Phlox Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 az önce her zaman bağlandığım gibi bağlandım 128k hattımla ve 2mbps yazdı 70-80 kbla download ediyorum bu süper bişey bu nası ya anlamadım dalga mı geçiyo bu telekom yahu ?[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see!
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 olur böyle şeyler. arama yaparak buna benzer şeyler bulabilirsin.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bi yanlışlık olmuştur zaten 2mbit ile 70-80k az en az 180 olmalıydı ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 boyle piyangolarda bana hic vurmaz...[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 90kb kazaayla oldu şu anda 170-190 arası indiriyo speedtest 1450 gösterdi hehe :)[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see!
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ah bir de bana olsa bu ama nerde..[signature][hline]My Honour is My Life
facundo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bence bu yaptın telekomu calmakdan başka bişi dıl :) dıerleırnın hakını yemış oluyosun hem bence fazla gıtmez bu durum
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 internetim yavaşladı demek sne kuollanıodun :-p . 256 var bende ama sanki dial-up la bağlanıom :) yavaş yavaş çalışıo :)[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : ) Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
kavel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: facundo, 18 Ekim 2004 19:37 tarihinde demiş ki: bence bu yaptın telekomu calmakdan başka bişi dıl :) dıerleırnın hakını yemış oluyosun hem bence fazla gıtmez bu durum sus sen .. 56k seni :P[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 oha o nasıl oyluyor ya var be[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Korax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Eğer bir CIR'ı paylaştırırken örneğin "Osman CIR'ı 20 adet 128k kullanıcısı paylaşmakta" şeklinde ise,(ki düşüncem bu yönde) bağlantın geçici bi süre bu şekilde takıldıktan sonra düzelir.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Korax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ama eğer öyle değilse işte ozaman sömürebildiğin ne varsa sömür :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 hala devam ediyo bilgisayar dayandığı sürece kapatmayı düşünmüyorum koydum 2-3 divx indiriyo bakalım :)[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see!
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 elektriklerin gider bi daha gelmes ins :P
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Phlox, 18 Ekim 2004 21:59 tarihinde demiş ki: ...bilgisayar dayandığı sürece... neye?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 evet neye dayanacak :-? Gelip senin apartmanının sigortalarına sabotaj yapcam :-p[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Deluna Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ben 256 ile 600mb indirdim 4 saat civari bir çabayla tabi indirdiğim gunden birkac gun once feciii bir şekilde yavaştı net :)
streamin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 birinizden birinize surunmek lazim :D......bizde bide ustune hiz duser hayret anamin karnindan kiz dogmamamdan belliydi zati ..[signature][hline][email protected]
Korax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Neye olacak zor download şartlarına :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 olur böle şeyleeer... Tamamane arada bir uğrayan tesadüf. Ama bazende millete moral olsun diye yapıyorlar gibi geliyo :D
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 oha bende de 200k la çekimeye başladı hatta atlantic e ping attım geri ping vermedi o kadar hızlı yani -12 ping[signature][hline]
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Sakin kapama arkima da aynı şey oldu modem i resetledi tekrar 128 e indi :D sen açık tut ne kadar gidecek bakalm :)[signature][hline]Resistance is futile
d3nniS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 aynısı bendede oldu gecen gun sonra modem kendı kendıne reset yedı sanırım turk telekomdakı amcalar caktı olayı...[signature][hline]Yalnız gezerim yollarda,arkama hiç bakmam Tek tabanca derler bana Kimseyle konuşmam...
Korax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Tabi çakıp merkezden modeminin o ufak deliğine iğne atmışlardır.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Öne çıkan mesajlar