sharky Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Selam, Bir proje nedeni ile 2 sene civarı Ankara'ya tasınmam gerekecek. Her ne kadar askerliği v.s. i orada yapmıs olsam da, Ankara'yı çok bildiğim söylenemez. Nerede yaşanır Ankara'da ? Minik bir oğlum olduğunu da unutmayalım tavsiye verirken lütfen. :) Aradıklarımız ; * Site içi * Full ankastre mutfak * Etrafta yeşillik v.s., oğlanın hoplayacağı yuvarlanacağı kıvamda * Spor Salonu * Alış-veriş merkezi mümkünse * Otopark Teşekkür ediyorum şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 direk ümitköy çayyolu taraflarına bakın kendi aracınız da varsa, ulaşım sorun değil diyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 park or-an konutları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ulaşım ve trafik açısından ( arabayla ) TOBB binalarına uygun mu bu bölgeler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ankarada oturulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bana tobb demeyin abi nolur demeyin cinnet geçirecem daha fazla tobb görürsem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Valla ben de cok mutlu degilim, Ankara'yi seven biri de degilim ama, su anda is planim bu sekilde. Ne diyorsunuz trafik konusunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Archangel_ said: direk ümitköy çayyolu taraflarına bakın kendi aracınız da varsa, ulaşım sorun değil diyorsanız bu, araba varsa. Oran yalan, uzak bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Yakin zamanda hem kendim hem bir kac arkadasimin ev almasinda yardimci oldum, bir emlakci kadar oldum. Detayli sorularin olursa cevap vermeye calisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 senko said: park or-an konutları. das! ya da o civarda(oran) herhangi bir yer, birlik mahallesi olabilir. urban life istersen tunalı - kavaklıdere civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sharky said: Ulaşım ve trafik açısından ( arabayla ) TOBB binalarına uygun mu bu bölgeler ? Ümitköy yakın sayılır TOBB binalarına. Yakın hatta. O bölgede trafik de pek olmuyor Ümitköy- Tobb arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sharky said: Ulaşım ve trafik açısından ( arabayla ) TOBB binalarına uygun mu bu bölgeler ? of okumamışım, direk bilkente taşın. ümitköy fln boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ankara'yı bilmem ama , kira marjinin nedir ? Ona göre daha yardımcı olurlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Site içini çıkarırsak go go küçük esat,tunalı, nenehatun çevresi diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paran varsa Park Oran veya ZirveKent olabilir. Ama aslında eşinle gelip 2-3 gün gezin görüp karar verin en güzeli. Ankara ufak yer çok yormaz gezmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sharky said: Selam, Bir proje nedeni ile 2 sene civarı Ankara'ya tasınmam gerekecek. Her ne kadar askerliği v.s. i orada yapmıs olsam da, Ankara'yı çok bildiğim söylenemez. Nerede yaşanır Ankara'da ? Minik bir oğlum olduğunu da unutmayalım tavsiye verirken lütfen. :) Aradıklarımız ; * Site içi * Full ankastre mutfak * Etrafta yeşillik v.s., oğlanın hoplayacağı yuvarlanacağı kıvamda * Spor Salonu * Alış-veriş merkezi mümkünse * Otopark Teşekkür ediyorum şimdiden. Ankara'da nerede oturulur sorusunun cevabı Mebusevleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sharky said: Selam, Bir proje nedeni ile 2 sene civarı Ankara'ya tasınmam gerekecek. Her ne kadar askerliği v.s. i orada yapmıs olsam da, Ankara'yı çok bildiğim söylenemez. Nerede yaşanır Ankara'da ? Minik bir oğlum olduğunu da unutmayalım tavsiye verirken lütfen. :) Aradıklarımız ; * Site içi * Full ankastre mutfak * Etrafta yeşillik v.s., oğlanın hoplayacağı yuvarlanacağı kıvamda * Spor Salonu * Alış-veriş merkezi mümkünse * Otopark Teşekkür ediyorum şimdiden. Bunları okuduktan sonra Etlik derim aşağı eğlence yargılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ankarada aşağı eğlence diye bir yeri hayatımda 2. kez burda duyuyorum ya neresidir nedir nasıl yerdir en ufak fikrim yok ama merak etmedimde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 gülhane askeri tıp akademisinin yukarısı diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 biraz daha varos yerler soyleyin de ufaklik kisisel gelisiminin en kotu 2 senesini yasasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 yenidoğan, çinçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 çiğdem mahallesi diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 dikmen ankaraya gitmedim hayatımda, safi troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Çiğdem mahallesi/çukurambar hem çocuk, hem senin hemde cüzdanın için daha güzel olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar