SeaGle Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Muhkem ve müteşabih kelimelerini araştır biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 benim üniden önceki seçmeli derslerde hiç alternatif olmadı seçmeli ders ev ekonomisi vardı mesela bütün sınıf ona girerdi lise2'de almanca fransızca olarka vardı sadece dil bölümü için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 müteşabih diye bir olay yok işte. eğer kitabı okuyan kişi bazı konularda çok bilgiliyse mesela bilim adamıysa benim anlayamadığım ayetleri anlayabilir. bilim adamının anlayamadığını da hoca olacak adamlar anlayamazlar zaten. onlar kendi görüşleri çerçevesinde yorumda bulunurlar. çok tehlikeli işler onlar. piyasada yüzlerce öyle dipnotlu falan kuran var. bazı konular günümüzde genel kültür olduğundan bizim tarafımızdan açıkça anlaşılabiliyor. mesela ana rahmindeki evreler. akla ilk gelenlerden biri bu konu mesela. bilmiyorsan anlayamazsın. yorum morum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sene 2012 hala din tartışılıyor ya din nasıl bir araç, hoş futboldan çok farkı yok bi kısmı da onunla uyutuyorlar anlayabiliyorum durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 forumda dini aşağıladım çok elit ve cool oldum bu gece rahat rahat uyuyabilirim oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 aşağılamadım ki, aksine yücelttim futbol gibi zevkli bir şeye benzeterek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 BramStoker said: forumda dini aşağıladım çok elit ve cool oldum bu gece rahat rahat uyuyabilirim oh dinle ilgili her başlığın altına gelip aynı şeyi yazmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 seçmeli dersle olmaz bu işler. batının katolik okulları gibi, alevi okulu, sunni okulu açılmasına izin verirsin kim nerede istiyorsa orada okutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 huun said: seçmeli dersle olmaz bu işler. batının katolik okulları gibi, alevi okulu, sunni okulu açılmasına izin verirsin kim nerede istiyorsa orada okutur. insanlar kılık kıyafet seçimini bile özgürce yapamıyorken, seçimleri dolayısıyla ayrımcılığa uğrarken (türban ve üniversite, iş yaşamı, sosyal baskı vs.) böyle şeyler bizim için baya zamanının ötesinde uygulamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 türkiye artık savaşa falan girmeli ya, doğal seleksiyonla falan aşılcak noktayı geçmişiz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Şaşırmamak lazım çok normal birşey uzun zamandır zaten alt yapısı hazırlanıyordu böyle şeylerin o yüzden daha kötülerine hazırlanmamız gerekiyor. Bir sonraki seçimde eğer aynı şey olursa burası yaşanıcak bir yer olmaktan çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Seele said: secmeyene baski yapacaklar mi sorun orda.Ramazanda oruç tutmayanın linç edildiği memlekette bu dersi seçmeyen çocuğu rahat bırakmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 artık işe Reaperların el atma zamanı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 yuzuklerin efendisi de ders olarak okutulsun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Oku allahın adıyla oku ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 khalad said: Şaşırmamak lazım çok normal birşey uzun zamandır zaten alt yapısı hazırlanıyordu böyle şeylerin o yüzden daha kötülerine hazırlanmamız gerekiyor. bireysel özgürlüklerin genişlemiş olması, insanlara seçme hakkı tanımak kötü bir şey midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 dumbledore hocamızın uygulamalı olarak monster manual II işlediği bi derse hayır demem şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 throine said: khalad said: Şaşırmamak lazım çok normal birşey uzun zamandır zaten alt yapısı hazırlanıyordu böyle şeylerin o yüzden daha kötülerine hazırlanmamız gerekiyor. bireysel özgürlüklerin genişlemiş olması, insanlara seçme hakkı tanımak kötü bir şey midir? bu soylediklerine sende inaniyormusun zorla kuran okutacaklar secmeli ders altinda bireysel ozgurluk falan kuranla bir arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 aha lan hergün yeni bi yasak yeni bi dayatmanın geldiği bi ülkede özgürlükten bahsedilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 throine said: khalad said: Şaşırmamak lazım çok normal birşey uzun zamandır zaten alt yapısı hazırlanıyordu böyle şeylerin o yüzden daha kötülerine hazırlanmamız gerekiyor. bireysel özgürlüklerin genişlemiş olması, insanlara seçme hakkı tanımak kötü bir şey midir? orta okul çocuğu için hangi özgürlük. eğitim sistemin neyse, çağ neyi gerektiriyorsa, ailen neyi uygun görüyorsa o doğrultuda eğitim alıyorsun. Ayrıca denildiği gibi seçmeli ders olayı üniversite kafasıyla seçmeli ders değil. Okul seçiyor önüne koyuyor. Ayrıca Muhammedin hayatının ne işi var okullarda seçmeli ders olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 host sanami kaldi muhammedin hayatinin nerede anlatilacagi tamam bizimde ateist arkadaslarimiz var ama musluman sinifinda salyangoz sattirmayiz cCc gel.gor.kor.der cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bizim zamanımızda da olasydı keşke böyle fantastik edebiyat dersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 throine said: bireysel özgürlüklerin genişlemiş olması, insanlara seçme hakkı tanımak kötü bir şey midir? seçmeli olarak incil ve diğerleri de gelirse eşit mesafede yaklaşılırsa problem yok.. peki sence eşit mi? temel hak ve özgürlükler bir sınıfa verilmez herkese verilir... belli bir dine yada inanca mensup olanlara gelmez herkese gelir çünkü inansada inanmasa da peynire de tapsa onların hepsi o ülkenin vatandaşıdır devletin gözünde sence o dersi almayanların durumu ne olacak? nasıl bir baskı dönecek farkında değil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 mani said: orta okul çocuğu için hangi özgürlük. eğitim sistemin neyse, çağ neyi gerektiriyorsa, ailen neyi uygun görüyorsa o doğrultuda eğitim alıyorsun. Ayrıca denildiği gibi seçmeli ders olayı üniversite kafasıyla seçmeli ders değil. Okul seçiyor önüne koyuyor. Ayrıca Muhammedin hayatının ne işi var okullarda seçmeli ders olarak. hayır yanlışın var. ailen neyi uygun görüyorsa o eğitimi tam olarak alamıyorsun. huun demişti mesela katolik okulu gibi alevi okulu, sünni okulu yok. tek çaren imam hatip okulun yollamak ama orada da katsayı engeli koyuyorlardı, inandığın dine ait birşeyler öğrenmek istediğinde resmen cezalandırılıyordun. devlet sana neyi uygun görmüşse onu alıyordun bu zamana kadar. seçim yaptığını sanıyorsun. oysa senin için her şeyi başkaları seçiyordu. çağ neyi gerektiriyorsa mı? öğrenmenin, merak etmenin, bilginin çağı mı olur? modası mı geçer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar