xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 1 ay boyunca tr de kaldim. haliyle telefonum da kapandi belli bi sureden sonra. rusya topraklarina geri dondum. hoppala sinyal goruntusu var fakat hic bir sey yapmiyor. 3G / edge / tel konusmasi aramasi aranmasi / sms jic bisi yapmiyor. operatoru aradim. bi sorun yok aktif diyor iciinde mis gibide para var. ne bu ya? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 yedekle formatla ? Edit : Gsm i auto seçtiriyorsun di mi ? Turkiye'yi seçmeye çalışıyor olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 formati yapicam evet. yapilandirmalarda turkcell olarak kalmis belki format atinca dedigin gibi duzelir. evet otomatik secimde zaten hiyar manuelde secmiyor. diger baska hat vardi oda benimle tr deydi. ama o mis gibi ayni telefonda calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Fabrika ayarlarına dön desene önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 deniyeyim diger hatti takip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar