sharky Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Selam, Bir proje nedeni ile 2 sene civarı Ankara'ya tasınmam gerekecek. Her ne kadar askerliği v.s. i orada yapmıs olsam da, Ankara'yı çok bildiğim söylenemez. Nerede yaşanır Ankara'da ? Minik bir oğlum olduğunu da unutmayalım tavsiye verirken lütfen. :) Aradıklarımız ; * Site içi * Full ankastre mutfak * Etrafta yeşillik v.s., oğlanın hoplayacağı yuvarlanacağı kıvamda * Spor Salonu * Alış-veriş merkezi mümkünse * Otopark Teşekkür ediyorum şimdiden.
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 direk ümitköy çayyolu taraflarına bakın kendi aracınız da varsa, ulaşım sorun değil diyorsanız
sharky Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ulaşım ve trafik açısından ( arabayla ) TOBB binalarına uygun mu bu bölgeler ?
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bana tobb demeyin abi nolur demeyin cinnet geçirecem daha fazla tobb görürsem :(
sharky Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Valla ben de cok mutlu degilim, Ankara'yi seven biri de degilim ama, su anda is planim bu sekilde. Ne diyorsunuz trafik konusunda ?
Vendy Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Archangel_ said: direk ümitköy çayyolu taraflarına bakın kendi aracınız da varsa, ulaşım sorun değil diyorsanız bu, araba varsa. Oran yalan, uzak bayağı.
Kharon Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Yakin zamanda hem kendim hem bir kac arkadasimin ev almasinda yardimci oldum, bir emlakci kadar oldum. Detayli sorularin olursa cevap vermeye calisirim.
Laorx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 senko said: park or-an konutları. das! ya da o civarda(oran) herhangi bir yer, birlik mahallesi olabilir. urban life istersen tunalı - kavaklıdere civarı.
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sharky said: Ulaşım ve trafik açısından ( arabayla ) TOBB binalarına uygun mu bu bölgeler ? Ümitköy yakın sayılır TOBB binalarına. Yakın hatta. O bölgede trafik de pek olmuyor Ümitköy- Tobb arası.
Laorx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sharky said: Ulaşım ve trafik açısından ( arabayla ) TOBB binalarına uygun mu bu bölgeler ? of okumamışım, direk bilkente taşın. ümitköy fln boşver.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ankara'yı bilmem ama , kira marjinin nedir ? Ona göre daha yardımcı olurlar heralde
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Site içini çıkarırsak go go küçük esat,tunalı, nenehatun çevresi diyorum ben.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paran varsa Park Oran veya ZirveKent olabilir. Ama aslında eşinle gelip 2-3 gün gezin görüp karar verin en güzeli. Ankara ufak yer çok yormaz gezmesi.
throine Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sharky said: Selam, Bir proje nedeni ile 2 sene civarı Ankara'ya tasınmam gerekecek. Her ne kadar askerliği v.s. i orada yapmıs olsam da, Ankara'yı çok bildiğim söylenemez. Nerede yaşanır Ankara'da ? Minik bir oğlum olduğunu da unutmayalım tavsiye verirken lütfen. :) Aradıklarımız ; * Site içi * Full ankastre mutfak * Etrafta yeşillik v.s., oğlanın hoplayacağı yuvarlanacağı kıvamda * Spor Salonu * Alış-veriş merkezi mümkünse * Otopark Teşekkür ediyorum şimdiden. Ankara'da nerede oturulur sorusunun cevabı Mebusevleri.
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sharky said: Selam, Bir proje nedeni ile 2 sene civarı Ankara'ya tasınmam gerekecek. Her ne kadar askerliği v.s. i orada yapmıs olsam da, Ankara'yı çok bildiğim söylenemez. Nerede yaşanır Ankara'da ? Minik bir oğlum olduğunu da unutmayalım tavsiye verirken lütfen. :) Aradıklarımız ; * Site içi * Full ankastre mutfak * Etrafta yeşillik v.s., oğlanın hoplayacağı yuvarlanacağı kıvamda * Spor Salonu * Alış-veriş merkezi mümkünse * Otopark Teşekkür ediyorum şimdiden. Bunları okuduktan sonra Etlik derim aşağı eğlence yargılar.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ankarada aşağı eğlence diye bir yeri hayatımda 2. kez burda duyuyorum ya neresidir nedir nasıl yerdir en ufak fikrim yok ama merak etmedimde değil.
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 gülhane askeri tıp akademisinin yukarısı diyebiliriz
Kharon Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 biraz daha varos yerler soyleyin de ufaklik kisisel gelisiminin en kotu 2 senesini yasasin.
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 dikmen ankaraya gitmedim hayatımda, safi troll
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Çiğdem mahallesi/çukurambar hem çocuk, hem senin hemde cüzdanın için daha güzel olur bence
Öne çıkan mesajlar