hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 EricCantona said: Adam diyor ki Nato'da olmasak daha iyi. Öteki şunu oku öğren diye anti kapitalist düşünceye sahip bir adamın fikirlerini yazdığı yazıyı yapıştırıyor. Fikir ile gerçeği karıştırmak komünist yapının en büyük zaafı anlaşılan. Nato Kafa Nato Mermer'e 2 dakika sonra bırakıp gitsem ne olur 20000000000 defa cevap yazsam ne değişicek. Bak ÇetinTaş'a mesela adam 40 yaşına gelmiş nerdeyse hala aynı yerde 1 adım ileriye gitmek yok. Oturup 2 saat cevap yazsam tek tek argüman çürütsem didn't read lol koyup geçicek adamlarla neyi tartışıcam ki daha uzun süre. Yazıcağımı yazar söyleyeceğimi söyler giderim gereksiz tartışmaya gerek yok ... bi cevap ver bakalım şampiyon şu sorulara sayfanın başında yazdık. öm ile haber gitmese anlayacaz hadi görmedim diye kaçacaksın lol. kaçmanın yolunu da yapmaya başladın hadi hazırsın. boş boş tartışmalara girip komünizme falan laf atmaya yeltenene kadar bi söylediklerine verdiğimiz cevaplara karşı argüman sun. oh wait. sunamazsın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 argümanların insanı değilsiniz ad hominem le ancak bir yere kadar gelebilirsiniz... mevcut kafalar anti-demokrat olunca anlaşmak zor oluyor tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Bütün komşu ülkelerimizle aramız çok kötü, Rusya ile savaşıyoruz, Suriye dün akşam Hatay'dan içeri girdi iç anadoluya doğru ilerliyor, Irak füze atmış havada patlatmışız, Azerbeycan'la soğuk savaştayız. Keşke kominist olsak hayat cennet olsa, çalışmak zorunda olmasak bütün gün patide takılıp aptal aptal sağa sola laf atabilsek. la la la la la la hayat cennet olsa vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs.... Ya ne desem aksini savunucaksınız, Ermenistan'la görüşmeye başladık desem düşmanız diyeceksiniz arkasını önünü bilmeden, Azerbeycan'la aramız iyi desem yok bilmemne diyeceksiniz, Yunanistan patladı ilişkin var mı yok mu belli değil zaten, ha ama 3 güne bir it dalaşı yaptığın ülkeyle aranda şuan hiçbir problem yok o da ayrı konu. Bilmemkaçtane ülkeyle vizeleri kaldırıcak kadar iyi ilişkiler kurduk desem yoköylebişeybananebanane diye ağlıyacak adamlar var.Komşularla ticaretin katlanarak arttı ihracat arttı desem başka bişey uydurucaksınız.Gözün neyi görmek istediğiyle alakalı bazı şeyler... Adam çıkıp Nato'da olmamız kötü demiş mesela bu adamla neyi tartışıcaksın ki, aynı adam futbola gelip Sabri Messi'den iyi diye konu da açabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 amma kıvırdın be kardeş, üstümde para yok kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 EricCantona said: Keşke kominist olsak hayat cennet olsa, çalışmak zorunda olmasak bütün gün patide takılıp aptal aptal sağa sola laf atabilsek.allahaşkına komünizm denen şeyin ne olduğunu 20 saniye içinde wikipedia'ya bakmadan yazabilir misin? kör cahil adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 emanet said: amma kıvırdın be kardeş, üstümde para yok kusura bakma. Ben sana vereyim para, takıcak birini bulabilirsin yakınlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 DoruK said: EricCantona said: Keşke kominist olsak hayat cennet olsa, çalışmak zorunda olmasak bütün gün patide takılıp aptal aptal sağa sola laf atabilsek.allahaşkına komünizm denen şeyin ne olduğunu 20 saniye içinde wikipedia'ya bakmadan yazabilir misin? kör cahil adam :D Bütün gün evde yatıp 7/24 patide topik kovalayan adamın kominizimden anladığı yangelosmanyatosman olduğunu düşünüyorum ben. Çünkü kapitalist düzen gayet kominizme dönebilir herkes kominizmin gerektirdiği kadar çalışsa. Ben elimden geldiği kadar çalıştım ama fakirim diyen adam görmedim ben daha... Kör cahil adam'da senin babandır dersem hakaret etmemiş olurum diye umut ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 mücahitler kızıl belayı yeryüzünden silecek inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 stalinin devlet kapitalizmini komünizm sanmayın sevgili arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 EricCantona said: emanet said: amma kıvırdın be kardeş, üstümde para yok kusura bakma. Ben sana vereyim para, takıcak birini bulabilirsin yakınlarında. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 EricCantona said: Bütün komşu ülkelerimizle aramız çok kötü, Rusya ile savaşıyoruz, Suriye dün akşam Hatay'dan içeri girdi iç anadoluya doğru ilerliyor, Irak füze atmış havada patlatmışız, Azerbeycan'la soğuk savaştayız. Keşke kominist olsak hayat cennet olsa, çalışmak zorunda olmasak bütün gün patide takılıp aptal aptal sağa sola laf atabilsek. la la la la la la hayat cennet olsa vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs.... Ya ne desem aksini savunucaksınız, Ermenistan'la görüşmeye başladık desem düşmanız diyeceksiniz arkasını önünü bilmeden, Azerbeycan'la aramız iyi desem yok bilmemne diyeceksiniz, Yunanistan patladı ilişkin var mı yok mu belli değil zaten, ha ama 3 güne bir it dalaşı yaptığın ülkeyle aranda şuan hiçbir problem yok o da ayrı konu. Bilmemkaçtane ülkeyle vizeleri kaldırıcak kadar iyi ilişkiler kurduk desem yoköylebişeybananebanane diye ağlıyacak adamlar var.Komşularla ticaretin katlanarak arttı ihracat arttı desem başka bişey uydurucaksınız.Gözün neyi görmek istediğiyle alakalı bazı şeyler... Adam çıkıp Nato'da olmamız kötü demiş mesela bu adamla neyi tartışıcaksın ki, aynı adam futbola gelip Sabri Messi'den iyi diye konu da açabilir. 1- İlk kısımda yaptığın alaylarla komik olmuyorsun. Ciddi tartışmaıyorum diye ağlayan sendin şimdi saçmalayan da sensin. 2- Kominist değil, komünist. 3- Komünizmin ne olduğunu bildiğinden emin değilim. 4- Niye bu kadar çok komünizm butthurtun var? 5- X desem şunu diyecesiniz, demek yerine ne diyeceksen de düzgünce bizde tartışalım ve neden yanlış olduğunu söyleyelim. Ama söyleyecek bir şeyin olmadığı için "yaaa zaten siz bölesiniz işte qq" yapman tamamen anlamsız. Konu dışına pek yazmıyorum demiştin sanırım. Yerinde bir kararmış. Yazma bence de. 6- Yunanistan ile it dalaşı yapıyoruz ama aramızda problem yok diyerek neyi anlatmaya çalıştın bilmiyorum ama 0 sorun politikamız varsa ve bu kadar da başarılı bir dışişleri bakanımız varsa niye o zaman çeşitli temaslar kurup dostlukları pekiştirip bu it dalaşlarını bitirmeye uğraşmıyor? 7- Suriye ile vize kaldırdık. WOW. 8- Nato'da olmanın iyi bir şey olduğunu kim söyledi sana? İyi bir şey bile olsa herkes böyle mi düşünmek zorunda? Tartışmak ne demek biliyor musun? Karşıt fikri olduğu için adamla tartışmam diyorsun, zaten seninle aynı fikirde olan birisiyle niye tartışasın ki? Ama çok sevdiğin büyüklerinin demokrasi anlayışı ne ki zaten senin ne olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 EricCantona said: DoruK said: EricCantona said: Keşke kominist olsak hayat cennet olsa, çalışmak zorunda olmasak bütün gün patide takılıp aptal aptal sağa sola laf atabilsek.allahaşkına komünizm denen şeyin ne olduğunu 20 saniye içinde wikipedia'ya bakmadan yazabilir misin? kör cahil adam :D Bütün gün evde yatıp 7/24 patide topik kovalayan adamın kominizimden anladığı yangelosmanyatosman olduğunu düşünüyorum ben. Çünkü kapitalist düzen gayet kominizme dönebilir herkes kominizmin gerektirdiği kadar çalışsa. Ben elimden geldiği kadar çalıştım ama fakirim diyen adam görmedim ben daha... Kör cahil adam'da senin babandır dersem hakaret etmemiş olurum diye umut ediyorum.yok etmiş olmazsın, yanlış bir şey söylemiş olursun sadece zira peder pek cahil sayılmaz :) 'kominizm' peki ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Suriye? “Antigua -Barbuda, Arjantin, Arnavutluk, Bahamalar, Barbados, Belize, Bolivya, Bosna-Hersek, Brezilya, Ekvador, El Salvador, Fas, Fiji, Filipinler, Guatemala, Güney Afrika Cumhuriyeti, Gürcistan, Haiti, Hırvatistan, Honduras, Hong Kong, İran, Jamaika, Japonya, Karadağ, Kazakistan, Kırgızistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kolombiya, Kore Cumhuriyeti (Güney Kore), Kosova, Kosta Rika, Libya, Lübnan, Makau Özel İdare Bölgesi, Makedonya, Maldivler, Malezya, Mauritus, Nikaragua, Pakistan, Palau Cumhuriyeti, Paraguay, Rusya, St. Vincent-Grenadines, Singapur, Solomon Adaları, Sri Lanka, Suriye, Svaziland, Şili, Tanzanya, Tayland, Trinidad-Tobago, Tunus, Tuvalu, Uruguay, Ürdün, Venezuela, Vatikan, Katar, Kamerun, Yemen, Ukrayna.” Belarus ve Nijerya ile da yapılacak anlaşmalarla çok yakında vizelerin kalkacağı belirtildi. Hürriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 @ ericcantona sığ görüşlü ve siyasi ideolojilerden bihaber yaşayacağıma komünist olarak yaftalanmayı tercih ederim... sana sorsam "kominist" dediğin şeyin ne olduğunu bilmezsin. sosyalizmi liberalizmi post modernizmi siyasi ideolojileirn s sini bilmeden oturup tartışman zaten durumunun vahametini gösteriyor. gerçekten seninle tartışmaya bile lüzum görmüyorum... sana sorsa Fransa ile de aramız çok iyi zaten... seninle tartışmak gereksiz zaman kaybı... yine de yetersiz olsalar ve mesnetsiz olsalar da görüşlerine saygı duyuyorum... kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 küçüklükten beri "allahsız koministler dinimizi yok etmeye çalışıyorlar" beyin yıkamasıyla büyüyünce her karşıt fikirli insanı komünist sanıyor adam ahah. islam karşıtı = allahsız kominist akp = islam ---> akp'ye karşı = islama karşı = allahsız kominist inner workings of a primitive life form Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 EricCantona said: Suriye? “Antigua -Barbuda, Arjantin, Arnavutluk, Bahamalar, Barbados, Belize, Bolivya, Bosna-Hersek, Brezilya, Ekvador, El Salvador, Fas, Fiji, Filipinler, Guatemala, Güney Afrika Cumhuriyeti, Gürcistan, Haiti, Hırvatistan, Honduras, Hong Kong, İran, Jamaika, Japonya, Karadağ, Kazakistan, Kırgızistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kolombiya, Kore Cumhuriyeti (Güney Kore), Kosova, Kosta Rika, Libya, Lübnan, Makau Özel İdare Bölgesi, Makedonya, Maldivler, Malezya, Mauritus, Nikaragua, Pakistan, Palau Cumhuriyeti, Paraguay, Rusya, St. Vincent-Grenadines, Singapur, Solomon Adaları, Sri Lanka, Suriye, Svaziland, Şili, Tanzanya, Tayland, Trinidad-Tobago, Tunus, Tuvalu, Uruguay, Ürdün, Venezuela, Vatikan, Katar, Kamerun, Yemen, Ukrayna.” Belarus ve Nijerya ile da yapılacak anlaşmalarla çok yakında vizelerin kalkacağı belirtildi. Hürriyet çoğu zaten 100 lira verip girebileceğin ülkeler saydıklarının. bir kısmı da zaten vizesiz gidilenler. ha diyelim tamam kaldırıldı süper Trinidad-Tobago ile kaldırdık bu mu yani iki saattir süper başarı dediğin? diğer noktalara da bir cevap versene? adam iki saattir soruyor tek ülke say diye aramızın iyi olduğu komşumuz niye sayamıyorsun? takke düştü kel göründü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Rusya diyeyim ona da madem. Buyur, ha evet hepsine 100 lira verip gidiyorduk... Yukarıda dedim ne desem bişey uyduracaksınız cevap olarak diye cevap 1 örnek 1 oldu... Gereksiz tartışmak gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, yapılacak anlaşmalarla çok yakında vizelerin kalkacağı belirtildi. haberi yazan bile okumamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 hah dogru bisey soyledin. Gereksiz tartışmak gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 EricCantona said: Rusya diyeyim ona da madem. Buyur, ha evet hepsine 100 lira verip gidiyorduk... Yukarıda dedim ne desem bişey uyduracaksınız cevap olarak diye cevap 1 örnek 1 oldu... Gereksiz tartışmak gerçekten. Rusya sadece işe yaranabilir bir şey olarak sayılabilir zaten o ülkeler içinde. Oda tam olarak uçağa binip hadi eyvallah diye giremiyorsun zaten. Hadi diyelim tüm dünyayla kaldırdı tamam süper mükemmel bir şekilde aya bile gidebiliyoruz vizesiz tamam diyelim bu mu yani başka bir başarı sayamıyor musun? Rusya ile vize kaldırdı. Bu mu süper en başarılı diplomat? Bir tane ülke say diyoruz aramızın iyi olduğu niye sayamıyorsun? Patide moda olan bi tepki vardır böyle TVlerde gördüğümüz insanlara karşı "onun adına utandım" diye. Aynen o durumdasın burada farkında mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Keşke okuduğumuzu anlayabilsek. “Antigua -Barbuda, Arjantin, Arnavutluk, Bahamalar, Barbados, Belize, Bolivya, Bosna-Hersek, Brezilya, Ekvador, El Salvador, Fas, Fiji, Filipinler, Guatemala, Güney Afrika Cumhuriyeti, Gürcistan, Haiti, Hırvatistan, Honduras, Hong Kong, İran, Jamaika, Japonya, Karadağ, Kazakistan, Kırgızistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kolombiya, Kore Cumhuriyeti (Güney Kore), Kosova, Kosta Rika, Libya, Lübnan, Makau Özel İdare Bölgesi, Makedonya, Maldivler, Malezya, Mauritus, Nikaragua, Pakistan, Palau Cumhuriyeti, Paraguay, Rusya, St. Vincent-Grenadines, Singapur, Solomon Adaları, Sri Lanka, Suriye, Svaziland, Şili, Tanzanya, Tayland, Trinidad-Tobago, Tunus, Tuvalu, Uruguay, Ürdün, Venezuela, Vatikan, Katar, Kamerun, Yemen, Ukrayna.” Belarus ve Nijerya ile da yapılacak anlaşmalarla çok yakında vizelerin kalkacağı belirtildi. Hürriyet Kalın olanlar şuan vizesiz olanlar, ayrıca Belarus ve Nijerya ile yakında vize kalkacak denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 beyler adamın hocasını buldum https://www.facebook.com/photo.php?v=1417458750320&fb_source=message edit:2:50'de başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 aslında dış politikamız fena deil, bizimkilerin pişkinliği diğerlerinin pişkinliğinin üzerine çıkıp yavuz hırsız etkisi yapıyor. yani evet yalan dolan, ona bağırıp bundan mal alıyoruz falan ama bu zaten yapılması gereken dış politika. 1550 de yaşamıyoruz sonuçta, kıvırma çağı bu. oy toplamak şakşak almak için çığıracaksın, sonra masa altından al armut ver pilav yapıcaksın. dış politikada amaç ne olmalı? - dışarıdaki vatandaşlara minimum zarar hatta yarar getirecek - içeridekileri ekonomik anlamda kötü etkilemeyecek - bi yandan tarihte kötü iz bırakmayıp bir yandan bu üsttekileri yapabilecek - bide silah kullanımını minimale indirip sanki çok kullanıyomuşuz çok güçlüymüşüz izlenimi verilecek al dış politika budur, bunu yapıosan başarılısındır. gerisi tatava yav bide dip not: işe yaranabilir ülke sizin için gezip tozmalık hatun kaldırmalık ülke demek olabilir, ama gelişmemiş ülkeler ticari anlamda daha işe yarayan ülkelerdir. gidip bişiler inşa edersin, hizmet ve mal satarsın. doymuş ve hayvan gibi rekabetin oldugu avrupa piyasasındansa öyle ülkeler tercih edilir mantıken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 aajskdds abi adam hala nijerya diyor ya yeterince zamanımı boşa harcadım daha fazla katlanamayacağım. hadi eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 S-H said: beyler adamın hocasını buldum https://www.facebook.com/photo.php?v=1417458750320&fb_source=message edit:2:50'de başlıyor. Ben de seninkileri buldum... http://www.youtube.com/watch?v=PmMSBn7gtiU Bayada iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar