Onun dışında sinema olayı da çok bok. Dolphin in sineması kaldı bi tek outlet'i kapattılar. Tiyatro ise evet güzeldir cidden SDK dan başka yere gitmedim ama çok iyi oyunlar çıkıyor. Bunlar dışında da dediğim gibi hsonu doğa anlamında yapılabilecek şey çok fazla. Sapanca, maşukiye, kar tepe, şu sıralar sık sık kahvaltıya gittiğimiz istanbul dere var mesela müthiş yerler ama hep araba gerekli. Şehir içinde arabasız yapılabilecek bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 abi bence hatırı sayılır bi miktarda daha fazla para kazanmıyacaksan hiç bir anlamı yok düzenini bozmanın. takıl derim istanbulda. izmitten istanbula gidicem deseydin de aynı şeyi söylerdim sana. ayrıca ankarada 6, istanbulda 18 yıl yaşamış biri olarak; neden göçtün panpa ankaradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Abi ben de aynı şehirde Ulugazi'de yaşayan bir insan olarak. Pub olarak, The Wall Crash The Door'un yanındaki pub ismini unuttum dediğin gibi Doping Vagon (bistro olarak) benim gittiğim mekanlar Toplu olarak eğlenmeye Carmenta Tekneler Marinadaki restourantlar Mavi Düş (ki fasıl için mükemmel ötesi bi yer) Değirmendere sahilinde aynı şekilde pub ve bistrolar en olmadı atla git Maşukiyede balık şarap takıl dön oradan Akmeşe tarafında takıl canın mı sıkıldı atla Ağva Cebeci tarafında kafanı dinle Seymen'de sporunu yap yemeğini çayını iç takıl Sinema olarak Arasta da gayet güzel ki koltuk genişliği benim gibi iri kıyımlar için Dolphin'den bile daha geniş. Tamam bi İmax Rex falan burada olmayabilir ama şu var yaşam ucuz, sosyal ortam İzmir ve İst. kadar olmasa da aktif olarak var Tamam belki Sarıyer tarafındaki gibi lüks AVM ler yok ama hangimiz bir kanvasa 400 tl bayılıyoruz belki 10 kişiden 2 si. Artı çalışırken yorulmaz adam, işinden evi maksimum 20 dakika o da Kaptanda ya da Haldızlar/Kavanların sitelerinden birinde oturursa. Bu adam öğrenci değil ki boş beleşe gezsin tozsun vakit ayırsın. Evinden işine gidecek h.sonları bütün ihtiyaclarını karşılayacak kapasitede avm ler zaten mevcut burası kesmezse Via Port 50 dakika araba ile. Yani daha ne olsun anlamıyorum, hani çalışırken başka hangi memlekette yaşamak istersin deseler sadece İzmir Bostanlı derdim o da kurtarılmış topraklar olduğu için. Ki bunu da ayda en az 3-4 ile görev için giden birisi söylüyor. Hani diğer şehirler bu kadar planlı yapılanma içinde değil, sosyal yaşam desen buradan daha da sönük. Gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 barnacle said: izmire gel salla izmiti bana gore is olsa topuklarimi gotume vura vura kosarak gelirim ama yok malesef.olanlar da com az para veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bişolmaz b'ooolm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bu sayfayi da okudum simdi. oncelikle kariyer gelisimi acisindan izmitteki pozisyon cok iyi (network, guvenlik ve bilgi guvemligi) burda sadece veri yedeklemeai yapiyorum. maddi acidan ayni ya da daha fazla maas alicam ki suanki maasimla istanbulda besiktasta tek basima kalip rahatlikla gecinebiliyorum.izmite gidince cebimde daha cok para kalacak.rahatlikla idare edecek bi araba alabilirim. bunun disinda aktif olarak bisiklet suruyorum, fotografciliga basladim.dogayla da icice olurum bunlar sayesinde, siz de dogasi iyi diyosunuz zaten. bu acidan da mantikli geliyor izmit. besiktasta oturup 1 yil icinde taksime 20 kere gitmisimdir galiba.o yuzden izmitin de cok sıkacagını sanmıyorum ozellikle senko nun yazdıklarına bakarsak... diyelim ki izmitte yapamadim... 2 sene sonra geri donerim. calistigim pozisyonda is bulmam cok daha rahat olur.ama su anki pozisyonda bu zor. ha bir de ayrica ben burdan memnun degilim is olarak, izmit olmasa da is aramaya basliycam yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Suark said: bişolmaz b'ooolm raad ol bolm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 abi senin bahsettigin is muhtemelen gebze'de. tamam gebze kocaeli'nin bir ilcesi olabilir ama kesinlikle izmit'te degil :D eger gebze'de calısacaksan istanbul'da kal daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 kentsa nerde? calisacagim yeri benden iyi mi bilecen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 benim dogup buyudugum yer olm orası. kentsa y. kaptan'ın orada. sehir icinde fabrikaların oldugu bolge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 kentsa içinde çalışıcam ben de. nereler yakındır oraya bu bahsettiğiniz şuradan ev tut dedikleriniz içinde? ya da nerede ev tutulmalı? çok farkeder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 yahya kaptan'da tut. yuruyerek gidersin. ama gerek kalmaz servis vardır. mesaiden 10 dk once falan kapının onunden alır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Kentsa da calısacaksan direkt Anıtpark - Yahya Kaptan - Yuvam Akarca ya da Kentsa sitelerinden ev tutabilirsin 5 dk. da ev-iş. Artı muhit olarakta güzeldir, kiralık ev olayında da yardımcı olabilirim gelmeden haber et çevreden araştırma yaparız düzgün ev var mı yok mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 kozalak said: kentsa içinde çalışıcam ben de. nereler yakındır oraya bu bahsettiğiniz şuradan ev tut dedikleriniz içinde? ya da nerede ev tutulmalı? çok farkeder mi? git değirmendere'de tut. değirmendere - kentsa servisleri var. yarım saatten az sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 kozalak said: kentsa içinde çalışıcam ben de. nereler yakındır oraya bu bahsettiğiniz şuradan ev tut dedikleriniz içinde? ya da nerede ev tutulmalı? çok farkeder mi? şirketi tahmin edeyim... bimsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 iyi tahmin ama bimsa değil :D ev tutma olayında istanbula gidip gelme muhabbetini de göz önünde bulundurmak lazım ama. şimdi 1 saate gidecekken 1.5 saatte gitmeyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar